PILETORADI 1 #1 Публикувано 26 Декември, 2018 Здравейте! Първо - честита Коледа на всички колеги! Много здраве, щастие и късмет през настоящата 2019 година! Наскоро си продадох Civic-a, VI, англичанка, в момента съм се спрял на един много хубав автомобил Accord VII, 2.0, автомат, 2006г, но ми излиза друг проблем - няма да мога да го вкарвам в гаража в подблоковото пространство, тъй като прехода от улицата към подземната част е малко по-рязък...Та питането ми е следното - има ли вариант за леко повдигане на колата с някакъв lift kit(или друг вариант) и къде в София може да се случи това(или поне какво да си закупя и да върши работа) ? Благодаря предварително за някаква помощ или насока! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #2 Отговорено 27 Декември, 2018 Колега няма ли да ти е по изгодно да промениш въпросното място спрямо колата, а не колата спрямо въпросното място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3 Отговорено 27 Декември, 2018 Преди 15 часа, PILETORADI написа: Та питането ми е следното - има ли вариант за леко повдигане на колата с някакъв lift kit Не е никак добра идея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #4 Отговорено 27 Декември, 2018 Мястото няма как да променя... 20мм повдигане толкова сериозен проблем ли ще бъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #5 Отговорено 27 Декември, 2018 20 mm са 2 см, за теб ако не са много, за колата - са. Вдигаш центъра на тежестта и губиш от стабилността в завой, отделно ще стане много грозна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #6 Отговорено 28 Декември, 2018 (Редактирано) 20 mm. за автомобил с висока проходимост и голям просвет (джип) не са малко,камо ли за лек автомобил! Търси друго решение! Редактирано 28 Декември, 2018 от Васил Димитров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #7 Отговорено 28 Декември, 2018 Мястото е непроменливо, ако промяна в гумите не е вариант... решението ще е друг автомобил.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 28 Декември, 2018 (Редактирано) Мисля, че това те съветват всички. Стига да си 100% сигурен, че не минава стандартният Акорд (не Type S, който е с по-малък clearance отпред)? Редактирано 28 Декември, 2018 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Димитров 21 #9 Отговорено 28 Декември, 2018 Има и друг вариант: Сменяш жилището с такова,на което гаража е с подходящ подход! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #10 Отговорено 1 Януари, 2019 Можеш да си я повдигнеш но може леко да ти заприлича на бъги.Имаш вариант и за 10мм повдигане и по високи гуми.Има и трети вариант....почти няма 10-15годишна кола която да не е ,,клекнала,, малко от времето.Закараи въпросния автомобил ненатоварен на някоя хоризонтална площадка и замери текущите и височини със заводските....може да се окаже че просто трябва да я върнеш в заводски вид.При всички случаи повдигаш ли я с тампони трябва да си провериш геометрията и на двата моста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #11 Отговорено 2 Януари, 2019 Честита Нова година! Благодаря на Колегите, които се отзоваха! Лека и спорна година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #12 Отговорено 6 Януари, 2019 Темата се приключи, на магия но колата минава през прага безпрепятствено.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6021 #13 Отговорено 6 Януари, 2019 Еми, честита да ти е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PILETORADI 1 #14 Отговорено 16 Януари, 2019 Е благодаря! Да са им честити на всички колеги новите придобивки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове