ipetkow 5 #1 Публикувано преди 16 часа Здравейте, поради увеличаване на семейството ни с бебе номер две се налага да поставя багажник на покрива на колата. Багажникът със сигурност няма да стига, защото имам 40 литрова газова бутилка, а не ми се иска да я махам. Искам да сложа багажник на покрива, който да ползваме при пътувания като съм много незнаещ по темата и заради това пиша тук. Може ли да ми кажете магазин в София, където да отида на място да ме консултират / предложат решение и да ми монтират всичко необходимо? Ще се радвам да чуя и ваши мнения от вашия опит (особено ако сте с две или повече деца) и карате същата кола - Хонда Акорд 7 2003 година (седан) - как се справяте с багажа, стига ли ви мястото или по-добре да се сменя колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 98 #2 Отговорено преди 7 часа ЗА АКОРД КОМБЕ СИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7542 #3 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Да са ти живи и здрави и място ще ти трябва, а и удобство при товарене. Багажник отгоре има странични ефекти, особено ако те мързи да го сваляш, когато не го ползваш, както и къде ще стои, докато е непотребен в ежедневието. Aко имаш нерви за продажба и търсене - комбито е по-стратегическото решение. Комбито на 7-ма генерация събира повече от това на 8-ма. Lenovo_A1000_VID_20200711_211416.mp4 Редактирано преди 7 часа от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 98 #4 Отговорено преди 5 часа Даже ако си намери сивик 9 комби 1.8 ръчка,което е бялата лястовица в Бг,багажника е по-голям! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ipetkow 5 #5 Отговорено преди 4 часа Не ми допада как изглежда Акорд 7 Комбито. Ако сменям мисля да е Хонда ЦРВ или някой от тип: джипове на Хонда пак. Някакви предложения имате ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7542 #6 Отговорено преди 3 часа Която и генерация на Хонда ЦР-В да хванеш (от 1 до 6 - според бюджета), все е с по-голям багажник от Акорд 7 седан - ако си готов да загубиш кефа от ниското седене и хандлинг, ама човек за фемилито прави какво ли не. Аз не бях и за това карах тАа "грозотия" 5 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7542 #7 Отговорено преди 3 часа Преди 1 час, Oilgerm написа: Даже ако си намери сивик 9 комби 1.8 ръчка,което е бялата лястовица в Бг,багажника е по-голям! Така е, ама "бялата лястовица" е 1,8 бензин АТ. Иначе "черни врани" 9-ки с дизел се намират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 98 #8 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) Off Topic Има и ръчка 9 турър бенз 1.8. Редактирано преди 2 часа от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7542 #9 Отговорено преди 2 часа Да. То с колите е ясно - избор има. Дано и някой ползващ багажник помогне на момчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове