DAN_DAN 716 #7401 Отговорено неделя в 19:36 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 716 #7402 Отговорено неделя в 20:07 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 716 #7403 Отговорено вторник в 17:26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 952 #7404 Отговорено сряда в 08:32 Дъщеря към майка си: - Мамо искам гадже за Коледа! - И аз дъще, но баща ти, не дава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 716 #7405 Отговорено сряда в 16:45 - Каква е разликата между безплатното и платеното зравеопазване? - При безплатното не можеш да убедиш докторът че си болен, а при платеното че си здрав! Възможностите на съвременната медицина са безгранични. Ограничени са само възможностите на пациентите! Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита: - Вие за ЕКГ ли бяхте? - Как бе баба, аз съм за БСП! При доктора: - Значи, господине... - Не съм господин, а госпожица! - Госпожице, имате проблем с простатата... - Докторе, как да се лекувам? - Момент да погледна в Google! - Aма, то и аз сам мога да погледна! - Айде сега не се занимавайте със самолечение! В клиниката. Ръководителят: - Ето ви сметката за предстоящото лечение. Парите предварително... Пациентът: - И ако лечението не помогне, ще върнете ли парите обратно? Ръководителят: - Защо ти трябват пари на онзи свят? - Докторе, боли ме черният дроб... - Покажете си езика. - Черният дроб ме боли, казвам... - А аз ви казвам - покажете си езика! - Ама, мен ме боли черният дроб, не езика! - Ами, добре, покажете си черния дроб, тогава! - Докторе, как е положението? - Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът. Пациент при лекар: - Докторе, моля ви, кажете какво ми е, че ще умра от притеснение? - Да, това е интересен вариант, но имам алтернативно предложение! Блондинка отива на зъболекар: - Докторе, много ме боли зъб. Зъболекарят: - Кой зъб? - Ами... познайте! Жена отива при психоаналитика. - Докторе, мъчи ме постоянен кошмар. Стоя пред затворена врата, на която има нещо написано, бутам, блъскам, но не мога да я отворя... - А помните ли какво пишеше на вратата? - Да. "Дръпни"... - Докторе, страх ме е - мисля, че съм бременен... - Как ще си бременен бе, пич, ти нямаш матка?! - Е, от това ме е страх най-много, че може да е извънматочна бременност! - Докторе, вярно ли е, че здравето с пари не се купува? - Кой Ви пълни главата с тези глупости? В лекарския кабинет - профилактичен преглед: - Колко тежите? - 45 кг. - Кантарът показва 62 кг. - Колко сте висока! - 165 см. След измерването излиза, че пациентката е висока 155 см. - А сега да премерим кръвното налягане... - Госпожо, кръвното ви се е качило доста! - Е, как няма да се качи?! Дойдох висока и слаба, а си тръгвам ниска и дебела!!! - Докторе, аз искам да родя дете а мъжът ми не иска! Какво да правя? - Ами, вие раждайте, а мъжът ви да не ражда! - Защо се чака толкова време в чакалнята при лекаря? - Защото времето лекува... - Докторе, не се чувствам добре! - Пиеш ли? - Не! - Ами, ти к`во ОЧАКВАШ?!.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 952 #7406 Отговорено вчера в 11:22 Докторе има голЯма мУлба, да тЪ пита аз нЪ тебе: - Кажи Айше! - Нормално ли мойто малко син на 11г. да с играе на пясък? - Нормално е Айше, защо? - И аз тУй го мисли, ама жена му на мен се сърди и ядосва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6895 #7407 Отговорено преди 3 часа Един се качва в асансьора, а другият вътре му вика: - Надолу ли? - Цел живот баце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове