DimitarKk 0 #1 Публикувано 15 Април, 2019 Здравейте колеги, сдобих се с нова решетка от Англия (прикачена снимка) . Сега идва проблема с монтирането и. Гледам книжката и осъзнавам, че трябва да сваля доста елементи, докато стигна до нея. Сваля се половината вежда на калника, за да се откачи предната броня, след това капака над маската и тогава чак се стига до нея. Гледах клипове в интернет и видях, че почти всичко е на щипки. Та мисълта ми е, някой от вас правил ли е нещо подобно да даде някой съвет от първа ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 15 Април, 2019 По ISO така го водят, откачаш половината вежда (и двете страни) за да развиеш бронята, сваляш кората над решетката (доста лесно -2 мин работа), изваждаш бронята изпод маската и фаровете. После развиваш болтовете, държащи маската отгоре, откопчаваш щипките и сваляш маската. После всичко на обратно. Аз лично се изтарикатих и измъчих съответно - свалих кората отгоре, развих болтовете и откачих старата маска от щипките и малко на иначе, на една страна излезе. Мъката е слагането на новата - трябва да свалиш щипките от колата и да ги монтираш на новата маска, пъхаш я малко на една страна да си захапе бронята и после наместваш щипките. Звучи малко объркано, но като тръгнеш да го правиш ще разбереш точно както съм имал предвид :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DimitarKk 0 #3 Отговорено 15 Април, 2019 Мисля че те разбрах. Стига ми да знам, че мога да го мъча без да махам бронята ... На новата маска имам и нови щипки, така че дори да счупя някоя от старите, няма да е голяма болка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 15 Април, 2019 Преди 1 час, DimitarKk написа: Мисля че те разбрах. Стига ми да знам, че мога да го мъча без да махам бронята ... На новата маска имам и нови щипки, така че дори да счупя някоя от старите, няма да е голяма болка. Гледай да не чупиш някоя от старите, защото това което ще се счупи е част от фара, а не самата щипка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DimitarKk 0 #5 Отговорено 15 Април, 2019 Охххх...... добре, благодаря ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 18 Април, 2019 Спести си главоболията, свали бронята. Монтаж/демонтаж около 30 мин. Веднъж я свалях заради паркинг щета, после да си монтирам Type S пакета, после и заради маската. Може и да не разкачаш кората под мотора, леко дърпаш да откачи от щипките и я накланяш напред и я подпираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DimitarKk 0 #7 Отговорено 25 Април, 2019 За 1 час я свалихме и сложихме новата, на старата и бяха счупени 4те крачета, което улесни свалянето Сложихме я без да сваляме бронята, като единствено не успяхме да закрепим долните две крачета, но пък стабилно я захванахме и се подпъхна идеално под бронята. Ето резултата : 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoiko 1 #8 Отговорено 7 Май, 2019 От къде я закупи тази маска. Може ли да ми дадеш инфо, че ми харесва повече от голямата стъклария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #9 Отговорено 7 Май, 2019 Колегата е писал-от Ангия,а решетката я има на 8-ца фейс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #10 Отговорено 7 Май, 2019 Преди 4 часа, Stoiko написа: От къде я закупи тази маска. Може ли да ми дадеш инфо, че ми харесва повече от голямата стъклария > ЦЪК и скрол надоле < Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #11 Отговорено 7 Май, 2019 Само внимавайте, че хромираните са два модела, като едните са затворени отзад. Аз го научих по трудния начин и после се рязахме. По спомен се различават по само един символ в кода на частта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoiko 1 #12 Отговорено 8 Май, 2019 Преди 13 часа, thelastbonbona написа: > ЦЪК и скрол надоле < Много ти благодаря! Има много интересни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #13 Отговорено 8 Май, 2019 Дам, светещите прагове също са готини, само за 270 паунда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ana_Grey 2 #14 Отговорено 1 Юни, 2019 Здрасти и от мен. Спешно търся подобна черна решетка, защото това стъкло ме побърква. Виждам, че много хора са го сменили, но ако може да е нещо от България и евентуално за по-малко пари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове