KirilB 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2019 Здравейте! Искам да си сменя сегашната кола със Сивик 6 ген. Някой по-едър да сподели как е със обема, защото аз съм 191см и имам притеснения, че ще ми тясна А много отдавна искам Хонда, но поради ред причини си взех друга марка. Да се насоча ли към Акорд? Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 2 Юни, 2019 Акорд-а е по-горният клас и пасва повече. Въпрос на личен избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #3 Отговорено 2 Юни, 2019 За 1,91 ще ти е малка,взимай акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 3 Юни, 2019 И аз бих предложил акорд. С англичанка съм аз, 1.86 съм и съм на ръба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #5 Отговорено 3 Юни, 2019 Усещането за пространство е повече субективно. Качи се и виж, направи един тест драйв и ако си доволен действай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 3 Юни, 2019 @barsi e 2м. висок и се събира в Сивик комби, колко му е удобно не знам. Аз като си пусна седалката назад, за по-голямо удобство на краката, волана ми идва далече- 180см.съм и малко отгоре. В заключение- ако си късокрак и дългорък това е твоята кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #7 Отговорено 3 Юни, 2019 Преди 10 часа, nunezz написа: И аз бих предложил акорд. С англичанка съм аз, 1.86 съм и съм на ръба. На кое на ръба?На шрина или височина? То и аз съм 1,83 има няма 100 кЕла ама си ми е добре .Както каза колегата по-горе въпрос на преценка,щото и бат' ви Любо Ганев (2.10) е карал жигулак едно време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #8 Отговорено 4 Юни, 2019 (Редактирано) На височина. На мен и краката и ръцете са ми дълги Та като дръпна седалката назад ми е г/д добре, но отзад няма много място... Редактирано 4 Юни, 2019 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове