madzhara 20 #1 Публикувано преди 20 часа Привет, Колеги, сравнително маловажен въпрос, но днес сменях гуми в Маргел и попитах за секретни болтове за MDX 2019. Човекът каза, че нямат такива, но ми написа в телефона 14x1.5 R22 и каза да са сферични, а не конусовидни. Признавам си, че съм лаик и след кратко търсене в мрежата установявам, че или не мога да търся правилното нещо, или са рядко срещано явление тези секретни болтове. Та някой има ли идея откъде могат да се поръчат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6395 #2 Отговорено преди 19 часа Не си ли с гайки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madzhara 20 #3 Отговорено преди 6 часа За моя изненада - не. Легендите са с гайки - там бях видял голям зор и не намерих, но Акурата не е. Също така на Легендите акумулаторите са с обърнати полюси, а на тази са "нормални". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 45 #4 Отговорено преди 5 часа Аз съм с гайки на РДХ-а и са същите като на CRV. Купувам ги от OLX от един потребител в Пловдив, който продава болтове и гайки McGard. Звънни им и ги питай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 664 #5 Отговорено преди 5 часа Аз си ползвам гайките от ЦРВ-то. Моята дойде със секретни гайки, но никъде не намерих ключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Thierry Henry 17 #6 Отговорено преди 4 часа От AliExpress също е вариант и са на прилична цена. Потърсете за вашата кола. За Акорда съм с тези: https://www.aliexpress.com/item/1005002553313557.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.5119f19cEkWBKY 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1538 #7 Отговорено преди 2 часа Преди 3 часа, madzhara написа: но Акурата не е Дай снимки. Това освен, че ме учудва, ами и противоречи с информацията, която се намира в нета: Иначе може и да вземеш несферични и да ги натегнеш по-силно. Само прежали едната дупка на всяка джанта и ползвай винаги нея за секретите. Или тази при вентила, или тази срещу него - на различните модели позиционирането е различно. Това го правех, когато от форумните поръчки бях взел McGard, но дори и те не бяха със същия контур за леглото като оригиналните. В този ред на мисли, McGard също ти е вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове