Jump to content

Recommended Posts

Почнах да сменям предни дискове и накладки на Jazz-ката и естествено работата се запъна на въпросните винтове още на първия диск... Бях подготвен с ударна отвертка и първият винт излезе доста лесно с нея, но вторият не помръдва и mm. Пръсках с какво ли не (отпред и отзад, където се подава от главината), главата взе да се деформира, но още става. Не съм пробвал все още с нагряване, че нямам подходяща горелка. Ако не стане ще го разпробивам при главата. 

После ще излезе ли лесно остатъка с клещи/гарги?

Лесно ли се намират тези винтове, защото засега намирам основно торкс, а не кръстати? (93600-060-140H)

Всякакви идеи биха били полезни :)

93600-060-140H.thumb.jpg.eb3e1df501dcc289a8d7ffd899a4b3e2.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При производители с по-висок клас продукти тези винтове ги има с дисковете нови. 

АКо ги нямаш може да отидеш с този който успешно с извадил до Евроболт или подобен магазин и да вземеш същия.

Никакъв смисъл няма да търсиш винтове в опаковка "Хонда" :) 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива винтове няма в "Евроболт" (преди малко бях там...), няма и в "Панчев", говоря за Пловдив. Имат сходни, но със същите размери - не.

Иначе дисковете са TRW DF4825, но ми ги пратиха без кутии, нямаше и винтове. Поръчах ги от Maxcar, които пък ги взимат от Intercars.

Засега намерих само торксове в dbk-dimitrov, ако не намеря кръстати ще са тези :mellow: Гледам да се сдобия с нови винтове преди да съм изкарал този. 

• Объркан 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си от София,  виж баухаус ,има нераждаеми същата резба ,не помня обаче каква е ,виж гоогле , бяха идея по дълги , мисля няма значение, даже взех шестограмна.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Off Topic

Сори ама не се сдържах и нищо лично като упрек, особено ако си го писал от тел-а - там лесно стават грешки.

Ако се извади от контекста:

Бау хаус / нераждаеми / същата резба. ;)

Ко прай 1 буква А вместо Ъ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпуснал си и "гоогле" ,сега като го чета ,определено не ми харесва 😁 Къде ,къде по неграмотни съм чел във форума , пиши ми 4рка и да минавам в 8ми клас. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...