jt26 54 #1 Публикувано вторник в 10:53 (Редактирано) Привет и дано не разводня излишно. Гледах cr-v 2004 2.0 бензин, автомат. В движение му светеше SRS някаква лапма. Какво е това - не сложен колан или някакъв проблем? Второ - на скоростния лост има означения: P - паркинг. N - кога се използва? D - драйв, трябва ли на светофар да превключвам на Р? 2 - какво означава и кога се използва? 1 - какво означава и кога се използва? Последно - 4х4 постоянно ли е зацепено или само се включва при необходимост? Благодаря! Редактирано вторник в 10:58 от jt26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1617 #2 Отговорено вторник в 18:16 (Редактирано) SRS - има проблем, но без компютърна диагностика не може да се каже, какъв точно. За несложен колан си има червена лампичка със човече с колан. Първото, най-елементарно нещо, което може да направиш е да провериш буксата на кабелите под шофьорската седалка. Ако е разкачена, ще свети лампата. Обаче, не съм сигурен за тази букса дали е така, но по принцип, когато "пипаш" нещо по SRS трябва акумулатора да е откачен. Ако не е, като закачиш буксата може да се задейства я обтегача на колана, я някоя въздушна възглавница, я ... N - никога. Аз лично, а и повечето други карачи на автоматик, го ползваме само при паркиране под наклон. Спираш, държиш крачната натисната. Местиш лоста на N. Дърпаш ръчната. Пускаш крачната. Гасиш двг. Местиш лоста на Р. D - не, не трябва. 2 - тръгва директно на 2-ра предавка и върви само на 2-ра, докато не преместиш лоста. 1 - тръгва и върви само на 1-ва, докато не преместиш лоста. Няма проблем да местиш лоста от 1 до D и обратно в движение. Не е необходимо колата да е спряла. Естествено, трябва да се съобразяваш със скоростта на колата. Не може, т.е. не трябва при движение със 80 км/ч на D да "забодеш" 1-ва. 4х4 не е постоянно зацепено. Включва се при превъртане на някое от предните колела. Редактирано вторник в 18:25 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #3 Отговорено четвъртък в 06:20 Благодаря за точните отговори! Забелязах, че на лоста за предавките има някакво бутонче - то пък що за щуротия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1581 #4 Отговорено четвъртък в 06:32 Бутона е за O/D светва лампа на таблото ограничава скоростите до 3 та,използва се кагото си извън пътя. 1 ва също се използва за изкачане по голям наклон,или теглене. 2 ра също де използва при потегляне бавно да не правъртата колелата ,кал сняг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #5 Отговорено петък в 07:01 Извинявам се, че на час по лъжичка. Ново питане - колата е паркира под наклон с предницата надолу. Двигателят запален. Превключвам от P на D, пускам спирачката и тя тръгва като по инерция. Това нормално ли е? Ако е с предницата на горе по баира и пусна спирачката стои на място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1581 #6 Отговорено петък в 08:25 Последно колата твоя ли е взе ли я. Това наклона е Ок да е така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #7 Отговорено петък в 11:12 Умувам я още, че паричките не са малко. А някои приказки на продавача се поразминават с негови предходни, а уж е на реални километри И тъй като, евентуално, ще ми е първи автомат, бензин, 4х4 и въобще не знам какво и как да гледам. Четох като побъркан тука, на доста въпроси си отговорих. Тези, които не успях ги зададох по-горе. Карах я два пъти - надолу, наравно, нагоре. Някои от нещата за тест на скоростната кутия не са ми много ясни дали добре съм ги изпълнил. Доста тихо и неусетливо се сменят предавките. Не искам колата за магистрала, не че няма да се наложи някога, но уж не съм състезател. Разглеждам колата с идея за смяна на ситроена. Та използвам тук да добия информация евенуално как и колко да натискам в пазарлъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6631 #8 Отговорено петък в 11:25 преди 10 минути, jt26 написа: Доста тихо и неусетливо се сменят предавките. Това е най-важното за автомата, при тест в работна температура. На студено може и да лашва, но да не се усеща чак като ритане. Като я вземеш и в течение на експлоатацията, ще я разучиш най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 186 #9 Отговорено събота в 12:43 На 3.06.2025 г. at 21:16, Krasi-mir написа: N - никога. Аз лично, а и повечето други карачи на автоматик, го ползваме само при паркиране под наклон. Според упътването ако стоиш няколко минути на място е добре да вкл на N. Включително и ако чакаш на някой дълъг светофар примерно 2 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1617 #10 Отговорено събота в 16:42 Съжалявам, не съм чел упътване. Самоук съм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6631 #11 Отговорено събота в 18:34 Off Topic Ти си профи. N е за начинаещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3023 #12 Отговорено събота в 18:42 На неутрала спира циркулацията на маслото през радиатора. Тоест, спира охлаждането му. Вие си решавайте от тук нататък. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 131 #13 Отговорено събота в 19:45 (Редактирано) Тука си в огромна грешка и говориш огромни небивалици. Нищо не спира помпата от тва да върти масло. Разликата между P и N e един метален чоп. Пробвай да откачиш маркучите на охлаждането на N, да видиш дали спира циркулацията, ако не вярваш. Редактирано събота в 19:47 от sashua 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3023 #14 Отговорено събота в 20:38 Може и да съм в грешка. Не съм пробвал да откачвам маркуча при работещ двигател. А и не съм много запознат с автоматичните кутии. Казвали са ми, че не трябва да се кара по инерция на N точно, защото не циркулира маслото и не са охлажда. Ако не е така, да взема ли да си ръчкам на свободна в нанадолнището ли, к'во ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1617 #15 Отговорено събота в 20:53 Това с N по инерция е друг филм. Някой, някъде (тук, или в офроуда) го беше обяснил много добре, ама не си спомням, нито къде, нито точното обяснение. Май имаше нещо свързано с разликата в оборотите на входящия и изходящия валове в момента на на включване от N на D, ама не помня. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1581 #16 Отговорено вчера в 05:28 (Редактирано) Явно всички сме чели тази тема ,за N и инерцията. Това което аз си спомням и @Krasi-mir обяснил е че при тази разлика ,при връщане от N на D се получава нещо като шок за автоматичната кутия поради факта че тя не е в обороти. Неслучайно N свети в червено,аз съм чел че се исползва в случай когато е в авария колата и трябва да се изтели ,но не да се дърпа като в Бг до съседния град. N не съм използвал в други случаи освен при паркиране. Редактирано вчера в 05:29 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1617 #17 Отговорено вчера в 06:20 преди 46 минути, CARPERA написа: автоматичната кутия поради факта че тя не е в обороти По-скоро обратното - кутията е в обороти, а двг не е, грубо казано. Все пак и на входящия вал има някакви обороти, но колко е разликата от тези на изходящия не знам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6631 #18 Отговорено вчера в 07:39 Така е, но в този случай е добре да се изравнят, чрез газта. Все едно вкл на 5-а с ръчна кутия и без съединител. Да, хидрото заглажда удара, но си е добре да го няма. При 100 км/ч ДВГ с АТ работи на 2000 об/мин. Разбира се, няма логика да се движи колата по инерция умишлено с лоста на N, защото трансмисията си има алгоритъм и сама осигурява този неутрален режим - при определени условия. Който кара АТ го е забелязал. На N колата се мести на ръка, ако моторът не работи и се дърпа с ниска скорост, само ако той работи, именно поради охраждане чрез циркулация от помпата, а и хидравлика на волана си требе. Но авторът питаше просто за N при кратък престой - нама драма там, просто са 2 излишни превключвания в повече в автомата, не че няма да ги понесе - ресурсът му е в милиони. Примерът с 2-3 мин на светофар: Ако е равно/хоризонтално и колата не тръгва, вместо да се натиска спирачката за това време, може да се мине на N, или P. В този случай за кутията, мотора и кракът е идно и също. Под наклон - функционално за водача няма смисъл от неутрална, защото пак кракът е на спирачката. Да, на Д трансмисията малко товари мотора, ако кутията не е темперирана, но и това си е разчетено. Към автора - карай и експериментирай, за да и разучиш работата. Няма твърда връзка между лоста и изпълнителните механизми. Тя работи по свой алгоритъм, а от лостът само се командва. Тоест - ако не бива, няма да изпълни командата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #19 Отговорено преди 3 часа Благодаря на всички отзовали се и се извинявам за провокирания спор кое как се прави. Откзах се от закупуване на колата по няколко причини. Въпреки това се надявам темата да е полезна и на други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6631 #20 Отговорено преди 1 час Тук сме за да си помагаме, кой с каквото може. Дано скоро намериш ТВОЯТА си кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове