Jump to content

pando

Фен
 • Мнения

  132
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно pando

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 26.08.1966

Profile Information

 • Кара
  хонда СРВ дизел 2006г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Благодаря ти за отговора,но има и тропане като го натисна,явно ще сменям всичко.Поздрави
 2. Здравейте колеги,искам да попитам разбира ли се когато съединителя се свали,дали маховика е за смяна?Предстои ми смяна на съединителя,нито буксува,лесно се включват скоростите,но се натиска малко трудно и леко като се натисне се чува леко тракане.Не знам дали маховика е за смяна,нямам тракане,удари,вибрации? Удачно ли е да се вземе ако се наложи втора употреба,може ли да се разбере дали става? Новите са много скъпи. Ще ви бъда много благодарен да ми дадете съвет!
 3. И при мене е така,не се прибират,иначе се регулират. В раздел сивик има дълга тема за този проблем,там го оправят,но не знам дали и при нас е така?
 4. Линк - https://www.ato24.de/de/aral-supertronic-e-0w-30-1-l.html Вид и количество- Aral-supertronic-E-0w30 6*1л стойност-6*8.31*0.95*1.9675 49.86*0.95*1.9675- 93.1945лв 94лв Утре ще ги преведа.Получаване гр.Варна,офис еконт Виница, Пламен Дойчев 0877094273
 5. Здравейте колеги,какъв може да е проблема,ту светва ту загасва? Може ли да се прочете за грешка?
 6. Емич,оказа се прав,сложих тиксо на палеца и лампата изгасна.Къде е проблема и как да го оправя?
 7. За сега ще карам така,като увеличи свиренето ще се прави.
 8. Благодаря ви , така ще направя и ще пиша какво е станало.
 9. Да,свети лампата на 5тата врата,за прозореца.Когато задната врата е отворена свети другата лампа до нея. Знаете ли как се разглобява нишата в която влиза чопа на прозореца? Може кабелчето да се е прекъснало? С ключа е заключвам,с копчето от ключа не става,а отключването с копчето от ключа става.
 10. Здравейте колеги,днеска ми светна лампичката,отворих и затворих прозореца 5,6пъти,но остана да свети. Напръсках с вд 40 вътре нишата , където влиза чопа на прозореца,но пак свети. Като карах по разбит път днеска премигаше лампичката.Бихте ли ме посъветвали за някакво решение?
 11. Ок,засега така ще я карам,ако се усили,ще сменя и съеденителя.
 12. Здравейте колеги,от няколко дни почна да се чува от време на време свирене от лагер,когато натисна съеденителя спира.Не го прави постоянно,скоростите се включват идеално,няма удари,няма буксуване,само това просвирване.Какво ще ме посъветвате,какво да предприема?
×