Jump to content

baro

Фен
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно baro

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V B20Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Ламбда сондата не играе роля за паленето ,еку то я взема под внимание след като мотора позагрее . Не мога да кажа със сигурност кога точно става това . Сондата и трябват поне 300 градуса за да работи коректно. Втората сонда след катализатора е да покаже неговата изправност. Влияе малко , но за самото вървене на автомобила. Най голямо отношение за паленето взема температурния датчик . Ако той се дъни в показанията си е възможно да прави този проблем. Друго възможно нещо е прословутия клеморед .
 2. При мен беше така , чистих пръскалките няколко пъти и накрая сложих малко бензиново филтърче преди пръскалсите и си реших проблема .
 3. baro

  OBD2 в колата ми

  При мен тези сините не тръгват , пробвал съм и с Делфи също без успех. Сега съм с това и върши работа.
 4. От нивото е ,долей и ще спре да свети. Може би си за смяна на накладки. Може да провериш първо това ,че ако налееш сега после при смяната ще прелее.
 5. baro

  OBD2 в колата ми

  Не всички имат ОБД, незнам от какво зависи. Може да е от месеца и годината на производство .
 6. baro

  OBD2 в колата ми

  Тази синята кутийка е блутут модула. И на телефона става да се инсталира програмата. Не всички ЦРВ та имат ОБД.
 7. Използвам модула от година , нямам проблеми и цената е повече от приемлива. Монтира се лесно при ключа за фаровете. Най важното не се занимаваш да пипаш нещо ,палиш и си караш.
 8. baro

  OBD2 в колата ми

  Аз съм с китайска двоен дин мултимедия и един такъв блутут модул. Само че при мен с този модел не тръгна и съм с един черен по голям. Чете грешки ,показва инфо в реално време. Върши работа , използвам програмата torque . За другите неща от снимките нямам представа какви са.
 9. Колегата е писал как да почистиш клапана за празен ход, спрей за почистване на карбуратори или за спирачки върши също работа и е удобен за пръскане. Относно проблема с оборотите и гаснене по светофарите на климатик съм го имал и аз . Няколко пъти си играх д настройвам ръчно времената на празен ход при включен климатик ,но без успех. За момента работеше добре ,но както казваш като сгрее много и се влошава. Оправих проблема като пуснах на ново автокалибровка на газовата и промених в програмата вида на дюзите. И всичко си дойде на мястото .
 10. Колега както описваш проблеми ми прилича на задния тампон на мотора .
 11. Ако си свързал всичко както трябва ,може датчика да не ти е на подходящото място. А къде всъщност трябва да стои ?
 12. Колегата по горе ти е писал къде е вързан изпарителя на газта. Защото ако е на U образния маркуч на термостата ще имаш тези симптоми за прегряване, заради по късното отваряне на термостата.
 13. Датчик колянов вал при 147 коня се намира долу при шайбата. Има доста подобни теми ,като твоята и колегите сменят делкото и се оправят. Мисля че някъде ги правеха тези делка ,но незнам къде и колко излиза .
 14. Бубината при измерване може да покаже ,че е наред и когато загрее да не е изправна . За да си сигурен в нея,че не работи трябва да спре да пали изцяло като този момент рано или късно ще дойде.
 15. Здравей, вземаш преходен кабел от хондовата букса на евробукса . http://tpetrov.com/search.php?prod=Автомобилна+букса+преход+HONDA+02 Вземаш съответно евробукса която свързваш с кабелите от навигацията и си готов. При мен изпълнението е така.
×