Krasimir_r_s 1 #1 Публикувано 10 Февруари, 2017 (Редактирано) Моля, без подигравки . Взех си пера за чистачките, ама нещо много сложно ми се струва да ги сменя и греда. Някой да даде акъл, моля . Редактирано 13 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 10 Февруари, 2017 Не е нищо сложно, действай както е показано на клипа: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubobo 9 #3 Отговорено 10 Февруари, 2017 (Редактирано) Здравейте, Има ли начин да се смени цялата сглобка с някаква друга чистачка, а не само перото и има ли някаква специфика, с която трябва да се съобразя, като си купувам чистачки/пера? Благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 13 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #4 Отговорено 13 Февруари, 2017 (Редактирано) Аз си взех универсални чистачки от Метро, не помня каква марка са, но струваха към 8-10 лв. парчето. Имаха зелен полиетиленов протектор на перата. Взех си ги с различни размери, шофьорската е по-дълга от пасажерската. В опаковката на чистачката имаше 10 различни адаптера за захващане към рамото на чистачките. Вече карам почти половин година с тях и не се оплаквам. Редактирано 13 Февруари, 2017 от rusen4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peychev 6 #5 Отговорено 13 Февруари, 2017 Най-обикновени безшарнирни чистачки могат да се сложат, НО...крайната пластмаска няма да ти пасне върху тях, онази, дето се опитваше човекът в клипчето да я махне с отверка и парцал. Отдолу, под пластмасите, те чака най-обикновена кука ( поне при мен е така ) Civic 2,2 2006-та. Стои по-грозно без пластмаси естествено, но всеки си преценява. Аз за себе си още не съм преценил как да подходя - 60 лева за оригинални от Англия или 10 лева за Mitutoyo ( толкова съм очарован от тези чистчки, струващи 3,50-6,50 лв/бр), че си ги поръчвам с куриер от София. Карат по две години, без скърцане и мазане. p.s. Внимавай с пластмасите, като разглобяваш, вероятно ще са изпечени от слънцето и се чупят мнооого лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #6 Отговорено 15 Февруари, 2017 Моята кола още като я купувах, нямаше тези декоративни капачки . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peychev 6 #7 Отговорено 8 Януари, 2020 (Редактирано) Ъпдейт 2020 : Вече 4-5 месеца карам с тези чистачки. Пасват си , работят си, не са върха на сладоледа, но са си напълно ОК. Взех си и резервни пера Редактирано 8 Януари, 2020 от Peychev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #8 Отговорено 8 Януари, 2020 Близо 3 години с Bosch Aerotwin, проблеми никакви до момента. Пролетта ще видим как ще са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #9 Отговорено 8 Януари, 2020 Преди 5 часа, Mkilla написа: Близо 3 години с Bosch Aerotwin, проблеми никакви до момента. Пролетта ще видим как ще са. Аз също карам вече втора година с тези и нямам грижи. И ги продават с точните размери комплект заместител за нашия модел 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #10 Отговорено 10 Януари, 2020 На 8.01.2020 г. at 15:50, Mkilla написа: Близо 3 години с Bosch Aerotwin, проблеми никакви до момента. Пролетта ще видим как ще са. Знаеш какво да слагаш,долу горе толкова издържат да си знаеш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #11 Отговорено 10 Септември, 2022 Дайте някакво предложение за конкретни чистачки, които пасват, без да се налага да се маха декоративната пластмаса която покрива рамото. Ако е възможно е да са същите като оригиналните с капачето ще е чудесно. Оригиналните са на Mitsuba, но намирам само пера, а искам да сменя всичко, тъй като моите вече са на 14г., пък и счупих капачките онзи ден като ги свалях да сменя перата, бяха здраво спекли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
july`s 32 #12 Отговорено 10 Септември, 2022 Хибридните на Хайнер могат да се сложат и да седят декоративните пластмаси.Малко като подарено изглежда. Аз го преживях в търсенето на такива, дето да чистят, без да оставят следа като се връщат.П.с. Bosch Aerotwin като взимах се оказаха с друг захват (едно време е бил верния). На Bosch eco захвата става (без декоративните пластмаси, но изглежда прилично) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #13 Отговорено 10 Септември, 2022 Както съм писал и по-горе, Aerotwin на Bosch. Чак тази година ги смених, 5 години някъде караха. Заслужават си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #14 Отговорено 11 Септември, 2022 Онзи ден ги гледах в метро, но ми се стори, че няма да станат и взех някакви на промоция за 5лв. 2броя, които ми изглеждаха, че ще паснат, ама не станаха и им взех само перата. От снимите не става ясно какво си правил, но май си модифицирал декоративните пластмаси или са някакви други (втората снимка). Били обяснил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #15 Отговорено 11 Септември, 2022 @Rakeem, на едната снимка е показано как стоят а на другата са "нови" декорациите, че моите се бяха напукали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #16 Отговорено 11 Септември, 2022 Кой е точният модел или това някой от адаптерите в комплекта, тъй като ми изглежда различен от този, който гледах, а бяха пак аеротуин. Така изглеждаха тези в Метро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #17 Отговорено 11 Септември, 2022 (Редактирано) @Rakeem, те са едни адапторите, само за този модел кола са си. BOSCH AeroTwin 3 397 007 392 Не знам дали не ги дават и за 9-та генерация но мисля, че на кутийката пише само за 8ма. Редактирано 11 Септември, 2022 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
сенан 1 #18 Отговорено 2 Март Здравейте, Да, смешно беше и моето положение. Като отидох в магазина от който съм купувал чистачки 10г. но сега със Сивика. Този продавача обикновенно той ми ги сменя. Като погледна тези, и гледаше като Теле в Ж. Питам го, не си ли сменял досега ч. на такава 8-ма ген. Не, вика. Но се справихме след 1/2 Видеа в Youtube и сега съм с едни за 10лв. супер са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове