slavi_kirichev 2 #1 Публикувано 21 Юни, 2020 Какво трябва да се смени отзад за да се изправят гумите. Четох че се сменят пружини и амортисьори и се изправя. Вярно ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 21 Юни, 2020 (Редактирано) Намери темите за 2 генерация има писано доста . За 3-та същото важи . Пружини и тампони по скоро. Редактирано 21 Юни, 2020 от docev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi_kirichev 2 #3 Отговорено 21 Юни, 2020 Ок благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #4 Отговорено 21 Юни, 2020 Ако е разкрачена тампони, ако е за повдигане пружини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi_kirichev 2 #5 Отговорено 21 Юни, 2020 преди 4 минути, Bizzito написа: Ако е разкрачена тампони, ако е за повдигане пружини. Разкрачена е дясната гума само. Кои тампони се сменят? На носачите ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #6 Отговорено 21 Юни, 2020 Ами те са много, трябва да се види кои са разбити, но на горната щанга най-често създават проблеми. Някои я сменят с така раздвижна. На нея първо виж тампоните най-вероятно от там е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi_kirichev 2 #7 Отговорено 21 Юни, 2020 Вчера я преглежда монтьор и не откри нищо отзад. И тои ми каза да си намеря раздвижени щанги но незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi_kirichev 2 #8 Отговорено 21 Юни, 2020 преди 2 минути, slavi_kirichev написа: Вчера я преглежда монтьор и не откри нищо отзад. И тои ми каза да си намеря раздвижени щанги но незнам. Тези на снимката са оригинални на Хонда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #9 Отговорено 21 Юни, 2020 (Редактирано) Хонда не правят и не продават раздвижни щанги ! Това е китайско менте - нищо че е в опаковка на Хонда . Редактирано 21 Юни, 2020 от Emicha 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen82 1 #10 Отговорено 15 Септември, 2020 https://www.olx.bg/ad/lift-kit-honda-tsr-v-3-generatsiya-CID360-ID88pKR.html за повдигане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #11 Отговорено 16 Септември, 2020 Аз продавам моите, щангички които свалих от моята кола. Купих от морга други и стругар ми ги преправи да станат раздвижни. Просто нямаше време колата да стои разглобена и се наложи да си взема оборотен комплект. Ако се интересуваш пиши ми. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #12 Отговорено 22 Февруари, 2021 Колеги, на последния реглаж и моят заден мост нещо е избягал от зелените стойности! 😒 Моля, дайте мнение конкретно за тези раздвижни щанги на Febest. Някой слагал ли е на 2.0 R20, понеже не пише изрично, че са съвместими? Как са като надеждност втулките, да не се разбият след една година и да си отворя повече разправии? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekolev 18 #13 Отговорено 25 Февруари, 2021 (Редактирано) On 2/22/2021 at 3:05 PM, note said: Колеги, на последния реглаж и моят заден мост нещо е избягал от зелените стойности! 😒 Моля, дайте мнение конкретно за тези раздвижни щанги на Febest. Някой слагал ли е на 2.0 R20, понеже не пише изрично, че са съвместими? Как са като надеждност втулките, да не се разбият след една година и да си отворя повече разправии? Аз сложих носачи на оптимал, но ги монтирах с тампони на фебест. Така че, не виждам проблем в това да са фебест. При мен всичко е наред от 2019г до днес. Не е увиснала, разкрачена и прочее. Тогава смених почти всички тампони по задното окачване, почти защото два от тях просто ги нямаше налични. Моето мнение е, че трябва да се сменят тези, които са видимо усукани и скъсани. Не сменяйте здрави, това не променя нищо. Проверено😁 На снимката е около 20 дни след монтажа, за да ги проверя. Разликата между тези за ЦРВ 2ка и 3ка е в ухото за тампона, и закрепването на кабелите. Това с кабелите може да се преправи, но тампона за 2ката е по къс по спомен. Така че, търсете за ЦРВ 3ка. Поздрави Редактирано 25 Февруари, 2021 от ekolev 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #14 Отговорено 26 Февруари, 2021 Кой е номера на този за 3ка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #15 Отговорено 5 Март, 2021 Все пак реших да търся нещо (уж) по-добро от Фебест и съм се ориентирал към: ACDelco Professional Adjustable или Hardrace camber kit Първите по описание стават за нашия модел, но гледам на картинката са малко по-различни? Вторите виждам, че са ги слагали колеги от форума и моля за отзиви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове