gab4o 1 #1 Публикувано 5 Април Здравейте колеги Предстой ми да си слагам протектори на фаровете и стоповете, защото фаровете са ми добри и искам да си ги запазя. Всичко си им работи и светят много добре ( с h3b крушки с Бяла светлина) Понеже не съм минавал още по мъките със смяна на крушки и искам като ще се разглабя поне да се сменят всички крушки с такива който отделят много топлина. Искам да ви попитам какво ще е най добре да сложа ( като крушка) за да не опичам релектора от вътре и да си свети добре. (и за дълги и за къси) За крушките на мигачите и габаритите също искам да сложа крушки, който не греят.Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен. Приемам и съвети за нещо което оправдава цената като качество (надявам се да не се приеме като реклами) просто моля за съвет Благодаря предварително Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 5 Април Май не много ще разберат идеята на всичко това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #3 Отговорено 6 Април ЛЕД крушките не греят, колкото халогенните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #4 Отговорено 6 Април 4 hours ago, Ceco85 said: ЛЕД крушките не греят, колкото халогенните. И затова има опасност от конденз и замръзнали фарове през зимата. Фаровете са си разчетени от производителя за крушките с които са и "изпичане" няма как да се получи, освен ако не се сложат крушки с повишен ватаж, както правят нашите умници. За мигачите бих ти препоръчал Osram Ultralife или Philips Ecovision - оригиналните с нажежаема жичка, с по-дълъг живот. Що се отнася до LED - можеш да прочетеш как го направих аз на моите фарове тук: Китайските изпълнения... Няма какво да ги коментирам, да не говорим че при нашите "търговци" гонят цените на оригиналния LED в Амазон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 760 #5 Отговорено 6 Април Преди 2 часа, Legend91 написа: И затова има опасност от конденз и замръзнали фарове през зимата. Конденз никога не съм имал се лед-а, ама виж замръзването, смисъл трупането на сняг/киша по фара си е закономерност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #6 Отговорено 8 Април Аз съм с халогенни крушки. Може ли да ги сменя с LED? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #7 Отговорено 8 Април @Mys7Ic Може, виждаш с какъв цокъл са твоите и вземаш LED със същия цокъл. Много е важно да купиш качествени лампи, а не някакви ментарлъци, за да си и ти доволен и тези срещу теб на пътя. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #8 Отговорено 9 Април Добрите ЛЕД-ове имат реглаж. Върти се източникът спрямо цокъла, за да е вертикален във фара и да не заслепява. Желателно е да имаш за сравнение свалена халогенка, за да прецениш и дълбочината му в рефлектора, за да е коректна и фокусната точка. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gab4o 1 #9 Отговорено 1 Май Може ли някой да ми каже дали мога да сложа на късите ксенон h1 a не d2s или няма да стане??? Благодаря предварително за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове