stanislav velichkov 0 #1 Публикувано преди 3 часа Здравейте на всички, нов съм във форума. От години си мечтая да се сдобия с Хонда CR-V, и след като старите дръгели започнаха да ме нервират, реших да се поразтърся. Вчера ходих да огледам една, току що внесена кола с бензиов мотор. Хареса ми много, с тюв прегледи и документи от хонда. Реших да й пусна един доклад от carvertical, интересно километрите, които са странно малки за кола на 8 години под 70к, графиката с километража излезе същия, но показа регистрирани две щети. Въпреки, че много съм харесал колата, започна едно съмнение да ме гложди. Направих снимка под капака и ми направи впечатление, че няма кора под двигателя. В автокъщата имат други crv- та, и огледах още една, пак нямаше кора под двигателя. От прегледа на място ми се видяха много от компонентите, скоби и други метални поцинковани, че е стартирала корозията, колата е внесена от Германия. Левия тампон на двигателя (като съм застанал ппред колата)ми се стори омаслен и под него на снимката, която ще прикача има нещо написано, дали има вероятност колата да е удряна. Казаха ми от къщата, че няма удари и гарантират за това, но репорта от carvertical породи съмнения. Бихте ли дали своето мнение. Наистина ли тия хонди нямат кора под двигателя, това ми е странно и почти невъзможно което ми твърдят...потърсих в нета и видях че имат предпазна кора под мотора. Интересно беше, че колата е с нови предни дискове това също ми направи впечатление кола на 70 000км с нови предни дискове. Благодаря Ви предварително и пожелавам безаварийно шофиране и здраве на Всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1617 #2 Отговорено преди 14 минути (Редактирано) Да страно е няма как за 70хил сменени оригинални дискове. Бобините са ти сменяни отгоре има капачки ,авно сложени афтърмаркет евтини. Тампона не трябва да е омаслен само този големия нов оригиналет друг не става е над 1000лв. Доста страни неща за кола на 70хил км. Огледай я отдолу хубаво за ръжда. Редактирано преди 10 минути от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове