darius 921 #121 Отговорено 28 Ноември, 2007 Ние с Дидоне си бацаме снимките в темата Бисери...Явно и аз вече съм прихванал от младежта - да не чета къде-какво, а да поствам, да поствам... ! Без да се сърдиш,прочети името на темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #122 Отговорено 28 Ноември, 2007 HONDA EVOLUTION Ейтва е да си хонда фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iSpider 0 #123 Отговорено 28 Декември, 2007 (Редактирано) Вижте на какви бегачки се учат младите шофери в моя град Отзад на стъклото пише нещо + "power", но не го запомних. Лятото гледах пък една 3-ка червена с много лепенки и едни бели стопове (ако някой я е снимал моля да го пусне) Редактирано 28 Декември, 2007 от iSpider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #124 Отговорено 21 Януари, 2008 Добра комбинация между V6, AMG (които са min V8) и TD + лек опит за самоубийство Те това като го видех и гледах кат Орхидея с цвят лилав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #125 Отговорено 22 Януари, 2008 Форд 1921г. Форд,някакъв, осемцилиндров No,comment! Истината,че и със спинари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #126 Отговорено 22 Януари, 2008 (Редактирано) Японска версия на Българското знаме. На баща ми,на брат ми и моята. Редактирано 22 Януари, 2008 от weapon R 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #127 Отговорено 29 Януари, 2008 Всякакви ментета бях виждал на знака за 'Газ', но тази ме приби с глупоста си, залепена е отвън и не е за стъкло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #128 Отговорено 29 Януари, 2008 ти хубаво си забелязъл лепенката за газта а забеляза ли,че е боядисана от майстор с баданарката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #129 Отговорено 31 Януари, 2008 Какво правят някои хора на работа .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #130 Отговорено 31 Януари, 2008 дашка, ти направо ме разби с тая разбитата улица. ама то името си го показва "Буен Поток" трябва много внимателно да четеш табелите като си купуваш къща, и имена на улици като "буен поток" и "падащите камъни" е хубаво да се избягват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #131 Отговорено 31 Януари, 2008 (Редактирано) Някой знае ли кой трябва да мине пръв(при червено жълто и зелено едновременно)????? Това е на кръстовището до дом Младост във Варна Редактирано 31 Януари, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #132 Отговорено 31 Януари, 2008 (Редактирано) цък Редактирано 31 Януари, 2008 от Niakoi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Muggs #133 Отговорено 3 Февруари, 2008 (Редактирано) Още едно доказателсто, колко са здрави ламарините на OPEL Редактирано 3 Февруари, 2008 от Muggs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #134 Отговорено 10 Февруари, 2008 Nig's rule :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #135 Отговорено 13 Февруари, 2008 ето една от личния архив !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #136 Отговорено 15 Февруари, 2008 Аз леко ще си позволя да наруша регламента на темата, и да сложа коментар към тези конкретно снимки дето днес ги снимах : Ако ви попитам "коя е най-хубавата кола?" може би половината ще кажат "хонда" а другата половина - "служебната". Та аз ви показвам служебните коли на финансовата директорка и на шефката на маркетинг-а на една нашенска (от снимките става ясно коя) фирма. Евала на този шеф ! В интерес на истината, той май си ги купува за себе си и после като му омръзнат ги дава на по-долните в йерархията, ама това вече е друг въпрос..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Muggs #137 Отговорено 16 Февруари, 2008 Докато разбера кво пуши така, тоя ми отрови живота :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #138 Отговорено 18 Февруари, 2008 хахаха бахти печката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #139 Отговорено 20 Февруари, 2008 НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА... ЛОШОТО Е,ЧЕ ТЕ СИ БЯХА ВИНОВНИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #140 Отговорено 20 Февруари, 2008 Добре бе пич , ама за какво трябвашв да цитираш с всичките снимки Аз излъгах още един приятел да се набута с хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #141 Отговорено 21 Февруари, 2008 Без коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondio Metan 0 #142 Отговорено 21 Февруари, 2008 No Coment... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #143 Отговорено 13 Март, 2008 Ей туй е баткоооо: И естествено, за да си сигурен, че караш BMW, слагаш ТРИ емблеми и още един куп други: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #144 Отговорено 14 Март, 2008 да ти спестя проблеми....оправи си цитата и махни снимката ! Няма нужда да виждаме снимката отново ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #145 Отговорено 14 Март, 2008 е това го видях на околожръстното колеги и щях да гръмна от смях,ебаси изрода! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #146 Отговорено 20 Март, 2008 Айде бе хора, признайте си кой имаше преди известно време в подписа един сив hatchback 5ген, много прилича на това, а може и същото да беше:http://www.t-emotion.com/wallpaper/new/eric1280.jpgВлюбих се в тая кола, а не мога да я видя вече.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #147 Отговорено 16 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #148 Отговорено 16 Април, 2008 Ето решение за осветлението на номера, при гъзарските автомобили Мноо знаци мноо нещо особенно як е тоя за надясно от знака дето е рова На един френд Кенефа му е под Митнически надзор, като моя Сивик Кофти лепенка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Пешо #149 Отговорено 17 Април, 2008 Ето един дзвер в центъра на София. Жалко, че нямах видео камера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Пешо #150 Отговорено 17 Април, 2008 В една тиха уличка в Пловдив паякът подмина колите, спрели до кръстовището, и хищно се насочи към средата на улицата, за да вдигне тази Ладичка. Собственикът й едва ли е мутра, ченге или бизнесмен. Няма риск... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #151 Отговорено 21 Април, 2008 http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...l%3Dbg%26sa%3DX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #152 Отговорено 21 Април, 2008 http://image2-6.rcuniverse.com/e1/gallery/...67/lg-49220.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Muggs 0 #153 Отговорено 21 Април, 2008 Ето така не трябва да се паркира И преди да се качите на такси, е хубаво да хвърлите един поглед на тарифата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #154 Отговорено 23 Април, 2008 http://www.bgphoto.net/photos/32177/o633445433366383750.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #155 Отговорено 23 Април, 2008 Няма такъв селянин, щях да се ударя от смях докато го снимам :guns: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #156 Отговорено 23 Април, 2008 В центъра на Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #157 Отговорено 25 Април, 2008 http://autoscout24.it/Details.aspx?id=128943070 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #158 Отговорено 25 Април, 2008 Баш селски тунинг - спойлер от лека кола качен на някакви метални планки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Пешо #159 Отговорено 26 Април, 2008 ДОБРЕ ДОШЛИ И ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ! е надписът, с който завършва тази табелка от външната страна на вратата на барчето във Филиала на Пловдивския университет в Смолян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #160 Отговорено 26 Април, 2008 Ето ТУК има едно "малко" аквариумче в една зграда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове