fanatic60 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2020 Здравейте колеги, Реших да дам по- добър изглед на хондата като подменя фабричното радио с оригинална навигация модел 39541-swa-e020-m1 като мислех , че окабеляването е почти стандартно и свързването ще стане по-лесно. За мое огромно съжаление след като свалих старото радио се оказа, че само два конектора от четири съвпадат и навигацията изобщо не изгрява. Някой срещал ли е подобен проблем и знае ли как може да се реши Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #2 Отговорено 23 Юли, 2020 Колега , дори и да я пуснеш дано имаш пин кода на навигацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanatic60 0 #3 Отговорено 23 Юли, 2020 Да имам пина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #4 Отговорено 23 Юли, 2020 Ух, че гадно. Добре, че сподели, че и на мен ми е минвало наум тази операция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 23 Юли, 2020 Гледай от колата донор какво/как е свързано и го вземи и присади при теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #6 Отговорено 23 Юли, 2020 Преди 2 часа, sttekata написа: Колега , дори и да я пуснеш дано имаш пин кода на навигацията! Здрасти, тоя ПИН кога го иска? Ако сменя акумулатор ли?Че имам навигация ма не знам да имам код? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #7 Отговорено 23 Юли, 2020 Да. Тогава. Гледай из книжките... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #8 Отговорено 23 Юли, 2020 Брей , хвърли ме в размисъл.Имам едно избледняло стикерче дет се чудих какво е,дали няма да е то се чудя.Ще питам предишната собственичка.Макар,че тя не знаеше даже какви екстри има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #9 Отговорено 23 Юли, 2020 Питай. Ако не...май в Хонда могат или тука някой знае как що. Ама добре е да си го намериш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etsp 24 #10 Отговорено 23 Октомври, 2020 Това е цената, която взимат в Хонда България: "Здравейте, Услугата за генериране на код струва 39,60 лв. с ДДС. Ако желаете да бъде генериран код по e-mail ще трябва да заплатите услугата предварително по банка, като ще бъде издадена фактура. След превеждане на сумата ще трябва да ни бъде изпратено платежно, след което ще Ви бъде генериран и изпратен код за мултимедията!" Като им се предостави сериен номер на навигацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #11 Отговорено 23 Октомври, 2020 Темата не е за кода на радиото/навигацията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Костадинов 5 #12 Отговорено 31 Март, 2021 Такааааа @fanatic60 до къде го докара? Аз съм с акорд 8 и тъкмо взех оригинално нави. сега обаче направо ме е страх да разглобя старото като прочетох какво си намерил отзад на твоя автомобил. Дай съвет моля, успя ли да се оправиш, нова инсталация ли прекара или посети майстор? Поздрви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bojollll 0 #13 Отговорено 8 Октомври, 2021 (Редактирано) Здравейте! Има ли някой постигнал стартиране на навигацията? Редактирано 8 Октомври, 2021 от Bojollll Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #14 Отговорено 9 Октомври, 2021 (Редактирано) Да, работи си! С условие, че последните карти са от 2018г. и по-нови няма да има! Да вметна, че при мен си е заводско вградена! https://www.olx.bg/d/ad/disk-za-navigatsiya-honda-honda-versiya-3-c0-za-2018god-CID360-ID6u49G.html?reason=observed_ad Редактирано 9 Октомври, 2021 от shopa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bojollll 0 #15 Отговорено 9 Октомври, 2021 Може би не се изразих правилно. Имах в предвид дали някой е успял да замени фабричното радио с фабричната навигация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bojollll 0 #16 Отговорено 9 Октомври, 2021 (Редактирано) Справих се с проблема. Редактирано 9 Октомври, 2021 от Bojollll Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
george86 1 #17 Отговорено 12 Октомври, 2023 Зравей колега Bojollll темата е стара но мен ме интересува сега какво значат думите ти /Справих се с проблема/че си присадил оригинална навигация на мястото на ориг.радио ли.Ако е така помагай аз съм от Варна и имам всичко за конверсията от фейслифт без малкия дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове