Jump to content

go6o11

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About go6o11

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  kozloduy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Е КАК КАТО ПРОПАДАТ КЛАПАНИТЕ.Така пише в по горен пост.
 2. Значи сваляне на главата.Иначе аз карам на газ от около 15000.Мислех да мина без тоя филм.
 3. Реших да сменя гумички на клапаните преди реглажа.Има ли разлика в изпускателните и всмукателните клапани и без да се сваля главата ще пропаднат ли много клапаните надолу.Иводачите на клапаните ще сменя ако имат проблем и имат ли разлики всмукателни и изпускателни.
 4. Аз сложих такъв за автоматик и няма никакви ядове.Колата се държи нормално.
 5. Вярно е те направо полудяха с тия ключове.Аз направо ударих промоция.Иаз ги гледах тея неща в алито но не посмях да си поръчам.
 6. ЩЕ ГО ПИТАМ И ЩЕ ПИША
 7. Ми аз съм го написал 15лв ключ от ключара и 20 за обучаване и чип.После ключара направи малка дупка и го вгради в ключа.
 8. За пръв път прави за ХРВ
 9. Аз ще ти го дам но тои не нарезва ключове само обучава като при мен се учи да го питам колко иска и ще ти дам инфо.А КЛЮЧАРА е близо до него.Че тои ми взе данните на чипа за да знае кво да поръча имало някакво значение.
 10. Ми 35лв 15 лв кл и 20 за обучение като заготовката е обикнивенна и след това чипа се вгражда в нея.Иначе другата с капаче е 35лв.Обучението стана с една машинка в колата през обд.
 11. Готов е направихме с един маистор.Благодаря
 12. Регулятор ХОЛОСТОГО Управление клапан IACV Мак 16022P2EA51 16022P2AJ01 для HONDA CIVIC HR-V вариабельности сердечного ритма Civic del Sol Acura EL 1996 1997 1998 1999 2000
 13. Аз моя го чистих и нищо не стана .Поръчах си от алито и направо учудващо заспа сега оборотите не мърдат някаде около 50 лева ми излезе.
 14. Благодаря и весели празници на всички.
 15. Здравеите не открих тема за смяна на задните крушки на харвито как става,необходим ли е някакъв силикон за уплатняване след това и само на двата болта ли се държи панела и как се сваля че изгоряха вече две и да не ме гепят някаде полицаите.
×
×
 • Create New...