Honda_Z 1498 #1 Публикувано 19 Март, 2019 Покрай това, че доста хора ме питаха как съм си направил халогените, отдавна се канех да пусна подобна тема, в която да споделя ръководствата, с които съм се сдобил през тези осем години, откакто имам 7-цата. Та: Халогени: Fog Lights Accord Instructions_compressed.pdf Ветробрани: 08R04-SEA-6000-96(1).pdf Електро-хроматично огледало (US): 04-mirror.pdf Щори: 08R13-SEA-6000-96.pdf Спойлер багажник: 08F10.pdf Халогени (US): 4doorfoglights.pdf Ако някой има нещо да добави - тук сме. 1 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #2 Отговорено 17 Октомври, 2019 (Редактирано) https://www.maxrev.de/accord-03-08-werkstatthandbuch-cl7-cl9-cm1-cm2-cn1-cn2-t108763.htm Редактирано 25 Април, 2020 от Zlatozator 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #3 Отговорено 8 Януари, 2020 Един service manual за бензиновите акорди: HONDA ACCORD 2007 Incl V6 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico94 0 #4 Отговорено 18 Февруари, 2020 Здравейте колеги! Може ли ако някой има БГ ръководство за акорд 7 генерация 2.4 бензин, да го качи тук ? Благодаря предварително! 🙂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #5 Отговорено 18 Февруари, 2020 За някой който разбира от руски https://omanual.ru/Honda/ 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #6 Отговорено 23 Февруари, 2020 За Хонда Акорд 2.2 i-ctdi -2007 някакво сервизно? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #7 Отговорено 25 Април, 2020 Колеги, вие сериозно ли??? Идеята на темата е, който има възможност и желание да качва нещо в полза на останалите. Нямаме си Кака Лара тук, пък и да имахме, пак сме далеч от "Милион и едно желания". Сами избирате дали сте от хората, които се опитват допринасят, или от тези, които само консумират... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #8 Отговорено 26 Април, 2020 (Редактирано) Ааа, такава ли била идеята на темата, ние сами да си я попълваме!? Само да няма оплаквания после! Започвам сега: Това е от първите 2 страници като се напише "ръководство" в търсачката и се извадят резултаите касаещи нашия модел. А назад още колко има.... Ако аз трябва да си качвам сам темите тук в тази важната - само кажете, защото досега всеки път използвам бутона "докладвай", за да отбележа темата като важна и че мястото ѝ е тук. Не само за темите, които аз правя, а за всички колеги - като видя, че някой е направил хубава тема като ръководство - веднага я докладвам за отбелязване тук. Понеже досега никога не е имало реакция, да не говорим пък за отговор - спрях и да го правя. Пишем си така разни теми, кой прочел - прочел, кой не е - темата потъва в небитието и това е. Ето още, за които се сетих: На следващото са изчезнали снимките, за съжаление. Чудесен пример за това, че снимки към такива теми трябва да се качват само и единствено на този сървър, а не на външен. Редактирано 26 Април, 2020 от ogi28b 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #9 Отговорено 19 Май, 2020 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #10 Отговорено 28 Май, 2023 Попаднах случайно на този сайт: https://www.startmycar.com/honda/accord Доста нагледно са представени нещата по нашите автомобили и се надявам да са ви полезни! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 613 #11 Отговорено 28 Май, 2023 Благодаря! Освен за Хонда Акорд, в сайта има инфо и за други марки и модели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове