pando 12 #1 Публикувано 6 Януари, 2017 Здравейте колеги, ползвате ли добавки за дизела за почистване на дюзите, помпата и въобще на горивната система? На коя марка и колко често? Чувам, че на Бардал били добри, но не знам как влияят на нашите двигатели? Ще ви бъда много благодарен да споделите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #2 Отговорено 8 Януари, 2017 С ей, такова съм. Пали от раз. Не правя реклама, просто показвам нагледно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 8 Януари, 2017 Никога не съм сипвал добавки, последната 1 година сипвам само Авио дизел от ЕКО и тези дни, след като почти три дни не я бях палил, си запали от раз . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1077 #4 Отговорено 9 Януари, 2017 Ползвал съм на Бардал и на Лики Моли,и от двете съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #5 Отговорено 9 Януари, 2017 И аз съм ползвал на Лики Моли, но честно казано, не съм установил някаква разлика, преди и след това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #6 Отговорено 9 Януари, 2017 Бардал бдц,четох добри отзиви за нея,мисля да си купя такава и да я ползвам постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #7 Отговорено 9 Януари, 2017 Ползвах Bardhal BDC 1,5 година, никакви оплаквания.Има само един минус. Дозирването. Аз си купувах по-големи спринцовки, но се разпадат от две, три ползвания. Сега съм на Castrol TDA. Супер е и се усеща ралика във вървенето на колата, и разлика в разхода на гориво. Проблемът е, че почти вече го няма.Спрян е от производство.Но се намира все още за около 30лв, 250мл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #8 Отговорено 10 Януари, 2017 Миналата пролет купих Bardahl BDC. Ползвах я известно време, изхабих около 3/4 от опаковката (1л.) и разлика не открих. Така и си стои остатъка, спрях да я ползвам. За палене в студено време не мога да бъда обективен, защото колата по принцип стои в гараж, рядко я оставям навън. Но от към вървене, разход, работа на мотора - не хващам абсолютно никаква промяна. Иначе, сипвам само и единствено от скъпата нафта на Шел, може и заради това да няма разлика или да е прекалено малка, за да се усети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #9 Отговорено 10 Януари, 2017 (Редактирано) Добавката на Бардал сваля разхода и намалява пушенето на мотора.Тестът е върху Астра х и Киа сийд. Относно дозирането на количесвото ,самата капачка е разграфена! Поздрави! Редактирано 10 Януари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове