еxplorer 0 #1 Публикувано 29 Юни, 2019 Привет, колеги! Искам да попитам, как може да се разбере двигателя на колата дали не е на много километри и е читав без диагностика или мерене на компресия... Предстои ми закупуване и в салоните не се знае на ,какво ще попадна : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 29 Юни, 2019 Няма как да разбереш. Може да е на много км и да е перфектен, може да е на малко и да е за боклука. По салоните е на късмет работата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #3 Отговорено 29 Юни, 2019 Като погледнеш отзад ауспуха си отговаряш на въпросите. Километрите какво значение имат ако всичко друго е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #4 Отговорено 30 Юни, 2019 Какво да гледаме отзад на аспуха поясни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 30 Юни, 2019 (Редактирано) С компресия няма хванеш нищо по скоро ще гризнеш дървото . Двигателя не те интересува нито дали е 128 или 147 .Гледаш за хубаво купе запазено без ръжда и да няма газ. Редактирано 30 Юни, 2019 от fenabg 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 755 #6 Отговорено 30 Юни, 2019 А с вкарване на сгъстен въздух на студено и на топло, дали няма да се придобие по-реална представа за състоянието на двигателя? Само си разсъждавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #7 Отговорено 1 Юли, 2019 Аз си мисля че вкарването на 100лв за ремонт ще и дойде най добре.Преди две седмици се върна май приятел от Италия, та хубавите 1 ген са по 3500 евро,вие преценете какво има тук. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #8 Отговорено 1 Юли, 2019 Преди 14 часа, CARPERA написа: хубавите 1 ген са по 3500 евро,вие преценете какво има тук. Не подвеждай колегите, ето ти начин да провериш сам subito. it. На 30.06.2019 г. at 15:13, CARPERA написа: Какво да гледаме отзад на аспуха поясни. Читав двигател е с керемиден цвят, не черен като на дизел 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #9 Отговорено 1 Юли, 2019 (Редактирано) Лично ще ти го пратя човека та дори ти е градски,сайтовете си ги гледай ти. Снимай такъв керемиден цвят че нещо не съм виждал такъв не само на Хонди. Нали знаеш че педходни мнения не се цитират,или стана модератор и за теб правилата не важат. Редактирано 1 Юли, 2019 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #10 Отговорено 1 Юли, 2019 Subito. it или autoscout24. it колко струва единичката на италианският пазар 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baro 11 #11 Отговорено 2 Юли, 2019 Да драсна и аз няколко реда. При закупуването на моето Црв ми направи впечатление ауспуха ,че е чист и без следи от сажди и налепи. По принцип при оглед на кола гледам и пипам ауспуха винаги. Просто си личи ако мотора гори масло, саждите не се изчистват от пръстите и мазнеят. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #12 Отговорено 2 Юли, 2019 За невиждалите. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове