Jump to content

pando

Фен
 • Мнения

  109
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно pando

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 26.08.1966

Profile Information

 • Кара
  хонда СРВ дизел 2006г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна
 1. Да,май наистина ще е от компа,дано да нямаш повече проблеми,защото е много неприятно! А какъв беше проблема на компа?
 2. Да оригинален
 3. При мене светваше от време на време,купих мисля 3 пъти позиционер,колегата Доцев веднъж прави профилактика на единият,но пак от време на време светваше.Свалих компа,дадох го на сервиз,казаха че е окей.От както го сложих 7хкм без проблем,не знам,буксите ли нещо,не знам.А днес за първи път от тогава пак светна,загасих,изчаках малко и тръгнах без проблем,след малко и чека изгасна.Не знам на какво се дължи,какво ли не пробвах. Да оригинален
 4. При мене светваше от време на време,купих мисля 3 пъти позиционер,колегата Доцев веднъж прави профилактика на единият,но пак от време на време светваше.Свалих компа,дадох го на сервиз,казаха че е окей.От както го сложих 7хкм без проблем,не знам,буксите ли нещо,не знам.А днес за първи път от тогава пак светна,загасих,изчаках малко и тръгнах без проблем,след малко и чека изгасна.Не знам на какво се дължи,какво ли не пробвах.
 5. Тропане от дясно

  Взех втора употреба ам , 80лв,когато майстора свали моя , тогава видя че накрайника е много лабав,държеше го само гумата ,която беше здрава.При сглобено състояние нямаше никакви признаци , че е скапан.Сега ми предстои повдигане на задницата. Поздрави на всички!
 6. Тропане от дясно

  Здравейте,смених амортисьор,тропането остана,днеска смених външен кормилен накрайник и всичко заспа,нямаше никакви външни поражения по накрайника!
 7. Здравейте колеги,и аз го имам същият проблем.Четох в подфорум за сивик,че там ги лекуват,много чест проблем,но не знам дали е така при нас? И мене ме интересува много!
 8. VSA свети постоянно

  Извинявай колега,как става калибриранета?
 9. Колега,от къде ги купуваш тези по дълги болтове? С колко см трябва да са по дълги?
 10. Тропане от дясно

  Майстора ми е зает в момента,при първа възможност ще разглобим амортисьора ище я проверим най обстойно! Ще пиша за резултата.
 11. Здравейте колеги,днеска ходих да проверят ходовата част на колата,имам едно тропане от дясно,като минавам по неравности. Огледаха всичко,всичко здраво,от амортисьора преден десен е казва майстора.Амортисьора не е омаслен,не люлей въобще колата,карал съм с изпуснали амортисьори,като се натиска здраво предницата,въобще не мърда.Може ли да хлопа от него,подлежи ли на ремонт,нов или втора употреба един,какво ще ме посъветвате?Благодаря ви предварително!
 12. Благодаря ви колеги,разбрах.
 13. Здравейте колеги,бих те ли ми казали какъв е размера на гайките и от къде могат да се закупят? Днеска сутринта две коли пред блока в който бях снощи на гости бяха по корем,не знам,сръчни хора! Благодаря ви предварително
 14. Щях да ходя при Балинови,но не правят разпечатка,да видиш какво е моментното състояние и след реглажа.
 15. Благодаря ти колега,при Жижо май ще бъде,имал най новата техника.
×