fenabg 2981 #1 Публикувано 8 Август, 2021 Пак решихте набързо да ми заключите темата . Или сега трябва сме тъжни? Не желаете диспут а пак си налагате правила по ваше усмотрение . Ще чакат хората одобрение , ми щом ви се четат глупости. Тея правила са писани малко преди да стана модератор и тогава пак всичко с инат и заключване на теми ставаше. Евала те така се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 8 Август, 2021 Имам едно наказание в този форум и то е за нарушаване на точно това правило. Малко след като го въведоха и писах в тема без да знам. Още си го държа в профила предупреждението от тогавашния мод, за да си припомням, как не се пише на потребители (то всички сме потребители), когато се налагат наказания. Относно правилото - преди това в темите можеха да се видят всякакви мнения "колегата е точен, препоръчвам", "има ги по-евтино еди къде си", "това за моя сивик 3 ще стане ли?". Кому е нужно? И с всеки отговор темата да се ъпва, за сметка на тези, които са си писали точно и ясно какво продават и там лаф не става. Относно конкретния случай - човекът беше питал и от какво друго става, без на този въпрос да му е мястото в този раздел. Да, помогнал си му. Да, видях поста ти и реших, че ще е най-добре и авторът да го види и чак после да го скрия. След мен е минал колега, който е действал директно по правилата. И не виждам нещо лошо в това. Та къде е диспута? Помогнал ли си на човека - да. Там ли е било мястото на въпроса му - не. Там ли е било мястото на отговора на въпроса му - не. Аз не мисля, че сме наранили някого, като сме му изтрили отговора в тема от този раздел. Защото сега е в помощ, но в 95% от случаите е за да си продаде някой нещото. Относно правилата - определят се от екипа. Светът е голям, места за изява има навсякъде. Тук не искаме да приличаме на фейса. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 9 Август, 2021 Taka си остана политиката във форума от години , заключване на теми , банани и тн . Малко са тези които помнят и габровската група как си замина . Много на инат го удряте момчета от край време така се процедира и никога не е било от полза . Ако едно масло ви е манна небесна за съществуването на един форум много жалко ама много . Айде катинар и на тая да сте спокойни ?. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #4 Отговорено 10 Август, 2021 Почваме да повтаряме едно и също - банове и катинари. Нито си наказан, нито темата е заключена. Още по-малко пък са тези, които помнят колко майсторчета имаше тук през годините. Да не ги изброявам. Където даваха "безценни" съвети от обич към гилдията. И веднага, щом натрупаха достатъчно клиентска база, безплатният период на програмата изтече. Но, ако така или иначе ще се повтаряме - и без бан и катинар, всеки е свободен да си търси щастието (във всеки един аспект) другаде. Въпрос на приоритети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 10 Август, 2021 Предната тема ми я заключихте вместо да по разискваме вариант нали. Ми май все още си седя и ми е драго за форума . За разлика от тези с клиантелата които и да са те , посочени от теб. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 10 Август, 2021 Иван, мога ли да помоля да разкажеш за габровската група? Аз съм го проспала, не съм била наясно тогава. А доста от настоящите потребители, пък, съвсем. Честно, от твоята гледна точка. Надявам се да чуем и друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 11 Август, 2021 Преди 22 часа, vesivanova написа: Иван Надявам се да чуем и друга. Веси , темата е мега дълга ината още повече . В темата липсват мнения но всичко тръгна от инат . Най забавната тема по това време та и сега , не се гадаеше на хартия , просто .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 11 Август, 2021 Моите спомени от това време са ,че тези хора помагаха в техническите въпроси на всички начело с терориста ,както сега го прави фена ,имаше и други като калмара от враца ли беше той -не ги помня вече всичките ,но имаше доста спецове хондаджии -помагали много и на мен със безценни съвети ,обясняваха ми всичко както е хората -да не си троша главата по незнайни сервизи и майстори .Нямам представа защо ги няма вече из форума .Имаше един човек -Симеон ,дето купувахме от него прословутите задни тампони за англичанките ,аз и други части съм купувал от него ,но и него не го виждам из форума от години -къде изчезна и той .Елена Георгиева от която пазарувах редовно части от щатите ,както и много колеги , отказа да се занимава с поръчки , ,при разговор с нея по телефона ми обясни ,че ............. потребител ,няма да го споменавам -той си знае кой е ,я обвинил в печалбарство от нас ,жената ми обясни в откровен разговор ,че ползва поръчките ,да си поръчва за нейната хонда части заедно с нашите и да не плаща отделна доставка за нейните ,ми ги приспада към нашите общи ,начи голямо печалбарство е това голямо чудо -то и аз да си ползвам връзки и не знам кво и при такава обида и аз щях да се откажа да се занимавам . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 11 Август, 2021 Всичко де си написал не може да и вярно . Всички изброени слагаха най добрите газови , пращаха най добрите линкове и гледаха на вестник стършел с капка от олиото на салатата от снощи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #10 Отговорено 11 Август, 2021 (Редактирано) Верно си и вернооооо . Каде са изгуби наш хамериканеца жапанесе февер ? Ванко ,ма те и вестниците не са като от едно време ,то и олиото еднооо ,то това сега вестници ли са ,затуй не става вече номера . Редактирано 11 Август, 2021 от borko 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #11 Отговорено 12 Август, 2021 Така е. Времената се менят. Нрави много и всякакви. Пример: Колкото и да се стараем и опитваме , не можем да си възпитаме децата, както нас са ни възпитали едно време. За това липсват правилните индивиди на хоризонта. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #12 Отговорено 12 Август, 2021 Но във всички времена, за да се разбират, ората требе а си говорят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #13 Отговорено 12 Август, 2021 Говоренето е първа стъпка, но без разбиране все тая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #14 Отговорено 12 Август, 2021 Желание за вникване трябва и компромиси в името на общата посока и цел, но ако те са различни ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesivanova #15 Отговорено 12 Август, 2021 Отново ли ще го играем “референдум - ът”? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #16 Отговорено 12 Август, 2021 Едва ли. Реферът думна. Ако човек гледа съсредоточено само дърветата, не вижда гората, а пък друг в гората не вижда дърветата. Това са снимки от 1 детски кът (четете надписите). Човек се учи да общува, преди да стане човек. После го забравя и гони други цели. Дано за нас възрастните, "нашата горичка" вече не е изпепелена! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #17 Отговорено 14 Август, 2021 Колега https://forums.hondabg.com/profile/1741-ceco_accord/, Вие сте peacemaker-а на дискусията. Пример за колегиалност и толерантност. Дзен… Но оптимизъм и универсалност малко ми присядат. Чувствам се агресивна, недодялана и черногледа , четейки Ви. Моля Ви, оставете ни една тема, в която нихилисти, подобни на мен, да пишат. Ако има какво. Да има време темата, явно не монолог, да се превърне в диалог. Честност, търпимост и добра воля за нещо. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #18 Отговорено 15 Август, 2021 Да. Трябва много да си "дрънкал" и "дзънкал", докато станеш дзен. "Да си кажем байно кривиците, па да вървим напред". Екипът сподели мотивите си, без да излезе с предложение, ответникът също. Остава да направят крачките един към друг и да градят не стени, а мостове, па да вървим в 1 посока. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове