косьо 7+2 4 #1 Публикувано 18 Септември, 2019 Здравейте След близо четири години с ЦРВ първа генерация реших да мина в горната категория.Чрез роднини си взех ЦРВ трета от Швейцария.На 127000 км краят на 2009 бензин автоматик 150 кс.пълна сервизна история.Много съм доволен,сам си я докарах,вече има и газ.Само път и трябва. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 131 #2 Отговорено 18 Септември, 2019 Колега честито, със здраве да я караш и много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 402 #3 Отговорено 18 Септември, 2019 Хаирлия да е! Само гориво и масло да сменяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 482 #4 Отговорено 18 Септември, 2019 Честито ! Супер е. Този цвят много ми харесва. Много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #5 Отговорено 18 Септември, 2019 Със здраве ,късмет ,безпроблемно и безаварийно!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #6 Отговорено 18 Септември, 2019 Честито със здраве да си я караш! Виждам,че имаш и панорама. Сега като й лепнеш една навигация и ще заспи. Има хубава тема по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #7 Отговорено 18 Септември, 2019 Благодаря за пожеланията момчета. Навигация имам външна на Igo която ми върши много добра работа,но пък си извадих дискове те от архива и си взех и един трансмитер за по-новата музика.Утре чакам един датчик за парктроника от колегата Emonai за да е всичко наред . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 152 #8 Отговорено 19 Септември, 2019 Честито! Много здраве и безаварийно шофиране ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #9 Отговорено 25 Септември, 2019 Честито! Изглежда наистина запазена! Със здраве и умната да я ползваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове