Jump to content
stanislav velichkov

покупка на honda cr-v 2017 2.0 бензин

Recommended Posts

Здравейте на всички,

нов съм във форума. От години си мечтая да се сдобия с Хонда CR-V, и след като старите дръгели започнаха да ме нервират, реших да се поразтърся.

Вчера ходих да огледам една, току що внесена кола с бензиов мотор. Хареса ми много, с тюв прегледи и документи от хонда. Реших да й пусна един доклад от carvertical, интересно километрите, които са странно малки за кола на 8 години под 70к, графиката с километража излезе същия, но показа регистрирани две щети. Въпреки, че много съм харесал колата, започна едно съмнение да ме гложди. Направих снимка под капака и ми направи впечатление, че няма кора под двигателя. В автокъщата имат други crv- та, и огледах още една, пак нямаше кора под двигателя. От прегледа на място ми се видяха много от компонентите, скоби и други метални поцинковани, че е стартирала корозията, колата е внесена от Германия. Левия тампон на двигателя (като съм застанал ппред колата)ми се стори омаслен и под него на снимката, която ще прикача има нещо написано, дали има вероятност колата да е удряна. Казаха ми от къщата, че няма удари и гарантират за това, но репорта от carvertical породи съмнения. Бихте ли дали своето мнение. Наистина ли тия хонди нямат кора под двигателя, това ми е странно и почти невъзможно което ми твърдят...потърсих в нета и видях че имат предпазна кора под мотора. Интересно беше, че колата е с нови предни дискове това също ми направи впечатление кола на 70 000км с нови предни дискове.

Благодаря Ви предварително и пожелавам безаварийно шофиране и здраве на Всички. 

viber_image_2025-12-17_07-47-54-295.jpg

viber_image_2025-12-17_07-47-54-575.jpg

viber_image_2025-12-17_07-47-54-648.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да страно е няма как за 70хил сменени оригинални дискове.

Бобините са ти сменяни  отгоре има капачки ,авно сложени афтърмаркет евтини.

987850362_Screenshot_20251217_105224_SamsungInternet.thumb.jpg.6b41dbf8a1466ef9b6100317fce67446.jpg

421052692_Screenshot_20251217_105908_SamsungInternet.thumb.jpg.01253d55e7135806de3765a105056f90.jpg

Тампона не трябва да е омаслен само този големия  нов  оригиналет друг не става ,е над 1000лв.

Доста страни неща за кола на 70хил км.

Огледай я отдолу хубаво за ръжда.

Редактирано от CARPERA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...