Jump to content

go6o11

Фен
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About go6o11

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  kozloduy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вярно е те направо полудяха с тия ключове.Аз направо ударих промоция.Иаз ги гледах тея неща в алито но не посмях да си поръчам.
 2. ЩЕ ГО ПИТАМ И ЩЕ ПИША
 3. Ми аз съм го написал 15лв ключ от ключара и 20 за обучаване и чип.После ключара направи малка дупка и го вгради в ключа.
 4. За пръв път прави за ХРВ
 5. Аз ще ти го дам но тои не нарезва ключове само обучава като при мен се учи да го питам колко иска и ще ти дам инфо.А КЛЮЧАРА е близо до него.Че тои ми взе данните на чипа за да знае кво да поръча имало някакво значение.
 6. Ми 35лв 15 лв кл и 20 за обучение като заготовката е обикнивенна и след това чипа се вгражда в нея.Иначе другата с капаче е 35лв.Обучението стана с една машинка в колата през обд.
 7. Готов е направихме с един маистор.Благодаря
 8. Регулятор ХОЛОСТОГО Управление клапан IACV Мак 16022P2EA51 16022P2AJ01 для HONDA CIVIC HR-V вариабельности сердечного ритма Civic del Sol Acura EL 1996 1997 1998 1999 2000
 9. Аз моя го чистих и нищо не стана .Поръчах си от алито и направо учудващо заспа сега оборотите не мърдат някаде около 50 лева ми излезе.
 10. Благодаря и весели празници на всички.
 11. Здравеите не открих тема за смяна на задните крушки на харвито как става,необходим ли е някакъв силикон за уплатняване след това и само на двата болта ли се държи панела и как се сваля че изгоряха вече две и да не ме гепят някаде полицаите.
 12. При мен не мига чека но го правеше сащото.Смених горивния филтар и гледам че се оправи но смених и ИАЦВ клапана че беше прецакан сега е добре.
 13. Като се сменя ИАЦВ клапана с нов трябва ли някакво обучаване че ще го сменям
 14. Искам да си направя втори ключ а не да си махам имобилаизера.Ще стане вече са ми порачали чипа
 15. Въпроса е само с четец за чипове и копиране на инфото върху новия дали става или е нужна друга техника за достъп през компа на колата за обучаване.
×
×
 • Create New...