Jump to content

tabla

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно tabla

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda H-RV' 99
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Честит сняг колеги, реших да актуализирам темата с въпрос-молба. Бихте ли препоръчали и посъветвали за марка/модел/продавач на ски-багажник с монтаж на оригинални, напречни греди за CR-V 3?
  2. Да завърша темата... Стъкло оригинално от морга във Враца на цена 80лв+50лв поставяне на място и сваляне на стикерите. От фирмата казаха, че цената на стъклото е чудесна към този критичен момент и наистина нямо по-добро от оригиналното. Оказасе, че има доста Харвита за части по морги в страната. Благодаря на отзовалите се с коментари.
  3. здравейте колеги не е изненада предполагам за хората от София, че ще питам за предно стъкло бихте ли споделили и препоръчали кака действам за смяна на предно стъкло на моето H-Rv 3 вратка 1999г (за района на София)? сервизи, марки, майстори....просто се чудя как да постъпя, а самото стъкло е като ударено с ракета - практически не се вижда през него и в този си вид не е за каране колата, въпреки че стои все още. имам вариант за 2 ръка, свалено от кола за части, но самата ласна-уплътнение? мерси предварително любен ПС сега виждам, че не е в подходящия раздел темата, съжалявам за което и ако може да се премести от админ - мерси
  4. поздрави. аз по темата Банско през зимата ще драсна два-три реда, понеже пътувам често през този период. Тази година в Банско падна сняг 2 пъти по 3-5см, но хайде да приемем, че тази зима беше лоша откъм сняг генерално....Иначе всички важни пътища до Банско се чистят сериозно и редовно, особено важен е през Предела. В самият град също се чисти редовно, разтоянията са малки, по-скоро проблем са местата за паркиране и тесните улици - това по отношение на маневреност и габарити. Пътят до Бъндеришка поляна също се чисти и няма случай на сериозни бедствия. С добри зимни гуми на моето Харви, никога не съм имал проблеми и не се е налагало да стигам до вериги и тн. Според мен една дълга база за Харви+газ ще е идеален вариант за пътуване до Банско и в района.
  5. Мерси, колега. Някой добър майстор в София?здравей колега. чува ли се и специфичен шум, нещо като като плякане-шум от вентилатор? възможно е дюзите да заминават постепенно+запушен филтър за газта. точно вчера оправих този проблем при познат газаджия, който мога с чиста съвест да препоръчам. В ЛС ще пратя контакт.
×
×
  • Създай нов...