Jump to content

DimitarKk

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DimitarKk

  1. Здравейте колеги, предстои ми смяна на масло за първи път на моята 8-ца и бих приел всякакви съвети, защото смятам да го сменям сам. Основно ме интересува къде горе долу се намира масления филтър на 8-ците (ако някой има снимка или схема още по добре) и какво масло бихте ми препоръчали като консистенция и марка. Двигателя е 1.8i (бензин) Благодаря.
  2. За 1 час я свалихме и сложихме новата, на старата и бяха счупени 4те крачета, което улесни свалянето Сложихме я без да сваляме бронята, като единствено не успяхме да закрепим долните две крачета, но пък стабилно я захванахме и се подпъхна идеално под бронята. Ето резултата :
  3. Мисля че те разбрах. Стига ми да знам, че мога да го мъча без да махам бронята ... На новата маска имам и нови щипки, така че дори да счупя някоя от старите, няма да е голяма болка.
  4. Здравейте колеги, сдобих се с нова решетка от Англия (прикачена снимка) . Сега идва проблема с монтирането и. Гледам книжката и осъзнавам, че трябва да сваля доста елементи, докато стигна до нея. Сваля се половината вежда на калника, за да се откачи предната броня, след това капака над маската и тогава чак се стига до нея. Гледах клипове в интернет и видях, че почти всичко е на щипки. Та мисълта ми е, някой от вас правил ли е нещо подобно да даде някой съвет от първа ръка.
  5. Здравейте колеги, предстои ми покупка на Сивик 8ма генерация - внос от Швейцария, но четох че за да не минавам технотест в България, трябвало да има някаква евро-табела или нещо такова ... Някой може ли да ми поясни, къде се намира това, за да знам къде да търся.
  6. Здравейте, можете ли да ми препоръчате мобилен диагностик, с който можем да проверим една Хонда 8ма ген. в Русе. Колата е нов внос от Италия и искам да я закачим на компютъра да видим какво ще излезе. Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...