Jump to content

go6o11

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно go6o11

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    kozloduy

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Този проблем го имах и аз но на кола нисан примера п 11.Това се получава при започнало закъсване на част от жилата в кабела на датчика,при което се променя съпротивлението и от там проблема .Подобре да се свали предпазитела на АБС и да се кара така иначе може и да не спреш някои път.Поне така е при нисана като там винаги проблема почва от преден десен датчик после се прецаква и левия.Фабричен дефект.
  2. Е КАК КАТО ПРОПАДАТ КЛАПАНИТЕ.Така пише в по горен пост.
  3. Значи сваляне на главата.Иначе аз карам на газ от около 15000.Мислех да мина без тоя филм.
  4. Реших да сменя гумички на клапаните преди реглажа.Има ли разлика в изпускателните и всмукателните клапани и без да се сваля главата ще пропаднат ли много клапаните надолу.Иводачите на клапаните ще сменя ако имат проблем и имат ли разлики всмукателни и изпускателни.
  5. Аз сложих такъв за автоматик и няма никакви ядове.Колата се държи нормално.
  6. Вярно е те направо полудяха с тия ключове.Аз направо ударих промоция.Иаз ги гледах тея неща в алито но не посмях да си поръчам.
  7. Ми аз съм го написал 15лв ключ от ключара и 20 за обучаване и чип.После ключара направи малка дупка и го вгради в ключа.
  8. Аз ще ти го дам но тои не нарезва ключове само обучава като при мен се учи да го питам колко иска и ще ти дам инфо.А КЛЮЧАРА е близо до него.Че тои ми взе данните на чипа за да знае кво да поръча имало някакво значение.
  9. Ми 35лв 15 лв кл и 20 за обучение като заготовката е обикнивенна и след това чипа се вгражда в нея.Иначе другата с капаче е 35лв.Обучението стана с една машинка в колата през обд.
  10. Готов е направихме с един маистор.Благодаря
  11. Регулятор ХОЛОСТОГО Управление клапан IACV Мак 16022P2EA51 16022P2AJ01 для HONDA CIVIC HR-V вариабельности сердечного ритма Civic del Sol Acura EL 1996 1997 1998 1999 2000
  12. Аз моя го чистих и нищо не стана .Поръчах си от алито и направо учудващо заспа сега оборотите не мърдат някаде около 50 лева ми излезе.
  13. Благодаря и весели празници на всички.
×
×
  • Създай нов...