Jump to content
Dead man

3 месеца без книжка за превишена скорост.......

Recommended Posts

http://news.ibox.bg/news/id_489148962

Коментарът е излишен според мен..... :D;):D:D

по принцип промените са за добро...

Само 2 неща не са ми ясни:

В населено място за превишаване на скоростта глобата ще бъде 10 лева, от 11 до 20 км в час - 30 лева, ............

...................

 

В измененията в закона са въведени и редица правила за това, къде да се возят децата. Забранява се возенето на предната седалка на деца до 12 години и с ръст под 150 см. Това може да става само отзад в колата със специални обезопасителни системи.

Превишение ДО 10км/ч ?! Аз ли съм в грешка или досега до 10км/ч не се таксуваше за нарушение?! Ми то километражите са +-5-6 км/ч :D

 

А возенето на деца само с обезопасителни системи ме хвърля в тъч... Сега какво трябва да си купа 2 детски седалки?! Да, да.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми че то на мен ако са ми износени гумите не мога да му дам 50лв глоба ми че аз после как ше си купя Гумета.. :D:D Шегата на страна !! Според мен някои неща са леко са някак си много "надупени" Все пак автопарка в България се по обнови малко и почти всички коли вече са малко по млади от мен някои дори са много по млади и санкциите за скороста мисля че не трябва да са толкоз високи не че не трябва да ги има но си мисля чче по-високите санции трябва да са за промили алкохол в кръвта.ЗАЩОТО никой не може да ме обеди в това че един който кара бързо (щото бърза или е луд) е по опасен от един който е пиян (щото е свиня или е тръгнал към централни гробища).. Има една поговорка дето се казва:""ОТ ПИЯНИЯ И ЛУДИЯ БЕГА""(поговорката я казвам за това че колкото и да е луд човек е по безопасно да караш до него,пред него,зад него от колкото ваобще някъде на пътното платно да има пиян човек((било то и пешеходец)Та за това според мен санкциите трябва да се преосмислят малко. :D;):D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми явно ченгетата имат силно лоби в парламента. Сега ще станат като митничарите - с голееееми гуши.Според мен преди да се въвеждат високи глоби, кето е правилно, трябва да се пребори корупцията сред ченгетата ! Иначе просто се вдигат подкупите и правят по-големи гуши

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко това трябва да се спазва наистина, направо 80% от шофиорите да ходим да си оставим книжките в КАТ и да пуснат 3 пъти повече градски транспорт. Друг начин няма... Като ми направят заплатата 1000 евро тогава тия глоби. То само за актове трябва да работя и да седа без книжка. Средната заплата е 300 лева , колкото 2 глоби за превишена скорост над 20 км... ДА ЖИВЕЙ МИЗЕРИЯТА, В ТАЯ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА ИМА УПРАВИЯ! :D:D:D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малки са глобите! Писнало ми е всеки ден да ме засичат некви състезатели. Вчера блъснаха жена на спирката пред нас на пешаходна пътека :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твърдо ЗА!!!В Англия глобата за GSM е от 500 до 1000 ЛиричкиИма изследване на някакъв френски университет за безопасноста на движение по пътищата и хората твърдят,че не е опасно това да държиш телефон с едната ръка.По опасно е разсейването от самия разговор.Обосновават се с това,че ако разговаряш с хората в колата те също са наблюдатели и косвени участници в движението и при ситуация на пътя разговора намалява интензивността си от самосебеси,а когато говориш с някой друг,той ти отнема вниманието от пътя.А за превишената скорост е гадно,но сме длъжни да поотпуснем малко газта.Колкото и обновен да е автопарка в България все пак си има джугани и зазки с по четири барабанни спирачки,а законите се правят и за тях (и то най-вече)ОТ 5 ГОДИНИ НЕ СЪМ ДАЛ 50 СТОТИНКИ РУШВЕТЩе си плащам актовете!Който има брада си има и бръснач!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Хубаво ,че са приели завишение на глобите , лошото е че ще важът само за някои :evil:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Едно приятелче ми беше разказало една случка с негов приятел :evil: :

Пича тамън си закупил лъскав Мерджамец и тамън порядъчно си го бил унастъпил,
когато от храстите искача сержа и го спира, развива се обичйната картинка .......
- Добър ден документите на колата и вашите ..... 'Мерджамена' му ги подава ........
(следва задължителното ако човека не е сам в колата) .... бихте ли излезли от колата
отиват до патрулката и сержа му вика: - Знаете ли че ограничението тук е 40 км/ч ......
при което 'Мерджамена' видимо очуден му хвърля ключовете от Мерцедеса върху предния
капак на патрулката и му казва: - На бе на, ходи ти подкарай тия 500 коне с 40 км/ч
;);):);) .... в заключение, сержа пуска 500-те коне на свобода без санкция

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=122341&srcpos=25Голяма част от досегашните изменения предвиждаха завишаване на предвидените в закона наказания. От друга страна, нищо не се правеше за събиране на наложените глоби, нито за санкциониране на длъжностни лица от общините и от Изпълнителна агенция “Пътища”, отговорни за дупките, за лошата маркировка и за неизброимите “капани” по пътищата, които често причиняват катастрофи и инциденти.Поредните промени затвърждават усещането, че изпълнителната власт отказва да приеме очевидната истина, че не тежестта на законово предвидените, но неизпълнявани наказания, а чувството за тяхната неизбежност може да промени ситуацията.Промяната обаче изисква подобряване на контрола от страна на МВР за спазване на ЗДвП, а не ялови законодателни изменения. Опитът от последните години показва, че без контрол за спазване на правилата, всяка промяна би била обречена на неуспех.Когато години наред държавата не следи за спазването на тези правила, обществото вече не гледа на тяхното нарушаване като на нещо неправомерно. Така например, през последните няколко години не съм видял полицаи, следящи за предимството на пешеходци на пешеходна пътека без светофар. Резултатът е прилежно отчетен в полицейските статистики - десетки пешеходци загиват всяка година на пешеходни пътеки.а относно глобата за превишена скорост ето го точното: Водач, който повторно превиши максималната разрешена скорост на движение с повече от 31 км/ч ще бъде глобен с 300 лева и лишаване от правоуправление за три месеца!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

Ако тези нови глоби намалят проишествията по пътищата на нашата мила родина аз ще си подаря хондата на някой от вас!!! Трябва контрол. Много точна е информацията предоставена от колегата "sirakoff". Глобите нарастват прогресивно от няколко години и какво е постигнато??? НИЩО, само дето куките си пазарят нови коли и телефони!!! Има толкова много недомислици по нашите пътища. например мантинелите, които се монтират ЗАД най различни стълбове, еми то ти стига за секунда да загубиш контрол и вместо да се плизниш по мантинелата се натрисаш в стоманен или желлезобетонен стълб.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво ,че са приели завишение на глобите , лошото е че ще важът само за някои :)

Именно затова недоволствам! Не да ми се нахвърлят по-горе все едно аз съм им засякал пътя! Преди година ми писаха акт за превишена скорост щото си карах със 45 а покрай мен мина някво си чироки със 90-100 и аз излезнах виновен че карах наравно с един икарус. Попитах дали икаруса може да се движи със 94 както показваше радара но отговор неполучих само АКТ и то не мой :evil:;);)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега като застанат на Бояна с радара и ще съберат книжки за 1 година напред :evil: спроред мен ще се вдигнат рушветите от тая цялата работа и куките ще си сменят автопарка :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми като вдигат глобите сега просто 6е се наложи да им даваме по 20-30лв вместо 10 :evil: несъм си купил ХОНДА за да карам с 50км ина4е 6тях да си взема полско фиат4е ;) п.п : ина4е никога не карам пиян или без колан,но за скорост 6е извиняват.... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jowy

еми като вдигат глобите сега просто 6е се наложи да им даваме по 20-30лв вместо 10 :thumbs1: несъм си купил ХОНДА за да карам с 50км ина4е 6тях да си взема полско фиат4е :D п.п : ина4е никога не карам пиян или без колан,но за скорост 6е извиняват.... :)

И аз мисля така. Повечето ограничения за скорост са правение преди 100 години!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно съм съгласен с това че трябва да има ограничения и че трябва да се прилага строг контрол върху спаюзването на правилата. Но също така съм и съгласен с колегата по горе, че огрниченията на скороста трябва да се преразгледат, защото действително на места има уникално безполезни знаци които само създават предпоставки за корупция. А и понякога тези съществуващи ограничения действително са създадени за каруци с конски впряг. За мен лично основното удоволствие от шофирането идва от високата скорост, е разбира се с добре премерен риск, когато има възможност и пътя го позволява.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Който от всичи хора по земята изобщо каже че спазва ограниченията за скоростта на 100% и знаците намятани по пътя където трябва и най-вече където не трябва е лъжец и лицер за мен съжалявам ама не мисля че има подобен екземпляр особено в милата ни татковина да не говорим че шофьорите на така наречените власт имащи извъобще не ги спазват да не говорим че карат като че ли са сами на пътя а на това отгоре и пияни :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато има хора разсъждаващи по този безумен начин(даваш 30 вместо 10...),за съжаление скоро ефект няма да има от каквито и да било законови нововъведения!Промяната започва първо от това,което е в главите ни!

принципно съм съгласен, но всеки се стреми към най изгодното за него положение. Много ясно, че аз като знам че мога да дам 20-30 на катаджиите вместо да ми вземат талона, да трябва да чакам 1 месец докато обработят актовете, после да се редя на опашка, и да ме одрънкат 100-200лв, ще предпочета рушвета, спестява ми много повече пари и главоболия. Промяната трябва да дойде не от нас а от по горно ниво, защото докато има такива които ще вземат ще има и такива които да им дават. Ако куките спрат да вземат , и почнат да арестуват такива които искат да им дават, тогава ще се променим и ние, но докато дават по ТВ-то как разни "бизнесмени" се измъкват от тежки провинения, и хората ще се опитват да се измъкват от "дребните" глоби! И тия които мислят тези промен перфектно знаят, че корупцията в КАТ е във най висша форма, но не се прави нищо!!! Има едно явление, което се нарича "отчитане на дейност" точно това се случва с приемането на тези глоби. ТОВА са мерките, които трябва да ограничат катастрофите :) , просто е смешна работа. Само с наказания и глоби, възпитание не става!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не три месеца без книжка а направо в затвора за предумишлено убийство трябва да отиват тези с над 50 километра от допустимото!

много добре знаем как се взимат книжки в българия, какво представляват шофьорските курсове

и изобщо каква е културата на водачите, качеството на пътищата и състоянието на автомобилите

един здраво мислещ човек взима всичко това в предвид преди да настъпи газта

затова никаква милост за психопатите на пътя! помислете ако безумец като този засегне ваши близки!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък съм съгласен с ХАРВИ . ИМАШЕ ЕДИН ТИП В ИНДИКАР , КОЙТО СТРАШНО МНОГО ОТРИЧАШЕ НОВОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ, КОЕТО СЕ СЛАГА НА РАМЕНЕТЕ И СЕ ЗАКАЧА ЗА КАСКАТА - ПРЕДПАЗВА ОТ СЧУПЕН ВРАТ ( ТОВА СЕГА СПАСИ КУБИЦА!!! ) , ОБЕСНЯВАШЕ КАК ЩЕ СЕ ОБЕСИШ С НЕГО И Т.Н. ... 2-Е СЕДМИЦИ СЛЕД ТОВА УМРЯ СЛЕД КАТАСРОФА .... СЧУПИ СИ ВРАТА И РАЗБИРА СЕ НЯМАШЕ ТАКОВА УСТРОИСТВО !!! след това всички си ги сложиха !!!....... МНОГО МИ ПРИЛИЧАТЕ НА НЕГО В ОТРИЧАНЕТО .... стига хулигани на пътя ... спазваите си правилата .... и няма да ви интересува ...кой какво бил правил и колко рушвет тряяя се дава .. аз не съм дал .. значи може и без да се дава .....!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лошото е,че самите ние не спазваме правилата,заобикаляме ги,правим се на хитри и т.н.ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО??????Щото в нашата държава няма един нормален политик,камо ли нормални закони....ЩЕ СПАЗВАМ НА 100% ПРАВИЛАТА,КАТО ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато се създадът условия за спазване на заокните съм сигурен, че доста повече хора ще го правят! Не може да забранят да пикаеш на пътя ако няма никаде тоалетна! Примерно! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен глобите са си добре. Проблема е в събирането. Ако измислят и как да вземат парите от глобите - всичко ще е наред. Вярно е, че много хора са против - защо? Не искат да се чувстват сигурни на пътя ли? Искат да ги халоса един ненормалник като оня ден на магистралата? Нагледал съм се на глупаци по улиците. На такива хора трябва да се забрани достъпа до МПС. Освен себе си излагат и хората на риск.Някой по-горе беше споменал, че не си е купил Хонда за да я кара с 50 км/ч. Безсмислено е да коментирам подобен тип мислене. Надявам се да придобиеш повече житейски опит.За спазването на законите да не говорим. Ако всеки един от нас не ги спазва ... на нищо по-хубаво неможем да се надяваме. Използвайте главите си по прдназначение. Виждате колко хора загиват по пътищата ... ако карате бързо тази цифра ще се увеличава. Един ден може в черната хроника да сте вие или еаши близки. Едва ли някой изка да загуби близките си само защото някой не се е съобразил с ограниченията и е карал безразсъдно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless
http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?p=23265без коментар... При наличието на такова малоумие ...+ Бавареца дето с 240 се размаза на Тракия, плюс снощната катастрофа:http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=14416....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен глобите са си добре. Проблема е в събирането. ...

Съгласен съм че глобите са си добре, но съм и съгласен че на този етап не могат да бъдат приложени ефективно. Моето предложение е да се сложат камери вместо катаджия, както е в Европа. Който превиши скороста вижда една светкавичка от храсталака до пътя и до месец си получава глобата по пощата, заедно със снимката на която се вижда той, номера на колата му и скороста с която се е движил. Така няма предпоставки за рушвети, няма заобикаляне на закони, искаш неискаш си плащаш акта, па да видим следващия път дали ще спазваш закона. Според мен това е начина да се пребори власта с безумните състезатели по пътищата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Aз съм ЗА. Колкото повече санкции, надявам се реални, толкова повече ред на пътя. Вчера в Перник, младеж на 23 и 19 годишните му приятелки са застигнати от нещастиенто под формата на насрещно движещ се голф с пияна жена зад волана. Прескочил мантинелата и се метнал върху мерцедеса. Все си мисля че ако занеш колко жестоки могат да бъдат санциите все ще имаш още едно на ум преди да нарушаваш правилата.Ония ден минах покрай размазаното БМВ на магистралата... Абе въобще.. няма кво да ги изброявам. При тая касапница, каквато и мярка да се измисли, не мислите ли че си заслужава.А ако някой каже, че завишените санкции при нарушения не са мярка.. кое би било?! Запомнете едно - промяната започва от нас самите!

Редактирано от Zmeio

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове има една поговорка "Рибата се вмирисва от към главата"Не може родителите ти да пушат и да ти се карат защо ти пушиш.Какво имам предвид когато полицаите започнат да спазват правилата тогава трябва и ние да ги спазваме.Аз имам 700 лева неплатени глоби и всичките са за превишена скорост.Но забележете с каква кола съм ги извършил с Трабанта ми. Аз съм от Бургас и Карам в Варна пътя за златни е натоварен но голям и карам с 90 при ограничение 80 а ме задминават Мерцедеси с 160 .Спират мен Мерцедеса не.Другото което е нека да има глоби ама и да отиват после където трябва,ако знам че с мойта глоба ще опраят улицата пред нас още утре е плащам.Но като знам че ще отиде за закопуване на някой ново бюро в офиса на тъп полицай как да ги платя.А и най много ме е яд тва малко е извън темата,защо годишната винетка се казва годишна като не е за една година вчера си купих и важи до януари.Крадат ни мамицата им и толкова.То и в другите държави е тъй ама политиците им крадат по "скришно"Мечтая за деня в който някой пенсиионер на 80 години с 130 лева пенсия ще влезе в парламента с Гранатомед /вече са го правили но другаде/ и ще ги изтребе всички ама Всичкиииии до един.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В човешката природа е да търси причини за своята вина някъде другаде... "когато катаджиите..", "а ония мерцедес...", "като оправят пътищата...". Всеки си е намерил своето оправдание, а промяната започва от нас :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


:drunk:
Няма нищо Общо с темата ама:

FROD GT (550 к.с.)
1-ва 128 км/ч ;)
2-ра 209 км/ч ;)

CIVC V (90 к.с.)
1-ва 55 км/ч ;)
2-ра 90 км/ч ;)


ПС Ми как да карам с 50 км/ч,
на 1-ва или на 2-ра, незнам ;) ,
пробвал съм и на 4-та с 50 км/ч,
но прихващам от болеста наречена
"ускорението на Автобус Чавдар в
посока Златни мостове"- ;)

;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересна тема се завърза :unsure: Аз като част от опозицията няма да се изказвам,че ще ме оплюят пак някои досадни чатъри,които са на всяко гърне мерудия :) Факт е обаче,че в последните няколко дни станаха доста сериозни произшествия,които доведоха до много невинни жертви и те са само част от цялата картина по пътищата ,която е доста по-трагична ;) Разни тарикати,които ги има в голям процент и в тоя форум все се мислят за безсмъртни и свършват в крайпътно дърво или стълб :D Вярвайте ми,че вече толкова съм се нагледал на катастрофи ,кръв и т.н. ,че като прихвана някой отворко на видната възраст от 18г. със 160-180км/ч и нагоре въобще не се замислям да го отразя прилично в папката с актовете :D То плювачи и недоволни от нас на пътя все ще има,но както каза по-горе един колега -нека първо погледнем себе си,а после да търсим вината в другите ;) Пак подпалих ............но няма смисъл ,все пак от мен един съвет.......умната и по-леко с максималната скорост и към по-младите,не се мислете за безсмъртни ;) Със здраве!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм абсолютно за големи глоби и наказания..Но същевремено трябва да има тотален контрол над катаджиите. Преди време бяха правили 1-2 хайки с цивилни полицаи и се оказа че 50-60 процента си искат подкуп и ги уволниха. Такива проверки трябва да се правят ЕЖЕДНЕВНО! И така да са организирани, че да не може да си правят комбина. Ако катаджията никога не е сигурен че няма да попадне на цивилен проверяващ доста ще му се дръпне л...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който е толкова за за тея закони, щото гледам доста хора ги харесват по междо другото, искам с рака на сърцето да стане и да каже - Аз Спазвам Правилника за Движения По Пътищата и Никуга не Го Нарушавам!!! "Айде БЕ!!!"

аз ще го кажа по малко по-друг начин....

*Аз правя всичко възможно да спазвам правилата с изключение на ограниченията за скоростта.

*Всичките ми актове са за превишена скорост.

*Карам не с разрешената а с безопасната скорост. пример: в събота се прибирах с 80 по магистралата. защо? защото със 110 нямаше да стиган и щяхте да ме четете по вестниците

*карам сравнително спокойно, но всяка сутрин в Младост изпързалвам поне 2-3 завоя, но само когато не застрашавам никого. спирал съм пързаляйки се пред полицаи.... защо успях да спра? защото си бях преценил нещата... полицаите се оказаха там и ме изненадаха, но аз си бях предвидил завоя така че да мога да спра безаварийно ако нещо ме изненада.... еми накараха ми се и с право, ама как да им обясня че знам какво правя. виновен и толкоз.

*Нямам 1 драскотина по колата причинена докато аз съм карал.

*Не съм света вода ненапита... бил съм виновен, не всичко мога да предвидя, но се опитвам.

 

 

п.с. Policman приятелю, ако сдържаш тук някаква критика към мен конкретно, моля те кажи ми я.. тук или на лични

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от тези които ги харесват и понякога а не никУга ги нарушавам* повечето ми глоби са за превишена скорост ,но само извън града по магистрали и не с повече от 20 км/ч*имам и няколко за непрвилно паркиране , най-вече в София :P *подкупи не давам даже и когато най-нагло си ги искат*познавам отлично Правилника и си знам правата с което съм свел до минимум възможността някой да ме рекетира*готов съм да строша главата на някой малоумник , който гара в града с 100км/ч пък било то да кара и Хонда.* Законите, хубави или лоши , за направени за да се спазват и не понасям когато някой си мисли ,че свтът е създаден да се върти около него и не се съобразява с околните

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също карам разумно ... от 4 години съм шофьор и до сега имам само 1 акт за неправилно паркиране и то в 4ч през ноща - слушайте защо ми написаха АКТ ... Бях паркирал на тротоар на разстояние 1,2 метра от Жилищна сграда !!! Полудях тогава ...Аз също не давам подкупи, защото много добре знам правлника за движение по пътищата.Винаги карам в рамките на допостимата скорост, не не и тази която е позволена.Също ме дразнят хора, които карат в квартала бързо и неразумно ... или минават през населени селца със висока скорост ... Да тези са за бой !!!Но явно вие не ме разбрахте правилно и скочихте срещу мен.Ама да си призная чесно - не мога да спазвам законите на 100% ... съмнавам се че някой може!А правелника Sux ... ама и начина по който 90% от полицаите си вършат работата е още по SUX.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Аз пък не спазвам ЗДП, придържам се към закона на живота,
той е по-важен поне за мен, не преча и се съобразявам с другите участници
в движението, не се смятам за безсъртен , в населинете места минавам
със скорост макс 60-тина, по-хубавите междуградски пътища карам с около 120
или пак се лепвам зад някой, по магистралата средно с 140, в София средно
около 80-тина като в задблоковите пространства с не повече от 50-тина

ПС На мен ми прави по-голям кеф да ускорявам в долната граница до към 100-тина
По-магистралата вднъж съм вдигал 180 км/ч, незнам просто ме е шубе от високите
скорости като знам как за секунда невнимание или разсеяност и вече си в канавката

1 сек. невнимание при 100 км/ч са равни на 28 метра

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегиказвал съм го във форума- и пак ще го кажа: никой от нас не е застрахован, злополуките стават за части от секундата.Трябва някои хора да проумеят какво означава човешки животУмната

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...