Jump to content
madzhara

Секретни болтове - откъде?

Recommended Posts

Привет, Колеги,

сравнително маловажен въпрос, но днес сменях гуми в Маргел и попитах за секретни болтове за MDX 2019. Човекът каза, че нямат такива, но ми написа в телефона 14x1.5 R22 и каза да са сферични, а не конусовидни.

Признавам си, че съм лаик и след кратко търсене в мрежата установявам, че или не мога да търся правилното нещо, или са рядко срещано явление тези секретни болтове.

Та някой има ли идея откъде могат да се поръчат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си ли с гайки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За моя изненада - не. Легендите са с гайки - там бях видял голям зор и не намерих, но Акурата не е.

Също така на Легендите акумулаторите са с обърнати полюси, а на тази са "нормални".

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с гайки на РДХ-а и са същите като на CRV. Купувам ги от OLX от един потребител в Пловдив, който продава болтове и гайки McGard.

Звънни им и ги питай.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си ползвам гайките от ЦРВ-то. Моята дойде със секретни гайки, но никъде не намерих ключа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От AliExpress също е вариант и са на прилична цена. Потърсете за вашата кола. За Акорда съм с тези:

https://www.aliexpress.com/item/1005002553313557.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.5119f19cEkWBKY

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 3 часа, madzhara написа:

но Акурата не е

Дай снимки. Това освен, че ме учудва, ами и противоречи с информацията, която се намира в нета:

изображение.png

Иначе може и да вземеш несферични и да ги натегнеш по-силно. Само прежали едната дупка на всяка джанта и ползвай винаги нея за секретите. Или тази при вентила, или тази срещу него - на различните модели позиционирането е различно. Това го правех, когато от форумните поръчки бях взел McGard, но дори и те не бяха със същия контур за леглото като оригиналните. В този ред на мисли, McGard също ти е вариант.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...