Миро 01 2 #1 Публикувано 18 Януари, 2021 Здравейте. Миля да ме посъветвате какво да правя. Става дума за двете биалетки за фаровете за Хонда CR-V трета генерация. Блокирали са и двете и отзат на кантара и отпред на сензора. Проверих в Бултрако и от там ми отговориха че цената на задната която се продава заедно с кантара е 250 лв., а на предната която се продава заедно със сензора е над 300 лв. Проверих и по моргите но положението там също не е добре. Навсякъде са със скъсани уплътнения и блокирали. Моля посъветвайте ме какво да правя. Лек ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 18 Януари, 2021 Потърси има тема за тези биалетки. Птодават се отделно. Има и заместители... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Миро 01 2 #3 Отговорено 20 Януари, 2021 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #4 Отговорено 20 Януари, 2021 И аз имам този проблем. Но за сега го реших с реглаж на фаровете! Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 20 Януари, 2021 Не съм на 100% сигурен, но тази система трябва да е изправна, защото имаше нещо общо с работата на автомата. За който е с автомат разбира се. Поправете ме ако греша... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #6 Отговорено 20 Януари, 2021 Незнам моя дзвер е автомат, след като го взех фаровете светеха много ниско. Биалетките са здрави и двете няма корозия по тях. Като запаля не забелязвам да мърдат самите рефлетори и затова отидох и на стенд за реглаж ги настроиха ръчно и от тогава вс е ок! Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #7 Отговорено 20 Януари, 2021 На запалени фарове спираш срещу стена. Взимаш още двама с тебе отваряш багажника и сядате на колата отзад. Ще вирне муцуната и трябва да свали фаровете. Ако не го прави имаш проблем.Ти принудително си ги регулирал, но ако сработи това в един момент пак ще отидат нанякъде и няма да си ок. Или имаш проблем с биалетка или със датчика до нея. Тези датчици имат отношение сякаш с автомата при спускане по надолнище...нещо такова ми се върти в главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 20 Януари, 2021 Проблем може да има и в лош контакт на моторчетата, които регулират самия фар. Но тест е нужен, за да си сигурен. Само ще добавя, че трябва да си на достатъчно разстояние от стената, че да забележиш достатъчно добре повдигането на светлинния лъч и евентуалното му връщане надолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #9 Отговорено 20 Януари, 2021 Така е! Имам HDS не сам го разучил все още и не знам дали с диагностиката може да ги накарам да се раздвижат? Както на пример при Опел с Оп Ком може. Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #10 Отговорено 16 Юли, 2021 (Редактирано) На 18.01.2021 г. at 11:06, Миро 01 написа: Здравейте. Миля да ме посъветвате какво да правя. Става дума за двете биалетки за фаровете за Хонда CR-V трета генерация. Блокирали са и двете и отзат на кантара и отпред на сензора. Проверих в Бултрако и от там ми отговориха че цената на задната която се продава заедно с кантара е 250 лв., а на предната която се продава заедно със сензора е над 300 лв. Проверих и по моргите но положението там също не е добре. Навсякъде са със скъсани уплътнения и блокирали. Моля посъветвайте ме какво да правя. Лек ден. Рeшихте ли проблема с биалетките и по какъв начин? Редактирано 16 Юли, 2021 от itcebel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #11 Отговорено 18 Юли, 2021 Погледни тук... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #12 Отговорено 26 Юли, 2021 Аз го реших! Купуваш афтърмаркет от Алиекспрес/може само биалетки/ и си ти! Продават и само датчици! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове