PiToMeN 75 #1 Публикувано 27 Октомври, 2022 Днес пуснаха ъпдейта на навигацията за 2023г. Може да проверите и вие. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #2 Отговорено 6 Април, 2023 Март месец 2023 имаше също. Около 8 гб мисля беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 29 Юни, 2023 Имам CIVIC X 2.0 внесена от Канада. Дори не знам от къде се пуска навигацията. За ъпдейти и инсталации да не говорим. Някой може ли да даде линк поне да знам как да я пусна? Мога да си свържа телефона с кабел и да я ползвам по този начин, но не и от това, което е заложено в самата система на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 174 #4 Отговорено 29 Юни, 2023 Pitomen говори за вградената навигация от Garmin. Tи твойта щом не знаеш даже откъде се пуска или дали работи - не се занимвай. Карай си на Андроид Ауто или там каквото ползваш и тва е Иначе ъпдейта се прави с едно софтуерче Garmin Express на Windows PC - имаше си някъде (лесна) процедурка описана. -> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pip 0 #5 Отговорено 22 Септември, 2023 Доколкото чета в сайта на Garmin ъпдейтите не са безплатни (безплатно до 3-та година за САЩ и до 5-та година за останалите). Аз лично не съм пробвал все още, но на видео инструкцията има пример със 75 долара за САЩ. Или има други варианти за операцията. Колеги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #6 Отговорено 23 Септември, 2023 Хора, тази система поддържа Android Auto и Apple Carplay. Закачате телефона и ползвате, което приложение за навигация си пожелаете - Google Maps, Waze и тн. Все по-добри от вградената навигация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #7 Отговорено 29 Септември, 2023 Аз ползвам Google Maps през Android Auto. Просто ми беше интересно как се ползва вградената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bultra 3 #8 Отговорено 8 Октомври, 2023 Имаме ли група във фб където може да коментираме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #9 Отговорено 9 Октомври, 2023 Off Topic Не. И това помага много да има някакъв ред в дискусиите и да отсяваме смислените хора. Колкото - толкова. Не искаме да сме поредната група, изграждаща се на постове като "Добро утро, групата" и "Миете ли ги, колеги?". За да не съм оф: На ХР-В 2 фейс 2019 първа регистрация и края на 2018 по конвейер вече ми искат пари за това обновяване. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #10 Отговорено 10 Октомври, 2023 Навигациите в колите са доста изостанали! Имаме смартфони и изобщо не се занимавам с моята, считам я за излишна. Приложенията се обновяват постоянно! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #11 Отговорено 31 Октомври, 2023 Безплатните актуализации са 5 години за колите преди 2018г и 3 години за по-новите. То е ясно, че не си заслужават, но заради гъдела го правим. Аз лично ползвам AAWireless модулче и безчично съм с Waze по разбираеми причини. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове