Mboevv 0 #1 Публикувано 16 Март, 2020 (Редактирано) Здравейте! Как се казва тампона с болта за реглаж на снимката и от къде да си поръчам. Имам леко разкрачване на колата което установява визуално нужно ли е да я повдигна за да се изправи или да купя от тези горни регулируеми носачи за да я изпъне да не е разкрачени. Благодаря много Редактирано 23 Август, 2023 от Honda_Z "CR-V 3ген. 2007" в раздел "CR-V 3ген" не говори нищо никому като заглавие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 21 Август, 2023 Как реши проблема с разкранчването? На мен ми предлагат да сложа втулки на пружините за повдигане на задницата и регулируеми щанги за да се оправи разкрача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #3 Отговорено 23 Август, 2023 Здравей, по принцип се сменят пружините с нови и всичко си застава по-места, но е по-скпия вариант. Във форума има доста писано по върпоса. Всеки сам си преценява! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #4 Отговорено 23 Август, 2023 (Редактирано) Аз сложих подсилени айбах, и се изправи задницата и се вдигна, вярно скъпичко е, но лесно се сменят, няма нужда от майстори. Е, само трябва да вземеш от някой винтов калъп за свиване. Редактирано 23 Август, 2023 от emonai добавяне 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #5 Отговорено 23 Август, 2023 Оправя се, като подмениш горен носач с нов такъв! Този от снимката е раздвижен, което във времето ще ти позволява да обираш луфтовете от смачкването на тампона на самия носач! Колегата е снимал ексцентричните болтове от долната страна на задницата! На теб ти трябва горен заден носач! За приклекнала задница се оправя с нови пружини и амортисьори или подложки на амортисьорите, но до определена височина! Тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
badbull 1 #6 Отговорено 23 Януари Kъм колегите които са сменяли пружините с подсилени айбах. Има ли промяна във возията? В смисъл вози ли по твърдо от преди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #7 Отговорено 24 Януари Вози за мен по стегнато,и не се клати толкова ,след смяната на старите мои с такива на Айбах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #8 Отговорено 26 Януари Проблема се решава с раздвижени носачи от двете страни . Аз вече правих това упражнение. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #9 Отговорено 28 Януари Преди и след пружини Айбах 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове