Валентин Керчев 0 #1 Публикувано 26 Май, 2020 Нов съм тук и си взех хрв 2000г. Но нз как да изкарам кабели за задните говорители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #2 Отговорено 26 Май, 2020 Аз нямах задни колони, но имаше кабели до там фабрично. Вдигни кората и виж. Трябва да има букса.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Валентин Керчев 0 #3 Отговорено 26 Май, 2020 Където са заводските дупки? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #4 Отговорено 26 Май, 2020 Да, отзад имаш решетки за колони. Там са.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tison 2 #5 Отговорено 6 Декември, 2020 Колко см тонколони влизат там на оригиналните места 10см или 13 см, че няма как да се измери ако някой е слагал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 7 Декември, 2020 Мисля, че 10см. Имаше някой слагаха и по-големи, но трябваше да се реже нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #7 Отговорено 7 Декември, 2020 Аз сложих hertz dcx 130.3 без проблеми. Само леко огънах ушите.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tison 2 #8 Отговорено 11 Декември, 2020 (Редактирано) Кабелите заводските с една бяла букса ли са явно са за оригинални говорители и трябва да се отреже, а иначе измерих че има 16.5 см между болтовето по диагонал ама дупката в средата е много малка за такива говорители и по добре да се сложат 13 ки. Редактирано 11 Декември, 2020 от tison Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #9 Отговорено 11 Декември, 2020 (Редактирано) Аз съм с 16,5 там. Стърчи, трябва да се уплътнява и да се режат корите. Буксата е тая, не режеш, просто удължаваш единия извод с друга обувка. Утре снимка... Редактирано 11 Декември, 2020 от s.s.d.d. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #10 Отговорено 12 Декември, 2020 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wawa 5 #11 Отговорено 31 Декември, 2020 Оригиналните отзад бяха 10см говорители. Смених ги с 13см - HERTZ ECX 130. Спомням си, че малко поизкривих ламарините на отвора, за да влезнат новите говорители. Но след това монтирах фабричната решетка отгоре без проблем и се запази оригиналният вид. По-важно е какви говорители ще сложите отпред и, разбира се, да ги захраните с усилвател. Препоръчително е да са с отделни пищялки, които да монтирате високо на вратите или в А-колонките, защото оригиналните места на говорителите отпред са много ниско долу в краката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chinita1403 2 #12 Отговорено 20 Октомври, 2021 Включвам се само , за да благодаря на всички Вас. От скоро сме собственици на още една Хонда (тоя път е Харви 1,6 2002,4х4, 4 врати) у дома и вече си има говорителчета и отзад, благодарение на Вас и на тази тема. Щерките май са най-щастливи от музиката отзад (не ни съвпадат вкусовете за музика) 😂 Наистина благодаря Ви за помощта. P. S : на този автомобил буксите си бяха изкарани под мястото за говорители, вързани в един сноп с останалите кабели. Едната букса едва я намерих, защото беше се скрила под облепката на снопа. Една черна, гадна и лепкаща лента. Изчепване на пръсти е малко, но ако на някой му се случи с друга кола от същия модел, да знае че кабелите са изведени и буксите са там. Говорителите пасват 10см,13см малко зорлем, ама и те мисля, че биха паснали. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hukumo 39 #13 Отговорено 30 Март, 2023 Привет колеги, Намерих преходник за тази букса за задните колони. Купих един резервен комплект, че ако нещо се прецака да имам налични. (А и бяха по 2лв.) Пасват си идеално и резервните ми артисаха. Ако на някой му трябват да ми пише на Л.С. Мисля, че би трябвало да стават и за други модели Хонда, аз съм ги пробвал само на HR-V. Прилагам и снимки: 20230330_123843.heic 20230330_123858.heic 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове