Димитров79 2 #1 Публикувано 12 Юни Здравейте! Имам проблем с отключване и заключване на задните врати .С дистанционното се отключват само предните и багажника а задните не.Къде може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 12 Юни В машинките. Не работят. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #3 Отговорено 12 Юни И аз това предполагам но как пък двете задни са се повредили.Да не би да има отделни предпазители за предни и задни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #4 Отговорено 13 Юни Даже е вероятно да са на отделни предпазители. В кутията до шофьора са бушони за двете леви врати, а в кутията до пасажера за десните. Най добре е да провериш първо всички бушончета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #6 Отговорено 14 Юни Преди 17 часа, spase написа: .... В кутията до шофьора са бушони за двете леви врати, а в кутията до пасажера за десните. Това за какво СРВ се отнася? Защото, едните бушони са при двигателя, другите до волана. И по спомен, при дизеловите бушона е един за централното, плюс още нещо вързано на него и е в кутията при двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #7 Отговорено 14 Юни Не съм конкретизирал че е за CRV. В подписа си колегата @Димитров79 има HRV. Говоря по принцип, при повечето модели хонда има бушончета на три места: една кутия при двигателя и две в купето. Тези в купето разделят двете страни например на фарове, врати, седалки и пр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #8 Отговорено 14 Юни Еми има си раздел за НРВ, а колегата пише в раздела на СРВ-2, та би трябвало да се интересува за такъв модел. Но както и да е - и при двата модела, има 1 кутия при двигателя и 1 в купето под/около волана. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 14 Юни ОФФ. Емич! Трупане на активи му се вика. ;-) Все пак трябва да има и други като Добричкият философ. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #10 Отговорено 14 Юни За ЦРВ 2 2005г дизел става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gemov@abv.bg 0 #11 Отговорено 12 Юли (Редактирано) Здравейте, някой може ли да ми каже как да си отворя задната врата при прецакана машинка за багажника става въпрос Редактирано 12 Юли от gemov@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #12 Отговорено 12 Юли Със гъзурчене през технологичният отвор оставен на кората на багажника като махнеш гумената тапа. А когато ти се счупи дръжката пак от там но гъзурченето е по голямо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове