spooh 0 #1 Публикувано 24 Ноември, 2017 Здравейте! Търся си следните напречни греди за Хондата. Някой да има идеи каква е марката и евентуално от къде могат да се поръчат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesss 12 #2 Отговорено 24 Ноември, 2017 Тези са Хонда и се купуват от Бултрако. Цена около 500 лв. Виж и Туле имат такива, които не недстърчат след лапите. Предполагам Туле няма да са по-евтини. Кусура на оригиналните е, че не се заключват. Не знам честно казано ключалките на Туле, колко са защита и все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 24 Ноември, 2017 Аз си купих миналата година от olx за 250лв - без драскотина с торбичка с ключ, болтовете, капачки - заводски комплект , оргинални на Хонда (като тези от снимката ти). Виж проверявай там през определено време. Сега ги ползвам за ски и скоро за велосипеди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooh 0 #4 Отговорено 24 Ноември, 2017 От този отговор ме беше най-страх Ще видя какво може да се намери афтърмаркет. На туле ниският профил не става за съжаление. Отелно самото име Туле дразни очите Благодаря много за бързата реакция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nix111 6 #5 Отговорено 29 Ноември, 2017 Оргинални излизат често в ибей.ко.ук. Аз се опитах няколко да спечеля, но не успях. Повечето на buy it now обаче искат лично да си ги вземеш. Накрая успях да си купя Туле което никак не е лошо излезе ми около 170 лв с доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooh 0 #6 Отговорено 29 Ноември, 2017 Точно там намерих за 180 лв. Пътуват ще видми какво ще пристигне. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #7 Отговорено 29 Ноември, 2017 Къде ги намери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooh 0 #8 Отговорено 29 Ноември, 2017 https://www.ebay.co.uk/itm/Roof-Rack-Rail-Cross-Bar-Cargo-Carrier-Luggage-Rack-For-2007-2011-Honda-CRV/282515233936?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649Този има хора от UК и може да се заобиколи шипинг-а и митниците. Чакаме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #9 Отговорено 29 Ноември, 2017 (Редактирано) И мойте вчера пристигнаха,от Алито.С доставка през DHL пристигнаха от Хонг Конг за 3 дни,митница в БГ минаваха 8дни.Като ги монтирам в събота ще кача снимки. Редактирано 29 Ноември, 2017 от kaloian311 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mladm 11 #10 Отговорено 5 Декември, 2017 Колеги, аз изрових моите дето си ги взех миналата година. Оригинални са, като тези от началото на темата. Липсва една гума - на лапата за захващане но бях изрязал гума с подобна дебелина и я бях приспособил. Смятам да продавам рейките, така че ако има някой интерес ще му ги снимам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #11 Отговорено 17 Декември, 2017 (Редактирано) Ето го и моят багажник от китайците.Алуминиевите греди бяха по дълги с 5мм.та се наложи да ги резна с шлаифа. Редактирано 17 Декември, 2017 от kaloian311 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #12 Отговорено 18 Декември, 2017 Ще споделиш ли цена и линк, защото наистина се е получило много добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nix111 6 #13 Отговорено 18 Декември, 2017 А дебелината на алуминия как е ? аз си поръчах едни надлъжни, с идеята да си ползвам напречните от старата кола, но като дойдоха се оказа доооста тънкостенни. Не знам какво ще издържат. Ако някой иска мога да му ги дам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #14 Отговорено 18 Декември, 2017 Като дебелина на алуминия са добре,даже имат и гумена лента от горният край.В събота го изпробвах,натоварих го с алуминиева стълба 3х3м.и не подаде.Относно продавача ще ви пратя по-едно Л.С.за да не правим реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #15 Отговорено 5 Април, 2018 Само моите ли напречни греди свирят? Свистенето започва след 60км/ч и вече към 120-130 си е стабилно свирене...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nix111 6 #16 Отговорено 10 Април, 2018 Няма греди дето не свирят. Дори и най висок клас да са. Обикновено свиренето е от каналите отгоре или отдолу ако има. Облепи ги с някаква лента (тиксо или изолирбанд. Може и гумени ленти с правилния размер да пъхнеш в канала (дето са си за гредите). Шума драстично намалява но пак го има да знаеш. Питах и в магазин за багажници има ли греди дето не свирят, казаха няма такива ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #17 Отговорено 10 Април, 2018 Моите не съм ги чувал да вият, с каквато и скорост да се движа. Може и да си пускам по силно музиката, незанам. Но разбира се не съм ги махал, че да проверя има ли разлика, но определено не е дразнещо. Единствено проблем имах с това че се бяха разхлабили и като се разминавах с нещо по гошямо, като автобус се чуваше странно похлопване. Стегнах ги и никакви грижи нямам вече с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #18 Отговорено 10 Април, 2018 Ами, аз моите ги купих от някакъв колега от Плевен от OLX, и разбира се му повярвах, че са си оригинални греди с всичко нужно за тях и много по-късно вдянах, че им липсват гумените уплътнения...но сега въобще нямам идея как и откъде мога да намеря нещо подобно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tabla 1 #19 Отговорено 19 Ноември, 2018 Честит сняг колеги, реших да актуализирам темата с въпрос-молба. Бихте ли препоръчали и посъветвали за марка/модел/продавач на ски-багажник с монтаж на оригинални, напречни греди за CR-V 3? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EMFIE 3 #20 Отговорено 24 Април, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги! Нов съм във форума и го намирам за много полезен, за това реших и аз да се включа. Трябваха ми напречни греди и поразгледах тук, там и по евтини не намерих. От американския Ebay са, 135лв. до Gabco UK, или 170лв до Козлодуй. Търсех точно такива, да не стърчат в двата края. https://www.ebay.co.uk/itm/302343278187 Редактирано 24 Април, 2019 от EMFIE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #21 Отговорено 24 Април, 2019 Получи ли ги или само като идея нахвърляш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EMFIE 3 #22 Отговорено 24 Април, 2019 Вчера ги поръчах. От Алито бяха 133$ с доставката!!! От UK почти не се намираха и пак бяха бая пари, в OLX 300лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #23 Отговорено 24 Април, 2019 Драсни като ги получиш как стоят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EMFIE 3 #24 Отговорено 24 Април, 2019 Разбира се, но предполагам са същите като на kaloian311 по горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EMFIE 3 #25 Отговорено 10 Май, 2019 (Редактирано) На 24.04.2019 г. at 10:08, johnie написа: Драсни като ги получиш как стоят. Паснаха иделно ( регулира се ширината ). Изглеждат солидни. Като прекарам тента и велосипед до морето ще кажа дали са здрави Редактирано 10 Май, 2019 от EMFIE 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #26 Отговорено 17 Юли, 2019 Здравейте колеги, дайте линг за алито, че и аз искам да закупя за моето CR-V III. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaseto95 0 #27 Отговорено 1 Септември, 2022 (Редактирано) Здравейте. Аз си взех тези от ибей с доставка до габиели в англия и оттам до България. Бяха малко дълги скъсих ги с шлайфа но след монтажа всичко готово като пробвах да закопчея декоративните капачки се оказа че петите са се осукали явно от пренатягане и капачките не щракат понеже са под напрежение.. мисля или да ги залепя или да пробвам да подлагам шайби под тях за да се вдигнат на горе и да си щракне нормално капачката .. някой имал ли е този проблем при монтажа https://www.ebay.co.uk/itm/384117505435?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=eo3flM5cSvO&sssrc=2349624&ssuid=_9nQ6Sd0TrK&var=&widget_ver=artemis&media=SMS Редактирано 1 Септември, 2022 от vaseto95 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #28 Отговорено 1 Юни Да повдигна темата, някой може ли да сподели отзив с линк за напречни греди за CR-V 3. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobi1kenobi 1 #29 Отговорено 11 Юни И аз търся. Май това изглежда добре... https://www.olx.bg/d/ad/bagazhni-naprechni-gredi-za-honda-cr-v-iii-2007-2012-nov-CID1243-ID7QuFY.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_ace 27 #30 Отговорено 12 Юни Да колега. Точно такива сложих от тази обява - пасват идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #31 Отговорено 12 Юни Да и започва едно фиууу след 60км скорост,при по висока се увеличава шума. Мен почва да ме дразни това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobi1kenobi 1 #32 Отговорено 12 Юни Има рейлинги, но излизат много рядко, а и нещо някак развалят фасона Иначе е най-безшумния вариант. Слагаш напречните греди когато ти трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #33 Отговорено 10 Юли Здравейте, ето тук има налични и качествени греди за багажник за Honda CRV 2007-2011 и 2012-2017: https://bktuning.com/search.html?phrase=греди+honda като може да ползвате и отстъпка 10% на всичко от сайта с купон HONDAFANS Надявам се съм полезен, като стар хондаджия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове