North 0 #1 Публикувано 7 Февруари, 2020 Honda Civic VIII 1.8 sedan Здравейте , имам следния проблем ,светна ми лампата за airbag и не изгасва. На диагностиката показа грешка ! F3-11 Driver side airbag Impact module Deployed Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 8 Февруари, 2020 Публикувай си темата в раздела за Сивик. Тук при Акордите може никой да не обърне внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #3 Отговорено 9 Февруари, 2020 Грешката е универсална за Хонда. Това е записан проблем, който се премахва, само софтуерно. Има модул, който трябва да се нулира по този начин и май става, само от специалист. https://www.youtube.com/watch?v=JCI8FF-A3VM&feature=youtu.be Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #4 Отговорено 9 Февруари, 2020 Това е добре , но къде да намеря този специалист . Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #5 Отговорено 9 Февруари, 2020 В оторизираните сервизи , иначе в Русе при Маркони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #6 Отговорено 9 Февруари, 2020 Междодругото под шофьорската седалка намерих един един кабел и на него е забоден един резистор ? Дали така е заводско ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2782 #7 Отговорено 9 Февруари, 2020 Я го снимай да видим що за изпълнение е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #8 Отговорено 9 Февруари, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_3355 0 #9 Отговорено 9 Февруари, 2020 Лампата светна след като си разбутал това съпротивление, нали? Ако е така го размърдай пак и най вероятно ще изчезне грешката.( Може би след триене на грешката). Ако пък е дало фира отиваш в магазина за музика и се сдобиваш с ново за 02,03 стотинки. Грешката ти с две думи е че краш сензоора ти е гръмнал. И за това са сложили това съпротивление. Дано бях полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #10 Отговорено 9 Февруари, 2020 Да ти кажа честно това го видях след като светна лампата понеже Почнахме да се ровим , съответно го видях и беше допряно в металната част на седалката и от там си правя извода, че може нещо да чу е станало. След това видях че в седалките аирбеговте ги няма поне така си мисля. След като го сменя този резистор пак трябва да диагностикта да се резетне ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_3355 0 #11 Отговорено 9 Февруари, 2020 преди 3 минути, North написа: Да ти кажа честно това го видях след като светна лампата понеже Почнахме да се ровим , съответно го видях и беше допряно в металната част на седалката и от там си правя извода, че може нещо да чу е станало. След това видях че в седалките аирбеговте ги няма поне така си мисля. След като го сменя този резистор пак трябва да диагностикта да се резетне ? Мисля че трябва,но не съм сигурен. Но щом нямаш еър беци в седалките,явно е удряна и са я правили по джамбазкия начин. На 90 % вече съм сигурен че след като го размърда или смениш ще угасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #12 Отговорено 9 Февруари, 2020 Ами да ти кажа незнам от доста години я имаме на две години сме я купували , прегледал съм в цялата не съм видял някакви забележими преработки по купето или някой просто е харесал е airbaga за препродажба. Незнам как без да пипам нищо светна така , то ако трябва да се преработва модула бе виждам кой ще го направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2782 #13 Отговорено 9 Февруари, 2020 Преди 11 часа, North написа: Това е 100% джамбазка работа. Почти съм сигурен, че нямаш работещи еърбеци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #14 Отговорено 9 Февруари, 2020 Съгласен съм но незнам какъв удар Да е било и да няма следи по купето , примерно на пасажерската седалка също го няма еърбега но там пък няма резистор защо ли ? Тогава по всички колонки и във волана трябва да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_3355 0 #15 Отговорено 9 Февруари, 2020 преди 51 минути, North написа: Зависи кои еърбеци са се отворили при удара. Но както каза колегата нямаш работещи еърбеци. Щом и казваш че я имате от почти нова тогава са били явно скъпи частите и са я претупали. Но няма значение. Там някъде ти е проблема. Или с това съпротивление или някое друго се е предало. Сменяш и забравяш за лампата. Но вече имай 1 на ум че нямаш еърбеци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #16 Отговорено 9 Февруари, 2020 Е вече имам , да тогава бяха доста пари , ами ще го сменя утре след това на диагностика да пробваме да в изчистим тази грешка но интересно защо под пасажерската седалка няма резистор след като и там е изваден еърбега. Там буксата си е на място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #17 Отговорено 9 Февруари, 2020 Аз първо,бих си купил еърбеци още на другия ден,от първата морга и след това всичко останало!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #18 Отговорено 9 Февруари, 2020 За жалост колата е малко по екзотична и няма как да си намеря от нашите морги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_3355 0 #19 Отговорено 13 Февруари, 2020 На 9.02.2020 г. at 23:51, North написа: За жалост колата е малко по екзотична и няма как да си намеря от нашите морги Колега отстрани ли проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
North 0 #20 Отговорено 13 Февруари, 2020 Ами несъм още . Обикалям тук при майсторите всеки вика трябва ДС видим , да разглобят цялата кола и накрая нищо да не направят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове