Jump to content

pando

Фен
 • Мнения

  141
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно pando

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 26.08.1966

Profile Information

 • Кара
  хонда СРВ дизел 2006г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Извинявам се ,колегата Диндин е качил схема. А трябва ли долният механизъм да се разглобява и как?
 2. Как се откача от горе на колонката колана,долу го изкарах целият механизъм,а трябва ли да се разглобява,някакви малки шестограмчета ли са?
 3. Извинявайте колеги,как се сваля пластмасовата кора,под която е механизма,не мога да разбера?
 4. Благодаря ви колеги!
 5. Извинявам се,не можах да разбера,трябва да се изпере колана ли?
 6. Здравейте колеги,не иска да се прибира сам коланът,трябва с ръка да го натискам да се прибере. Има ли начин да се оправи?
 7. Благодаря ти за отговора,но има и тропане като го натисна,явно ще сменям всичко.Поздрави
 8. Здравейте колеги,искам да попитам разбира ли се когато съединителя се свали,дали маховика е за смяна?Предстои ми смяна на съединителя,нито буксува,лесно се включват скоростите,но се натиска малко трудно и леко като се натисне се чува леко тракане.Не знам дали маховика е за смяна,нямам тракане,удари,вибрации? Удачно ли е да се вземе ако се наложи втора употреба,може ли да се разбере дали става? Новите са много скъпи. Ще ви бъда много благодарен да ми дадете съвет!
 9. И при мене е така,не се прибират,иначе се регулират. В раздел сивик има дълга тема за този проблем,там го оправят,но не знам дали и при нас е така?
 10. Линк - https://www.ato24.de/de/aral-supertronic-e-0w-30-1-l.html Вид и количество- Aral-supertronic-E-0w30 6*1л стойност-6*8.31*0.95*1.9675 49.86*0.95*1.9675- 93.1945лв 94лв Утре ще ги преведа.Получаване гр.Варна,офис еконт Виница, Пламен Дойчев 0877094273
 11. Здравейте колеги,какъв може да е проблема,ту светва ту загасва? Може ли да се прочете за грешка?
×