baju 4 #1 Публикувано преди 9 часа Здравейте! Накратко на 3ти юни ми светна чека с "!" знак за проблем с ДПФ, съответно ме вкара в авариен режим. Звъннах на моя човек, направихме и принудителна регенерация, всичко ОК, но днес връщайки се от работа при опит да изпреваря отново същото съобщение, което ме изненада доста при положение, че всяка седмица я изкарвам на извънградско 70-80км поне и я натискам, за да избяхвам подобни драми. Тази година два пъти сме правили принудителна регенерация, като предния път беше началото на Март. Откакто закупих колата първоначално влизаше в по-лекия режим и след извънградско каране се оправяше сама, но последните 4-5 пъти се налага намеса и вече почвам да се чудя, дали аз правя нещо грешно? Дайте съвети колеги какво да правя? Да го чистя ли ДПФ-а или директно да го махам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 308 #2 Отговорено преди 5 часа Махай, да ти е мирна главата! Тоя филм го играх със Сивика на дъщерята. П.П. Почнах като Цецо със "синковеца".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baju 4 #3 Отговорено преди 5 часа Под махане кое е по-добрия вариант, премахване изцяло или само софтуерно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1998 #4 Отговорено преди 4 часа Контра мнение - свалете го и го почистете. Има тема, малко по-нагоре и ако я прочетеш, ще си отговориш на много въпроси, а и ще си вземеш решението сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 308 #5 Отговорено преди 3 часа Преди 2 часа, baju написа: Под махане кое е по-добрия вариант, премахване изцяло или само софтуерно? Изцяло - механично и софтуерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baju 4 #6 Отговорено преди 3 часа Преди 1 час, Emicha написа: Контра мнение - свалете го и го почистете. Има тема, малко по-нагоре и ако я прочетеш, ще си отговориш на много въпроси, а и ще си вземеш решението сам. Може ли линк към темата или накратко да ме посъветваш какво да направя в случая? Не искам да вземам прибързано решение, защото от такова може имам последващи проблеми. Искам просто, който е минал през тоя път да ми подскаже какво е най-правилното за самия автомобил без да влизам в излишни драми в последствие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baju 4 #7 Отговорено преди 3 часа Днес пробвах на извънградско на D3 да я отпуша, но никаква промяна. Карах си ей така 10-15 минути и никакъв резултат: VID20260627200808 (1).mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1998 #8 Отговорено преди 2 часа https://forums.hondabg.com/profile/20738-emicha/ Казах ти няколко теми по-нагоре, ама ето ти я. Индикация с (!) с каране няма да се оправи. Както и да е - чети и прецени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове