Krasimir80 0 #1 Публикувано 7 Февруари Здравейте колеги. Прави ми впечатление, че за да достигне крайната си запаметена позиция на 1 или 2 бутон на седалката, трябва да задържа бутона. Това не става автоматично след като натисна еднократно бутон 1 или 2. При вас трябва ли да задържате бутона докато заеме крайна позиция седалката? Акорд 8- ма генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 686 #2 Отговорено 7 Февруари При мен е с еднократно натискане на бутона, без да има нужда да го държа до достигане на зададената позиция. Единственото което ми идва на ум, е да се разскачи акумулатора за известно време, до колкото си спомням при мен при обезточване седалката губеше памет и се налагаше да я запаметявам отново. Евентуално това може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #3 Отговорено 8 Февруари Благодаря за съвета. Ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 95 #4 Отговорено 10 Февруари С еднократно натискане трябва седалката да отиде на запаметената позиция. При разкачане на акумулатора, запаметените позиции се губят. Трябва отново да се запаметяват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6557 #5 Отговорено 10 Февруари Бутончетата 1 и 2 имат ли диодчета? Ако ДА - запаметеното свети при натискане и изпълнява. Ако не свети, значи не е запаметено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #6 Отговорено понеделник в 04:56 Имам светодиоди на бутончетата и всичко си светва, след като се запамети позицията. Помни си позицията, но за да се премести седалката до крайната позиция, трябва да държа бутона докато не стигне крайната точка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #7 Отговорено понеделник в 04:57 На 10.02.2025 г. at 8:20, spase написа: С еднократно натискане трябва седалката да отиде на запаметената позиция. При разкачане на акумулатора, запаметените позиции се губят. Трябва отново да се запаметяват. Не е в това проблема, а че трябва да държа бутона, докато си дойде на запаметената позиция . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6557 #8 Отговорено понеделник в 05:42 Тоест, седалката се движи само до запаметената позиция и спира на указаното място, дори да продължиш да натискаш бутона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #9 Отговорено понеделник в 07:43 (Редактирано) Преди 2 часа, ceco_accord написа: Тоест, седалката се движи само до запаметената позиция и спира на указаното място, дори да продължиш да натискаш бутона? Не колега, когато се запаметят позициите на двата бутона, примерно когато седалката е на позиция 1-ви бутон, за да отиде на позиция 2-ри бутон, аз трябва да държа бутон 2 натиснат постоянно, докато седалката заеме крайна позиция, а не само да натисна бутона еднократно и седалката да си заеме позицията сама. Редактирано понеделник в 07:44 от Krasimir80 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6557 #10 Отговорено понеделник в 08:04 Амии, нещо електронният блок се е бъгнал. Може просто да е софтуерна дреболия. Намери си оригинален HDS и с него да се влезе в конкретната система, за да се види какво не е наред. Аз имах такъв проблем със заден ляв прозорец и се оказа че просто си е забравил позицията, поради което не работеше на АУТО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #11 Отговорено понеделник в 08:20 Ще проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове