blajko 3 #1 Публикувано 18 Февруари, 2022 Здравейте, колеги. Днес бях на реглаж на клапани. В смукателните са били Ок, но изпускателните са били натегнати. Но майстора ми каза, че е гледал и ходовата част и двата долни шарнири са за смяна. Можете ли да ми кажете марка, какво да търся да е читаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #2 Отговорено 18 Февруари, 2022 Според мен си вземи оригинални, ако мислиш да караш колата още дълго време. Lemforder не ги препоръчвам, TRW са 50/50. Аз последно на CR-V-то се излъгах да сложа Meyle по препоръка на сервиза, но не ми дадоха гаранция колко ще изкарат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blajko 3 #3 Отговорено 18 Февруари, 2022 Познат в магазин за части ми предложи 555 за 45 лв. за брой. Тази марка Ок ли е? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 19 Февруари, 2022 (Редактирано) Марката е добра по принцип. Но конкретно за долни шарнири на този модел се препоръчва да са оригинални. По 125лв са в Бултрако. Много повече издържат от всички афтърмаркет, а тези шарнири понякога не издават симптоми преди да се предадат. Редактирано 19 Февруари, 2022 от Pavel_Pavlov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATX-BG 3 #5 Отговорено 21 Февруари, 2022 555 са Ок. Вече 40 Хил с ниски гуми и не са мръднали. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drav4o 2 #6 Отговорено 28 Юни, 2022 ..да ползвам темата. Някой сменял ли е само маншони на предни долни шарнири и може ли да ме ориентира от къде и какъв размер да търся? Маншоните са напукани, въпреки че не се вижда теч на смазка, но пък шарнирите не дават признаци да са заминали и би трябвало да са ОЕМ, та не ми се ще да ги сменям с афтърмаркет части.. Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 28 Юни, 2022 Със сигурност ако ги сменяш, сменяй само с оем. Аз лично, ако са напукани маншоните бих ги сменил. Но конкретен отговор на въпроса ти нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1243 #8 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) Редактирано 28 Юни, 2022 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове