galin_k 174 #1 Публикувано 27 Юни, 2018 Пичове някой слагал ли си е допълнителна екстра подгрев на седалките или огледалата? В книжката четох че има модели и с двете екстри, само че при огледалата мисля че имаш или подгрев или прибиране. За седалките бутона е изрязан и подговен до регулирането на предните фарове. Мисля че тази екстра си заслужава монтажа. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #2 Отговорено 27 Юни, 2018 Днеска съм се активирал от към менния - де трябва и де -не ... Tа да споделя и тука -за бутона - да, имаш отделелена заготовка/място, но почти е сигурно, че нямаш проведена инсталация, т.е. и за двете екстри, ще трябва да си набавяш всичко от-до, включително и релетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #3 Отговорено 20 Септември, 2018 Колеги, никой ли не се интересува от тази готина екстра? Дори и да се прокарва инсталация мисля че крайния резултат ще си заслужава! Или може алтернатива външна от метро, ама много на чичка ми бие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #4 Отговорено 17 Ноември, 2018 В крайна сметка взех външно покривало за седалката с подгрев от Лидл. Изглежда добре, удобна е и топли много добре с две степени. Минусът е че е направена за шофьора и тъй като се вкючва в запалката няма как да се ползва още една едновременно. Иначе екстрата е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #5 Отговорено 17 Ноември, 2018 Дано да е читава бройка. Моя опит с три такива е че не изкарват дори една зима Късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #6 Отговорено 17 Ноември, 2018 На 27.06.2018 г. at 20:26, galin_k написа: Пичове някой слагал ли си е допълнителна екстра подгрев на седалките или огледалата? В книжката четох че има модели и с двете екстри, само че при огледалата мисля че имаш или подгрев или прибиране. За седалките бутона е изрязан и подговен до регулирането на предните фарове. Мисля че тази екстра си заслужава монтажа. Благодаря При мен е само прибиране на огледала,нямам подгрев на огледалата,доста хубава екстра ... ако имаше и подгрев щеше да е супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #7 Отговорено 17 Ноември, 2018 (Редактирано) Имам я тая екстра на ЦРВ-то ама нито съм я ползвал,нито мисля да я ползвам(само ми поти задните части).Безмислена е поне за мен.Виж за огледалата съжалявам че там нямам. Редактирано 17 Ноември, 2018 от Stefan4eto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #8 Отговорено 17 Ноември, 2018 Супер екстра е, докато загрее парното е много яка! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #9 Отговорено 4 Януари, 2019 На 17.11.2018 г. at 17:14, Stefan4eto написа: Имам я тая екстра на ЦРВ-то ама нито съм я ползвал,нито мисля да я ползвам(само ми поти задните части).Безмислена е поне за мен.Виж за огледалата съжалявам че там нямам. Баси кефа оказа се че имам подгрев на огледалата,запалих колата пуснах да размразява задния джам и докато си чистя колата от снега гледам по огледалата се топи снега,бутам ги а те греят ли греят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #10 Отговорено 4 Януари, 2019 Яко! Това допълнително правено така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #11 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) Quote Яко! Това допълнително правено така ли? Не оригинално и ако не пуснеш реотаните на задното стъкло може и да не разбереш с години че се включва от там и подгрева на огледалата. Според мен от тъпа икономия да не сложат отделно копче отХонда Редактирано 4 Януари, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #12 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) На ХР-В подгрева на страничните огледала е отляво до бутона за ел управлението на огледалата ,а на задното стъкло на Централна конзола. Редактирано 4 Януари, 2019 от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #13 Отговорено 4 Януари, 2019 (Редактирано) Преди 2 часа, pet71 написа: ...............а на задното стъкло на Централна конзола. И при црв-то е там ама явно от едно копче има две функции,баси икономията.Ако не бях видял,че се топи снега по огледалата нямаше и да разбера,че имам подгрев.Днес приятел ми каза, че колите които имали ел.огледала имали и подгрев ,командващ се от този за задното стъкло.Викам на друг,че днес случайно съм разбрал за тази екстра а той ми вика-мнооо си смотан(понеже не съм знаел че се командва от копчето за задното стъкло). Дано това е вярно и някой който си мисли като мен ,че няма подгрев след като няма и копче за това да се възползва. Редактирано 4 Януари, 2019 от Stefan4eto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bidjo 12 #14 Отговорено 10 Януари, 2020 Досега на всичките ми коли, подгрева на задното стъкло е заедно с този на огледалата. Не съм срещал досега да са разделени. Преди много години, на старото ми пежо, съм си играл да пренавивам реотана на огледалото. Стана супер, изкара 12-13год. и все още бачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове