Cacciatore 0 #1 Публикувано 10 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте, не намерих подобна тема. Та, преди време разлях кафе върху бутоните за стъклата и сега от време на време, като натисна бутона за стъклото нагоре, той тръгва да се вдига, но веднага след това и слиза. Не че след това не го вдигам (прозореца), но си е дразнещо, особено когато навън е студено... и се движа с 80-90 км/ч... Редактирано 10 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 10 Март, 2017 Разглобяването е много лесно. Махаш капачето, което е зад дръжката за отваряне. Там има 2 винта. Вдигаш гумичката, която е във вдлъбнатината на дръжката. Там има 1 винт. Махаш пластмасата на огледалото. След това всичко е на щипки. Започваш от долу на горе да разкопчаваш. Като разкопчаеш всички щипки, вдигаш кората нагоре. Разкачаш букси и лоста за отварянето и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #3 Отговорено 10 Март, 2017 Свали само бутоните, не е нужно да сваляш кората. На щипки е, мисля в задния край на бутоните, подвираш тънка отвертка и нагоре беше издърпването... Потърси в нета клипчета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #4 Отговорено 10 Март, 2017 Предполагам, че не е от кафето, а сработва защитата срещу "прищипване". Може би се отчита затруднено вдигане, което е по-скоро съпротивление във водачите на стъклото. Шофьорският бутон също е трошлив и може да видиш и тая тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=100469&hl= 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #5 Отговорено 10 Март, 2017 Колега, ако можеш го оправяй по-бързо този бутон, щото аз така се мотах и накрая ми изгоря моторчето на стъклото /още не съм го сменил/. Свалянято става и без да махаш кората, но трябва да внимаваш да не нараниш тапицерията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 125 #6 Отговорено 10 Март, 2017 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #7 Отговорено 12 Март, 2017 И аз съм на мнение, че проблема не е от бутоните (те са защитени срещу намокряне), единствената възможна причина е затрудненото движение на стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #8 Отговорено 12 Март, 2017 Колега, огледай при самото издигане на стъклото, дали върви равномерно в двата края. При мен имаше такова изоставане в единия край и от време на време се връщаше стъклото. Оправи се с затягане на държача на стъклото от долу, беше разхлабен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cacciatore 0 #9 Отговорено 16 Март, 2017 (Редактирано) Предполагам, че не е от кафето, а сработва защитата срещу "прищипване". Само че при мен се получава и в обратна посока.Такааааа, разглобих до някъде, ама се оказа че нямам толкова малка отвертка за централното болтче... В неделя от карбута ще си взема. И защо не предупредихте, че като разкача блока, няма да мога да си отключа колата... Защото аз първо разкачих кората, а за да я извадя, изцяло натиснах бутона за заключване. И после - нито с дистанционното, нито от дръжката успях да си отворя. Вързах блока и всичко се оправи. Другата седмица ще разглобявам отново и ще видим какво ще стане. Дано този път всичко да е ОК.Движи се равномерно, не запира никъде. Свали само бутоните, не е нужно да сваляш кората. На щипки е, мисля в задния край на бутоните, подвираш тънка отвертка и нагоре беше издърпването... Потърси в нета клипчета. Да, открих как да смъкна бутоните без да свалям кората, малко късно ама вече ще знам. Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове