Antonpetrovvv 0 #1 Публикувано 2 Май, 2022 Здравей нов съм и това е първата ми хонда модела е акорд 2.4 2006г. мисля че е с късия ремък имам шум и мисля че е от паразитните ролка и механизма също се движи леко напред назад но не знам точно коя ролка как се казва за да си поръчам и да се опитам сам да я сменя понеже съм от село и да я оставя при майстор трудна работа ако някои е имал този проблем ако може да ми помогне прикачвам клипче и снимка огради съм ролката със синио video-62f494e455829a1ab9659386f2b74586-V.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #2 Отговорено 2 Май, 2022 (Редактирано) В магазина, по номер на рама, ще ти намерят ролката. Тук пък, си търсиш сам номерата на частите. Бърза справка с Гугъл Редактирано 2 Май, 2022 от I_Yordanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #3 Отговорено 2 Май, 2022 (Редактирано) Няма да си поръчваш ролка, а ще си вземеш само лагера за 3 лева и това е, леко играене в обтегача не е проблем, това му е работата. Редактирано 2 Май, 2022 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #4 Отговорено 3 Май, 2022 А трополенето е от обтегача - отслабнала му е пружината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #5 Отговорено 3 Май, 2022 Преди 14 часа, ceco_accord написа: А трополенето е от обтегача - отслабнала му е пружината. Значи направо нов обтяжен механизъм да си поръчам и нов ремък така или иначе ще махам стария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #6 Отговорено 3 Май, 2022 Може. И без това никой не се захваща с ремонт на обтегача, а само сменят. Като махнеш ремъка и врътнеш ролката, ще чуеш дали лагерчето и е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #7 Отговорено 3 Май, 2022 Колега откачи ремъка и провери дали има луфт в механизма на обтегача, може пружината да е скъсана, ако е наред механизма врътни на ръка ролката да видиш как е лагера, ако не е добре сваляш и избиваш лагера, не помня кой номер вложката ползвах, но сложих NTN лагер за 10 лв , номера му 6203rs. Ако не ти се занимава закарай си колата на човек дето му се занимава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #8 Отговорено 5 Май, 2022 Заради такова тракане смених моя обтяжен механизъм преди две години. Сложих INA и за сега няма драми. Относно ремъка, ако не е нацепен и не излиза от маркера, не бих го сменил. Вече третата година карам с ремъка, с който си дойде колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #9 Отговорено 10 Май, 2022 На 5.05.2022 г. at 22:58, Ivan_Ch написа: Заради такова тракане смених моя обтяжен механизъм преди две години. Сложих INA и за сега няма драми. Относно ремъка, ако не е нацепен и не излиза от маркера, не бих го сменил. Вече третата година карам с ремъка, с който си дойде колата. А каква е тази схема която си снимал ако ремък бяга наляво или надясно ли каква точно аз гледах клипче в ютуб как се смена обтяжния механизъм не изглежда много сложно благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #10 Отговорено 10 Май, 2022 Eто тези маркери е визирал колегата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #11 Отговорено 10 Май, 2022 Добре а как да разбера оем номера на часта за да съм сигурен че поръчвам точната част иначе намерих на Ina за 120лв но незнам дали да поръчам там пише да проверя оем номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #12 Отговорено 10 Май, 2022 (Редактирано) Това е снимка от клип, на които бях попадал в нета, относно проблеми с обтяжния механизъм. https://japancars.ru/catalogs В този сайт можеш да търсиш частите по рама. Редактирано 10 Май, 2022 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #13 Отговорено 10 Май, 2022 преди 3 минути, Ivan_Ch написа: Това е снимка от клип, на които бях попадал в нета, относно проблеми с обтяжния механизъм. https://japancars.ru/catalogs В този сайт можеш да търсиш частите по рама. 31170-PNA-032 това ми излиза от руския сайт които съм ми писали отначало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #14 Отговорено 10 Май, 2022 Написах си вин номера и ми дава невалиден вин номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonpetrovvv 0 #15 Отговорено 10 Май, 2022 преди 10 минути, Ivan_Ch написа: Това е снимка от клип, на които бях попадал в нета, относно проблеми с обтяжния механизъм. https://japancars.ru/catalogs В този сайт можеш да търсиш частите по рама. Да поръчам част ще си окаже по трудно от смяната му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #16 Отговорено 10 Май, 2022 Няма как 7-ма на генерация Акорд вина да е това от снимката горе. Я пак си го провери.... JHMCL..... Не знам друг Акорд да започва с "Т" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #17 Отговорено 10 Май, 2022 Само първата буква е объркана май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове