go6o11 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2019 Обучаването на ключ как става само с копиране от стария или трябва обучение през ЕКУ то.Колата е 2002 година с обд2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #2 Отговорено 30 Октомври, 2019 Предполагам, че ключа е отделно от дистанционното и е неразглобяем?! Ако да - само с нарязване на нов няма да стане. Във твоя ключ има вграден чип за имобилайзера. Новият ключ трябва да е за твоя модел Хонда и да има чип. Трябва да синхронизираш новия чип с твоята кола. Как точно става не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #3 Отговорено 30 Октомври, 2019 Въпроса е само с четец за чипове и копиране на инфото върху новия дали става или е нужна друга техника за достъп през компа на колата за обучаване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 30 Октомври, 2019 С копиране , става с необходима техника . С вписване към системата също , пак с необходима техника. В Козлодуй ключари няма ли? Навсякъде се подбиват цени , така че все някой ще ти го направи йофтино . Нали това е целта. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #5 Отговорено 31 Октомври, 2019 Предполагам,че има в Козлодуй ..на познат преди време му сваляха компа от друг модел автомобил не хонда ,за премахване на имобилайзера софтуерно и го направиха там ...само се разпитай по сервизите ще те насочат ...от Лом ходят там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #6 Отговорено 31 Октомври, 2019 Искам да си направя втори ключ а не да си махам имобилаизера.Ще стане вече са ми порачали чипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikinta 4 #7 Отговорено 26 Януари, 2020 (Редактирано) Виж това устройство Easy Key Maker за HONDA : https://aliexpress.ru/item/1810006224.html?spm=a2g0o.detail.0.0.52b0528fxQTDD8&gps-id=pcDetailFavMayLike&scm=1007.12873.140318.0&scm_id=1007.12873.140318.0&scm-url=1007.12873.140318.0&pvid=96d47b2d-a53b-44cb-9ebd-a4a626307843 Новейший Diagauto простой ключ производитель для Honda ключ программист регистрации ключ от OBDII Быстрый ключ регистрации инструмент для Honda/Acura 1. Функции Устройство для регистрации ключа OBDII. Чехол для Honda/forAcura, оснащенный гнездом OBDII-16. Поддержка как транспондерного ключа, так и регистрации смарт-ключа в следующих ситуациях: A) добавить ключ Б) все ключи потеряны C) заменить IMMOBI D) замена ECM/PCM Е) Заменить MPCS/MICU/IMOES F) Замена интеллектуального входа G) сменная клавишная ручка H) дистанционного обучения Колега , надявам се да съм ти решил проблема ? Има го в АлиЕкспрес и за 29 евро с безплатна доставка до България и го получаваш в пощата до Вас ! Има и доста видеоклипове за него ! Решава проблема само с едно запалване на двигателя и после гасиш ! И новия ключ вече работи ! А може с него да палиш и с ключ без чип ! Редактирано 26 Януари, 2020 от nikinta Допълване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #8 Отговорено 28 Януари, 2020 Готов е направихме с един маистор.Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikinta 4 #9 Отговорено 29 Януари, 2020 Преди 18 часа, go6o11 написа: Готов е направихме с един маистор.Благодаря Колко пари изезе тази работа общо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #10 Отговорено 3 Февруари, 2020 Ми 35лв 15 лв кл и 20 за обучение като заготовката е обикнивенна и след това чипа се вгражда в нея.Иначе другата с капаче е 35лв.Обучението стана с една машинка в колата през обд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #11 Отговорено 3 Февруари, 2020 Преди 11 часа, go6o11 написа: Ми 35лв 15 лв кл и 20 за обучение като заготовката е обикнивенна и след това чипа се вгражда в нея.Иначе другата с капаче е 35лв.Обучението стана с една машинка в колата през обд. Колега виждам,че си от Козлодуй ..дай кординати на този майстор в Козлодуй ...на мен ми е близко от Лом съм аз 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #12 Отговорено 3 Февруари, 2020 Само да спомена за сравнение с Козлодуй, че на 3 места съм питал в София и на едно във Варна, всички искат минимум 80лв. Е още не съм го направил пустия му ключ 😁😂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #13 Отговорено 3 Февруари, 2020 Аз ще ти го дам но тои не нарезва ключове само обучава като при мен се учи да го питам колко иска и ще ти дам инфо.А КЛЮЧАРА е близо до него.Че тои ми взе данните на чипа за да знае кво да поръча имало някакво значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #14 Отговорено 3 Февруари, 2020 За пръв път прави за ХРВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #15 Отговорено 3 Февруари, 2020 Добре, така по става, щом в цената не е влязло нарязването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #16 Отговорено 4 Февруари, 2020 (Редактирано) Ми аз съм го написал 15лв ключ от ключара и 20 за обучаване и чип.После ключара направи малка дупка и го вгради в ключа. Редактирано 4 Февруари, 2020 от go6o11 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #17 Отговорено 4 Февруари, 2020 (Редактирано) Питай и дай инфо колко ще иска за чипа и обучаването ...опит имам със това,още като го взех харвито имаше проблем със самия ключ трудно превърташе в ключалката(секрета)...аз си мислех,че е проблема е в самия патрон а то се оказа износване на самия ключ ...бях писал в някаква тема тука...харвито го взех със два ключа,единия със чип а другия без....така и разбрах,че проблема е в ключа,със другия си работи нормално със тази разлика като няма чип няма и да запали ...самото чипче е една малка ампулка капсулована в ключа Редактирано 4 Февруари, 2020 от emulsia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #18 Отговорено 4 Февруари, 2020 На снимката се вижда къде се крие чипчето,до него е другия който фабрично е без чип ....без да е износен ключа от там взимахме да нарежем секрета ....сега тука е готовия ключ и работещ от 2-3 години без проблем ...в горния край червеничкото там се мушка чипчето но задължително го залепете,защото аз в къщи изпуснах ключа и търсих един час тази мъничка ампулка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #19 Отговорено 5 Февруари, 2020 Преди 21 часа, emulsia написа: Питай и дай инфо колко ще иска за чипа и обучаването ...опит имам със това,още като го взех харвито имаше проблем със самия ключ трудно превърташе в ключалката(секрета)...аз си мислех,че е проблема е в самия патрон а то се оказа износване на самия ключ ...бях писал в някаква тема тука...харвито го взех със два ключа,единия със чип а другия без....така и разбрах,че проблема е в ключа,със другия си работи нормално със тази разлика като няма чип няма и да запали ...самото чипче е една малка ампулка капсулована в ключа ЩЕ ГО ПИТАМ И ЩЕ ПИША Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikinta 4 #20 Отговорено 6 Февруари, 2020 (Редактирано) Колеги, понеже аз имах същия проблем - само един ключ и то вече доста износен , та тръгнах сам да си реша проблема ! Първо поразучих нещата ! После си поръчах няколко ключа с капачета за ампулите и отделно ампули с чипове от Китай ! Пет празни ключа с капачета 11 евро с доставката и отделно 10 ампули с чипове за 6.7 евро от един продавач и още 5 за 9 евро от друг продавач ! Всички се оказа работещи и с добро качество ! Преди време пак от Китай си поръчах HIM - оригиналния дилърски хардуер за компютърна диагностика на HONDA ! Доставиха ми го с последния HDS - отключен и работещ софтуер за него ! Излезе ми около 170 лева ! Но пък с него сега мога да си правя пълна компютърна диагностика и настройки на колата по всяко време и да си сменям и припознавам ключове , а и да помагам на приятели ! Сега един ключ с капаче и чип ми излиза около 5-6 лева и отделно за нарязване при ключар около 5 лева , та става 10-12 лева за ключ ! После си ги припознавам с HIM-а сам и за 5 мин.! Имобилайзера на нашите харвита може да припознае максимално до 6 чипа , т.е. ключа ! Има и друг начин за ползване и палене с повече ключове и то без чип , но тогава се губи смисъла на имобилайзера ! Макар и той да не е премахнат и да продължава да си работи нормално ! Всъщност , май се отклоних от това което исках да кажа ! Просто 80 -100 лева за ключ с чип ми изглежда като пладнешки обир ! Надявам се да съм Ви помогнал ! Редактирано 6 Февруари, 2020 от nikinta качване на снимки 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #21 Отговорено 6 Февруари, 2020 Преди 5 часа, nikinta написа: Колеги, понеже аз имах същия проблем - само един ключ и то вече доста износен , та тръгнах сам да си реша проблема ! Първо поразучих нещата ! После си поръчах няколко ключа с капачета за ампулите и отделно ампули с чипове от Китай ! Пет празни ключа с капачета 11 евро с доставката и отделно 10 ампули с чипове за 6.7 евро от един продавач и още 5 за 9 евро от друг продавач ! Всички се оказа работещи и с добро качество ! Преди време пак от Китай си поръчах HIM - оригиналния дилърски хардуер за компютърна диагностика на HONDA ! Доставиха ми го с последния HDS - отключен и работещ софтуер за него ! Излезе ми около 170 лева ! Но пък с него сега мога да си правя пълна компютърна диагностика и настройки на колата по всяко време и да си сменям и припознавам ключове , а и да помагам на приятели ! Сега един ключ с капаче и чип ми излиза около 5-6 лева и отделно за нарязване при ключар около 5 лева , та става 10-12 лева за ключ ! После си ги припознавам с HIM-а сам и за 5 мин.! Имобилайзера на нашите харвита може да припознае максимално до 6 чипа , т.е. ключа ! Има и друг начин за ползване и палене с повече ключове и то без чип , но тогава се губи смисъла на имобилайзера ! Макар и той да не е премахнат и да продължава да си работи нормално ! Всъщност , май се отклоних от това което исках да кажа ! Просто 80 -100 лева за ключ с чип ми изглежда като пладнешки обир ! Надявам се да съм Ви помогнал ! Напълно те подкрепям колега ...цената на ключа трябва да се определя от колата...не може да караш 20 годишна кола и да ти искат,майка и баща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #22 Отговорено 8 Февруари, 2020 Вярно е те направо полудяха с тия ключове.Аз направо ударих промоция.Иаз ги гледах тея неща в алито но не посмях да си поръчам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #23 Отговорено 8 Февруари, 2020 (Редактирано) привет маниаци, някой ще ми разкаже ли как се снемя батерия на ключ Хонда Сиви 2017 спорт плюс - безкноткакно заключване. Като начало как се отваря ключа без да се издраска и къде му е винта за разглабяне/ ако има такъв/. За да няма недоразумения прикачам снимка на ключа ми. Редактирано 8 Февруари, 2020 от j_mnemonnic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #24 Отговорено 8 Февруари, 2020 https://youtu.be/OHpoL5ksg6M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damyanu 2 #25 Отговорено 9 Февруари, 2020 Колеги, понеже аз имах същия проблем - само един ключ и то вече доста износен , та тръгнах сам да си реша проблема ! Първо поразучих нещата ! После си поръчах няколко ключа с капачета за ампулите и отделно ампули с чипове от Китай ! Пет празни ключа с капачета 11 евро с доставката и отделно 10 ампули с чипове за 6.7 евро от един продавач и още 5 за 9 евро от друг продавач ! Всички се оказа работещи и с добро качество ! Преди време пак от Китай си поръчах HIM - оригиналния дилърски хардуер за компютърна диагностика на HONDA ! Доставиха ми го с последния HDS - отключен и работещ софтуер за него ! Излезе ми около 170 лева ! Но пък с него сега мога да си правя пълна компютърна диагностика и настройки на колата по всяко време и да си сменям и припознавам ключове , а и да помагам на приятели ! Сега един ключ с капаче и чип ми излиза около 5-6 лева и отделно за нарязване при ключар около 5 лева , та става 10-12 лева за ключ ! После си ги припознавам с HIM-а сам и за 5 мин.! Имобилайзера на нашите харвита може да припознае максимално до 6 чипа , т.е. ключа ! Има и друг начин за ползване и палене с повече ключове и то без чип , но тогава се губи смисъла на имобилайзера ! Макар и той да не е премахнат и да продължава да си работи нормално ! Всъщност , май се отклоних от това което исках да кажа ! Просто 80 -100 лева за ключ с чип ми изглежда като пладнешки обир ! Надявам се да съм Ви помогнал !Колега дай линк към продавача или кажи къде може да се видим да направим още един ключ за моето харви че и то дойде само с един.Поздрави!Изпратено от моят ASUS_Z01HDA с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vas_gt 6 #26 Отговорено 6 Май, 2022 Колеги това ще ми свърши ли работа за втори ключ? Естествено нарязване и обучение! Благодаря! BGN 3.28 13%OFF | KEYYOU For Honda Accord Civic Insight Odyssey Prelude S2000 Transponder Key ID13 T5 Chip Key Shell Uncut Blade Fob Blank Case https://a.aliexpress.com/_mKmjNt0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове