теодор 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2017 Здравейте,от нчколко дни като сляза от колата мирише на изгоряла нафта на какво може да се дължи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 28 Октомври, 2017 Спукан изпускателен колектор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #3 Отговорено 28 Октомври, 2017 Спукан изпускателен колектор? Няма какво друго да е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
теодор 0 #4 Отговорено 28 Октомври, 2017 Възможно ли е да е от нещо друго защото не винаги я има тази миризма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #5 Отговорено 28 Октомври, 2017 Моя най-много се усещаше като стоя на запалена кола вътре.. примерно чакам в задръстване. Тогава можех и да се задуша направо. Иначе на дълъг път не се усещаше. Сякаш нямаше никакъв проблем.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #6 Отговорено 28 Октомври, 2017 Силно вероятно е да е от колектора, да. Аз го имах този проблем миналата година, срещу една неприятна сума се оправя (презаварява и става по-здрав уж). Основно сумата е гадна, защото ти разглобяват една камара неща по колата за да стигнат до колектора. Другия вариант е да го смениш, а там сигурно ще ти дойде бъбрек. Заварка и си 6 точки Ако се колебаеш дали можеш и така да живееш, повярвай ми ще те изнерви много, а да не говорим колко е опасно да караш така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 28 Октомври, 2017 Колектора е слабо място, така че вземи го провери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
теодор 0 #8 Отговорено 28 Октомври, 2017 Аз ще го проверя то е ясно ама питам да знам какво да очаквам,между другото миризмата не е вътре в колата а отвън се усеща като сляза от колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #9 Отговорено 29 Октомври, 2017 Ако е пукнат по-добре смяна с чугунен. Не е по-скъпо от сваляне, заварка и монтаж. Има голям риск дс се спука отново. Успех. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #10 Отговорено 29 Октомври, 2017 Миризмата вътре се усеща когато парното духа топло и при спряла кола. По добре е чугунен 200-250лв., но си вземи и предпазната ламарина, че е различна. Разглабянето е много, сваля се и турбината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове