Krasimir80 0 #1 Публикувано 7 Февруари Здравейте колеги. Прави ми впечатление, че за да достигне крайната си запаметена позиция на 1 или 2 бутон на седалката, трябва да задържа бутона. Това не става автоматично след като натисна еднократно бутон 1 или 2. При вас трябва ли да задържате бутона докато заеме крайна позиция седалката? Акорд 8- ма генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 543 #2 Отговорено 7 Февруари При мен е с еднократно натискане на бутона, без да има нужда да го държа до достигане на зададената позиция. Единственото което ми идва на ум, е да се разскачи акумулатора за известно време, до колкото си спомням при мен при обезточване седалката губеше памет и се налагаше да я запаметявам отново. Евентуално това може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #3 Отговорено 8 Февруари Благодаря за съвета. Ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 86 #4 Отговорено 10 Февруари С еднократно натискане трябва седалката да отиде на запаметената позиция. При разкачане на акумулатора, запаметените позиции се губят. Трябва отново да се запаметяват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6349 #5 Отговорено 10 Февруари Бутончетата 1 и 2 имат ли диодчета? Ако ДА - запаметеното свети при натискане и изпълнява. Ако не свети, значи не е запаметено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове