Jump to content

DimitarKk

Фен
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DimitarKk

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  mitaka_red

Profile Information

 • Кара
  Сивик 8ма ген
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, предстои ми смяна на масло за първи път на моята 8-ца и бих приел всякакви съвети, защото смятам да го сменям сам. Основно ме интересува къде горе долу се намира масления филтър на 8-ците (ако някой има снимка или схема още по добре) и какво масло бихте ми препоръчали като консистенция и марка. Двигателя е 1.8i (бензин) Благодаря.
 2. За 1 час я свалихме и сложихме новата, на старата и бяха счупени 4те крачета, което улесни свалянето Сложихме я без да сваляме бронята, като единствено не успяхме да закрепим долните две крачета, но пък стабилно я захванахме и се подпъхна идеално под бронята. Ето резултата :
 3. Охххх...... добре, благодаря ти
 4. Мисля че те разбрах. Стига ми да знам, че мога да го мъча без да махам бронята ... На новата маска имам и нови щипки, така че дори да счупя някоя от старите, няма да е голяма болка.
 5. Здравейте колеги, сдобих се с нова решетка от Англия (прикачена снимка) . Сега идва проблема с монтирането и. Гледам книжката и осъзнавам, че трябва да сваля доста елементи, докато стигна до нея. Сваля се половината вежда на калника, за да се откачи предната броня, след това капака над маската и тогава чак се стига до нея. Гледах клипове в интернет и видях, че почти всичко е на щипки. Та мисълта ми е, някой от вас правил ли е нещо подобно да даде някой съвет от първа ръка.
 6. Здравейте колеги, предстои ми покупка на Сивик 8ма генерация - внос от Швейцария, но четох че за да не минавам технотест в България, трябвало да има някаква евро-табела или нещо такова ... Някой може ли да ми поясни, къде се намира това, за да знам къде да търся.
 7. Здравейте, можете ли да ми препоръчате мобилен диагностик, с който можем да проверим една Хонда 8ма ген. в Русе. Колата е нов внос от Италия и искам да я закачим на компютъра да видим какво ще излезе. Благодаря ви.
×