Legend91 141 #1 Публикувано 4 Декември Като поработи малко двигателя и загрее, оборотите на празен ход се качват на около 1100 и светва чека на двигателя. Някой да има представа защо прави така? Катализатор може би? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 141 #2 Отговорено вчера в 14:57 Днес отново светна. Изгасих двигателя, запалих го отново и угасна. И на два пъти така, като с лампата се качват и оборотите на празен ход. Какво може да е? Знаете ли къде се намира OBD буксата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #3 Отговорено преди 22 часа Аз бих заподозрял МАП сензор. Ако не подава коректни данни към компютъра е възможно да мени обороти. Но това лесно ще се разбере с диагностика. При теб май е ОБД 1?? Може да провериш над краката в дясно от волана за: Ако си с такава букса - двупининовия конектор може да се окъсява и да "показва" кода за грешка, чрез мигания на таблото. За три пиновия има преходници към ОБД 2. Последното само са ми казвали, не съм купувал, но предполагам няма да е трудно за намиране. Ако си с ОБД 2, там вече лесно. Едно клипче за ОБД 1, има и линкове към описание на кодове за грешки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове