Jump to content

vendesign

Фен
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About vendesign

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Mitsubishi Outlander
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, България

Contact Methods

 • Website URL
  https://vendesign.net

Recent Profile Visitors

3183 profile views
 1. Миналата година сложих Ловато на мойто (црв-2) и съм много доволен. От многото четене и резпитване тогава, останах с впечатление, че най-важното за газовото е майстора който ще го слага и настройва, така че ти си знаеш дали да оставиш приятел да ти го монтира.
 2. Винаги ми е било интересно, аз явно съм малко каращ, каквото и да става винаги съм около 10к. Четох изследване, че на запад домакините карат по 7500, средните западняци карат по 15 000, а 30 000 се води за мноог каране. Странно ми е като някой каже - "виж я тая кола, на 8 години е, а пише че само на 150к км"! Това за мен е дори повече от нормалното, при положение че карам почти всеки ден в София, но май повечето хора карат доста над това. Къде се класирате вие?
 3. Честно казано, не знам дали бих усетил разлика. Май съм доволен, щом нямам причина да съм недоволен.
 4. Aз си купих монро преди 3 години, 250 лв парчето. Интересното е че и при мен беше избил само единия, но не помня кой. Здравия го имам..
 5. Aз съм ходил 2 пъти при тях и съм доволен. Слагам оценка 5 за ремонта и 6 за отношението към човека и проблема.(по шестобалната) Крайното 5,5 е доста високо за мен..
 6. Мишелин са, да. Е, щом нещата са такива, няма да ги мъча, това не е нещо с което може да се шегува човек. Предлагат ми едни Купър тук с добра цена и мисля да ги взема, че тази година се очертава да не е годината на новите гуми. Благодаря за съветите.
 7. Koлега, нещо не разбрах, саркастичен ли беше? Гумите са зимни.
 8. Здравейте, Аз не разбирам много. тези ми гуми стават ли още. Колата е црв, т.е. 4х4, но миналата зима си носих гъзъ на един хлъзгав път към боровец. Чуденката си остава за мен, дали е било по мое невнимание, или просто гумите хич ги няма. Но все пак някой който разбира може да е категоричен, дали да си спестя 350-800 лв за нови гуми или тия не могат да изкарат още 1 сезон.Грайфера е 5 мм..снимките:Снимка 1Снимка 2
 9. Мерси-немерси, ето още един отговор: http://www.berga-batterien.de/batteriesuche_type.phpСайта си има търсачка според автомобила и е точен. Не съм сигурен обаче дали по-голям нямаше да е по добре. Към 125 лв струваше моя.
 10. Червеното Еко, да. Миналата седмица в Лукойл на 155 км на Тракия ме излъгаха с около 10 л газ... Мислех да се заяждам, пазя си бележката и имената на касиерката/газаджията но реших че им е през к*ра и се задоволявам като ги "хваля" пред приятели. Не го препоръчвам.
 11. Под масата я сложих. в един сервиз на околовръстното до Ов.куп. 1100 лв Ловато. не знам как да отговоря на въпроса - кога на какво карам.
 12. Преди 3-4 месеца сложих Ловато в газови-уредби.еуС изключение на бъг в бутилката (не събира обещаното количество все още, но се надявам да го поправят като намеря време да ида) съм доволен.За двигателя К20 разхода ми е 10 иг; 14 г колкото си беше и на бензин, а сякаш върви малко повече. Цената беше около 1100 лв.По различни причини най доволен съм от Еко бензиностанциите.
 13. Moята е 39 л, би трябвало да събере 31 на 80%. При първото зареждане обаче събра около 15. Не знам защо се получава така, майстора каза че трябва да свърши и да я напълня пак и щяла да си поеме.За случката с дъното, ще си помисля дали да го бия, знам че като се нарани лесно хваща ръжда.
 14. Информацията за поколенията - Сложих ГИ Ловато и засега всичко е наред. Не усещам загуба на мощноста или други аномалии. Като засека разхода ще пиша пак.
×
×
 • Create New...