mobilex 9 #1 Публикувано 23 Януари, 2020 (Редактирано) Привет Колеги, Цял живот карам немски уж премиум возила, реших че трябва да сменя изцяло бранша по ред субективни и обективни причини. Това е тема на друг, дълъг и напоителен разговор.. Та, накратко след много четене и проучване си взех Акура. Току що пристигна. Впечатлен съм от колата. Ще пусна снимки , радвам се за всякакви мнения и отзиви и се радвам че се спрях на Акура. Редактирано 23 Януари, 2020 от mobilex 6 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #2 Отговорено 24 Януари, 2020 Щом си падаш по премиум возила, то сигурно си взел RLX Premium Luxury Sedan: Коя версия си избрал 310кс с V6 или 377кс SPORT HYBRID? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mobilex 9 #3 Отговорено 25 Януари, 2020 Да, взех RLX Sport Hybrid 2019, ето снимки от докарването. след регистрация ще пусна още. Сега се чудя как да и вкарам карти и да сменя мерните единици. Още не съм и се нарадвал 14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #4 Отговорено 25 Януари, 2020 Само късмет с нея- течности и филтри да сменяш!!! 👍😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 152 #5 Отговорено 25 Януари, 2020 Да ти е честита колицата, само приятни емоции с нея ти пожелавам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mobilex 9 #6 Отговорено 25 Януари, 2020 (Редактирано) Мерси да се връща 3х на всички! Ако знаете некой компютърджия да налее карти софтуер и т.н много ще се радвам ..че не мога се оправя. Редактирано 25 Януари, 2020 от mobilex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #7 Отговорено 25 Януари, 2020 Нагледах се на новите Акури мин година.Просто си личи колко не им пука на Япония за Европа.В САЩ и Канада, се борят и си личи, че вкарват мисъл и резултатите са налице. Със здраве да я ползваш колега! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #8 Отговорено 25 Януари, 2020 Off Topic Е как да не им пука, нали цял двигател за Европа разработи ха. Този дизел им беше най голямата грешка според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mobilex 9 #9 Отговорено 30 Януари, 2020 Колеги дайте акъл за таз карта и навигация? И в хонда питах и на Акура писах и какво ли не и няма за Европа карта. Някакъв начин нещо да хакнем или по-Българим или и аз вече не знам какво за да качим карти? Направо не знам къде още да питам, не очаквах че за Европа картите ще са такъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 140 #10 Отговорено 2 Февруари, 2020 Честито за колата..истинска красавица😀 Обаче за картите,мили и фаренхайт ще те разочаровам защото на 99% съм сигурен че нямат оправия! Моя съвет е да търсиш инфо в руските форуми,ако някой може да ти помогне това са те! И аз съм в процес на търсене на мойта Акура която да смени сегашния ми Леджънд само че предишния модел на твойта и решението е да се вземе кола от Канада защото там са в км и целзий и така само навигация ще липсва което е приемливо за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги_Павлов 16 #11 Отговорено 23 Февруари, 2021 На 23.01.2020 г. at 22:32, mobilex написа: Привет Колеги, Цял живот карам немски уж премиум возила, реших че трябва да сменя изцяло бранша по ред субективни и обективни причини. Това е тема на друг, дълъг и напоителен разговор.. Та, накратко след много четене и проучване си взех Акура. Току що пристигна. Впечатлен съм от колата. Ще пусна снимки , радвам се за всякакви мнения и отзиви и се радвам че се спрях на Акура. Здравей, Аз си я чакам моята все още.MDX 2016 за навигацията евентуално гармин,с ъпдейт.Има тема за Акорд 9 ,там има един pdf но не знам дали ще стане.Има опция за ъпдейт,но това което виждам,май няма карти за Европа.Вероятно трябва да се пита Гармин.За езика и дименсиите има опция за смяна на едениците,изтегли си ръководството. търси следното в менюто: interface settings/unit settings/units/ mile(km) ако разбереш нещо друго за навито,пиши да помогнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #12 Отговорено 24 Февруари, 2021 Grom Audio имат решение, което изглежда много добре. Да цената му е сериозна, но всичко остава в заводски вид и не се губи функционалност от волана. https://gromaudio.com/store/vline/honda-acura-2013-2019-vline-carplay-android-auto-infotainment-system-navigation-upgrade.html В Европа може да се вземе от дистрибутора за Германия MAXXCOUNT: https://www.maxxcount.de/grom-vline-hon3vl2-musik-navigation-video-android-interface-fuer-honda-acura-2013-2019.html Ето и видео от официалния канал на Grom с показана инсталация и обяснения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #13 Отговорено 22 Март, 2021 Acura-те 2019година не са ли с Андроид ауто ? За какво са ви карти тогава, като можете да си вържете телефона и да имате гугъл мапс ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peter T 0 #14 Отговорено 2 Юни, 2021 Колеги, аз съм с RDX 2019 ако намерите решение за картите казвайте, моята е от САЩ и е с новата система тези от Grom нямат за нея. Предварително благодаря. Още три въпросчета: с какъв бензин ги карате Акурите? Да препоръчате някой който грамотно да инсталира видеорегистратор с 2 камери Да препоръчате някой за затъмняване на фарове и стопове? --Петър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #15 Отговорено 2 Юни, 2021 За фарове и стопове, с две ръце бих ти препоръчал Protint BG. Работят с фолиа на Лумар, дават 7-10 години гаранция и изпипват нещата до най-малките детайли. Във фейсбук може да се разгледат снимки от работата им. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peter T 0 #16 Отговорено 2 Юни, 2021 (Редактирано) Мерси колега а за протективно фолио (Paint Protective Film или Clear Bra)? Булфолио искат над 2000 лв за предницата 😢 Редактирано 16 Февруари, 2023 от kvd74 Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #17 Отговорено 2 Юни, 2021 При същите хора. Те правят и цялостно фолиране на автомобили.На мен ми направиха фаровете със самолекуващо се фолио Лумар. Като преди това махнаха стария люпещ се лак, пръскан преди 5 години и ги полираха. Лепиха единия фар пред мен, защото бях подранил с взимането на колата. Нагласиха фолиото, лепнаха го, стана чудесно и в един момент казаха, че не е добре и не им харесва и наново направиха цялата процедура. А според мен си беше супер (аз лично от 20 години се занимавам с фолиа, но рекламни и имам око). Такива педанти са и затова смело ги препоръчвам. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #18 Отговорено 25 Август, 2022 (Редактирано) Честито и много безаварийни! Ако може модераторите да отворят тема и за Акура няма да е лошо. Редактирано 25 Август, 2022 от Plevelcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #19 Отговорено 3 Ноември, 2023 На 2.06.2021 г. at 8:27, Peter T написа: Колеги, аз съм с RDX 2019 ако намерите решение за картите казвайте, моята е от САЩ и е с новата система тези от Grom нямат за нея. Предварително благодаря. Още три въпросчета: с какъв бензин ги карате Акурите? Да препоръчате някой който грамотно да инсталира видеорегистратор с 2 камери Да препоръчате някой за затъмняване на фарове и стопове? --Петър Извинявай, но съм почти убеден, че колата ти има Андроид ауто Знам че за Acura TLX го вкарват за 2018-та модела. Grom audio ги правят само за моделите с двоен екран. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове