Pani 1 #1 Публикувано 1 Февруари, 2021 Здравейте колеги от няколко седмици забелязах че ми тече в купето.Колата е Црв 1-ва ,багажника го свалях изчистих го и силиконирах, смених предно стъкло. Днес свалях маркуча на шибидаха нямаше проблем с него опак си тече. Ако някой е имал такъв проблем,моля да сподели. Прикачвам снимка за да се видят капчиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 2 Февруари, 2021 Бях задал въпрос,но модератор реши че е маловажен и го изтри. Има моя телефон в ника ми обиди се мисля че знам къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3 Отговорено 2 Февруари, 2021 Въпроса е къде тече и къде е мокро, защото тези капчици нищо не означават. Също има и теми за теч в краката отпред - ако там е теча, потърси в този раздел и ще се ориентираш къде да търсиш проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pani 1 #4 Отговорено 5 Февруари, 2021 Мокро е под педалите ,неее отпред изчел съм всички теми във форума за течовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #5 Отговорено 5 Февруари, 2021 Трябва да подсушиш добре, да пуснеш вода на различни места последователно и някой да наблюдава за капки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 5 Февруари, 2021 Spoiler On 2/2/2021 at 8:14 PM, CARPERA said: Бях задал въпрос,но модератор реши че е маловажен и го изтри. Има моя телефон в ника ми обиди се мисля че знам къде е проблема. Постове в тази тема не са нито крити, нито трити. Историята на модериране би показала, ако има такива, но е празна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 5 Февруари, 2021 Off Topic Тази тема за първи път я виждам. Иначе както Павел каза - няма нищо в историята на темата, т.е. нищо не е крито, редактирано, трито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #8 Отговорено 6 Април, 2021 Уплатнение на шофьорската врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Недьо 4 #9 Отговорено 23 Юни, 2022 На 5.02.2021 г. at 8:27, Pani написа: Мокро е под педалите ,неее отпред изчел съм всички теми във форума за течовете И аз имах такъв проблем след падането на газова уредба. Майсторите срязали един маншон за кабели и после не го оплътнили, сложих малко силикон и край на теча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове