Dyndi 0 #1 Публикувано 17 Ноември, 2018 Здравейте,колеги имам проблем с аудио системата,беше паднал акомулатора след това сложих нов,и се появи този проблем на дисплея ми изписва enter error4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #2 Отговорено 17 Ноември, 2018 иска код за радиото. Имаш грешно въведени 3 пъти и е блокирал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3 Отговорено 17 Ноември, 2018 На повечето марки и трябва време да ти даде пак възможност за въвеждане,при Хонда не знам как е но защо да е различно.Колкото повече грешиш толкова повече ще се увеличава маржа до следващата възможност.Не бързай,изчакай 24 часа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dyndi 0 #4 Отговорено 17 Ноември, 2018 Вече е така една седмица,код не ми е искал,ако ми иска мога ли да намеря код или да ме ориентираш къде мога да отида да ми го направят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #5 Отговорено 17 Ноември, 2018 А имаш ли изобщо код за радиото ? Мисля, че ако разкачиш акумулатора за малко, и го вържеш пак, ще можеш да въведеш код. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #6 Отговорено 17 Ноември, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dyndi 0 #7 Отговорено 20 Ноември, 2018 Благодаря на всички всичко е ок Намерих кода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добо 2 #8 Отговорено 1 Декември, 2018 И при мен се случи да въведа грешен код повече от 3 пъти, после намерих верния, но като започна да го набирам на предпоследната от петте цифри изпиуква и дава грешен код, сега пише, че имам 8 грешни опита. Съвет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добо 2 #9 Отговорено 4 Декември, 2018 Колеги имах 8 грешни опита с грешен код. Намерих верния код, разкачих акумулатора за 10 минути, вкарах кода и готово, всичко е наред. Балгодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #10 Отговорено 4 Януари, 2019 Добър ден, искам да попитам колоната на шофьорската врата пука и пръщи нещо, от какво може да е?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #11 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) преди 9 минути, ivan047 написа: Добър ден, искам да попитам колоната на шофьорската врата пука и пръщи нещо, от какво може да е?Благодаря! Скъсана й е мебраната. Трябва да се смени.Лошото е че за да се смени се сваля цялата кора на вратата. Фабричен проблем е тая колона,не е само при теб и моята "бръжди",но още не й е дошъл редът за оправяне Редактирано 4 Януари, 2019 от BOKLUK_CHOVEK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #12 Отговорено 4 Януари, 2019 По спомен този проблем се ремонтираше. Ако не се лъжа колегата @Tokio беше писал, че ги оправя и било по-добър вариант от подмяната им със случайни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #13 Отговорено 4 Януари, 2019 А лесно ли се сваля, за да се ремонтира ако трябва или подмени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #14 Отговорено 4 Януари, 2019 Начинът на решаване на проблема е личен избор. Аз не бих се занимавал да ремонтирам говорители на 9-10г. при положение че, комплект двулвмтови Hertz са 80лв,тоест за 240лв може да смениш всички говорители.Свирят доста по-добре от оригиналните. На шибаното ми бмв Е90 (беше с proffesional система или там както се казваше високия клас) имаше усезаемо подобрение във звука със Hertz - a. Мисля да сменя всички колони ма акорда с тези + суб-а с някой от тези на снимките,след като ги пронвам как свирят с обема на багажника ми като кутия. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #15 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) Днес разглобих усилвателя на моя акорд за да проверя какви са интегралите. Усилвстрля е Panasonic с 2 х TDA7560 интеграли. Мощността им е: 4 х 51W /4ohm максимална мощност, 4 x 80W/2ohm максимална мощност. При 10% нелинейни изкривявания мощността е: 4 х 30W/4 ohm 4 x 55W/2 ohm Аналози на тези интеграли са ( за инфо,ако на някой му потрябва в бъдеще): TDA7388 (4X25W TDA 7850(абсолютно същите мощности като TDA7560) Корпусите са им едни и същи и крачетата им са 1:1,тоест разпоявасе стария - запоява се аналога. В случая няма да модвам стоковия усилвател. TDA7560 си е ок.Мислех ,че са сложили някой маломощен като 7388,но не е така. Обаче,интегралите не са намазани с термопаста. Което е минус. Намазах моите за по-добро охлаждане и препоих крачетата на интегралите и конекторите за предотвратяване на бъдещи "студени спойки". Спокойно можете да си подменяте колоните с 4 омови,няма никакъв проблем за интегралите. tda7560.pdf Редактирано 4 Януари, 2019 от BOKLUK_CHOVEK 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #16 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) А как се сваля кората бихте ли ми обяснили за да неизпочупя копките Редактирано 4 Януари, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #17 Отговорено 4 Януари, 2019 преди 54 минути, ivan047 написа: А как се сваля кората бихте ли ми обяснили за да неизпочупя копките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #18 Отговорено 4 Януари, 2019 Ремонта на оригиналните говорители на Акорд е 15 лв/бр, т.е. за 60 лв ще имате перфектно работещи оригинални говорители, което е по-евтино от само един брой от рекламираните по-горе Hertz, които са с обикновен магнит, докато оригиналните са с неодимов такъв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobichol 1 #19 Отговорено 17 Януари, 2019 Здравейте, как да се свържа с Токио относно ремонта на говорителите. Ако наистина е по добре да се ремонтират оригиналните говорители в место да се дават пари за други, то това е добра идея. Спестяваш някой лев и пак имаш добри говорители. Някой знае ли телефона на Токио. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #20 Отговорено 17 Януари, 2019 Най-лесно е да му напишеш лично съобщение, възможно е да го види веднага чрез мейла си. Може също да го отбележиш в поста, като напишеш знак "@", последван от името му. Така ще получи известие, че е отбелязан в мнението и ще може да го види веднага. Може комбинация от двете - пишеш му ЛС и тук в темата му пишеш публично, че има ЛС. Ако с горните не става, опитай с "+81" за Япония, последвано от "3" за Токио. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #21 Отговорено 17 Януари, 2019 Преди 11 часа, Bobichol написа: Здравейте, как да се свържа с Токио относно ремонта на говорителите. Ако наистина е по добре да се ремонтират оригиналните говорители в место да се дават пари за други, то това е добра идея. Спестяваш някой лев и пак имаш добри говорители. Някой знае ли телефона на Токио. Виж си личните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #22 Отговорено 25 Януари, 2019 На 4.01.2019 г. at 16:44, ivan047 написа: А как се сваля кората бихте ли ми обяснили за да неизпочупя копките В сряда свалиха кората и говорителя беше разлепен по борда!Залепиха го, проба и монтираха кората! 50лв! Аудиовижън Боби! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #23 Отговорено 29 Януари, 2019 50 лв? При мен ремонта с цялостно разглобяване на говорителя, залепване и центроване е 15 лв. Добави още 10 ако аз го свалям и слагам на колата. Дано колегата за тези пари да го е направил както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове