ceco_accord 6556 #201 Отговорено понеделник в 07:56 (Редактирано) Опаа, моите не били китайци. Да им се извиня, ако са се обидили де. 8мм като нови, държат страхотно навсякъде и винаги, но за 10000 км си отива по 1 мм Гледам сега са на 6мм, та май ще си ги карам 4-ти сезон. Редактирано понеделник в 07:58 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 208 #202 Отговорено понеделник в 09:50 Другари, дойдоха новите резини - Continental Premium Contact 7. Made in Portugal. Правил ги е Жозе Мануел де Луиш Дурау Барозу. До последно умувах дали Контитата или Мишлен Примаси, обаче надделя Континентала. За мишлена също чувам много добри отзиви. Нямам още впечатления, ще споделя като измина поне 2000-3000 км. Обаче, да похваля предните Dunlop Blue Response, 9 годишни, словенски. Правил ги е Юре Кoвачич. Много доволен, дори мислих още да ги търкалям, обаче като ги видях днес свалени - напукани, на едно място отцепени. Гумаджията къде сериозно, къде на майтап вика: "Карай ги още, нищо им няма". Ама 9 годишна гума, каучука старее, спирането компроментирано, не е работа. Но пък премиум гумата си заслужава. Не мисля, че бюджетните марки (без да споменавам конкретни брандове) могат да изкарат толкова години. Демек тия 1200 лв. са си дългосрочна инвестиция, а пък Контито е победител в доста тестове. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6556 #203 Отговорено понеделник в 11:06 Хубави гуми, за хубави пътища. Със здраве да си ги търкаляш! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1838 #204 Отговорено понеделник в 16:25 Преди 21 часа, ceco_accord написа: колко дълбоки бяха като нови, че последните години всичко лятно е на 8мм. Виж моля те някъде трябва да пише температурен и износоустойчив класове? Дали са АА, или А? Със сигурност 8мм.имаха нови. Търсих treat wear индекс но не видях никъде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1838 #205 Отговорено понеделник в 16:26 Ето и една друга препоръка от мен,като добра алтернатива на контито: Pireli cinturato модел 2024г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob 15 #206 Отговорено понеделник в 17:20 От много години карам само Континентал Премиум Контакт.Започнах от 2 серия сега съм със 6-та.За бърза кола са идеални-спиране,минаване през локви,сцепление, завиване. Всички гуми са черни и кръгли, но разликата е в състава и технологията.Може една кола да струва 1000000 лева но това което я отделя от асвалта е само гумата.Достатъчно е да те спасят гумите само в една ситуация и пак ще си струва инвестицията. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 129 #207 Отговорено понеделник в 19:23 Карам само с Kleber Krisalp, през всички сезони. Е, няма друга такава гума. Втори комплект търкам и не смятам да вземам други. Гумите са много тихи и комфортни. На сняг са превъзходни, на мокро никога няма аквапланинг, което ми се случи с летни гуми. За спиране, коват и зиме и лете. Единствено се предават в лепкава мазна кал. Който приятел ме е послушал да си купи такива, не е съжалил. Първия комплект издържа 60 000км. и гимахнах, защото ги бях карал меки и се износиха по ръб. Сега имам електронен манометър и редовно следя налягането, което е гаранция за дълъг живот на гумите, освен ако няма инцидент. Втората ни кола е със същата марка и модел. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob 15 #208 Отговорено понеделник в 20:00 (Редактирано) Е такива са ми зимните Редактирано понеделник в 20:00 от bob Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #209 Отговорено преди 22 часа На 3.04.2021 г. at 17:00, xatamoto написа: Онзи ден сложих летните гуми - Toyo Proxes CF2, това ще им е втори сезон. Днес поваля доволно, а бях забравил, че на мокро се държат доста прилично. Първите 2-3 спирания щях да захапя волана, нищо общо със зимния Goodyear. CF2 си изживяха живота и ги смених с Toyo TR1. На първо четене си заслужават разликата в цената, но определено имат нужда от "загряване", за да покажат качествата си - сцепление и устойчивост в завои. Не знам дали това е предимство за кола тип "(пара)Хонда (а)Кораб", но както и предишното Toyo се представят отлично на мокро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове